Komentarz do artykułu "- Dopingowiczu, kryj się!" - rozmowa

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Maneater, znasz jakiegoś zawodnika w lekkiej atletyce, którego złapano przez przypadek? Ja nie znam. Znasz liczne przykłady zagadkowych śmierci? Ja znam jeden. Podaj przykłady, które potwierdzą twoją tezę, to nad nimi podyskutujemy. Wytłumacz też, dlaczego jednak skazuje się mistrzów świata, skoro działaczom się to nie opłaca?

Bambus, jeszcze jeden taki tekst i polecisz z tej dyskusji. Albo dyskutujesz na poziomie (o ile wiesz, co to znaczy) albo wypowiadasz się na forum dla bywalców siłowni.

Słowa, które zacytowałem, wypowiedział Renato Canova, trener m.in. rekordzistów świata, jeśli uważasz, że masz większa wiedzę na ten temat, oprzyj sie na jakichkolwiek źródłach poza twoim wewnętrznym przekonaniem, że wszyscy są naiwni, a z ciebie cwaniak nie z tej ziemi. Jeśli nie potrafisz, to masz rację, lepiej sie nie wypowiadaj.
New Balance but biegowy
bambus
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

to mnie zbanuj
opierasz się na wydumanych poglądach wypowiadanych publiczne przez trenerów pamietaj publicznie i co ty chcesz się dowiedzieć myslisz że ktos się do czegoś przyzna posiadasz zdolnosc logicznego myslenia ?
to wykorzystaj to
mówisz że się obracasz w świecie biegów ale tylko obracasz myślisz że ktoś ci coś powie nikt wszyscy ci powiedzą że talent praca itp
bądz rozsądny bo zaczne cię podejrzewać o ograniczoną poczytalność
ps. mam neostrade :hahaha: i powróce jako bambus 2 więc czy warto?
tomasz

Nieprzeczytany post

Nagor pisze:No i ostatnia sprawa, powtarzam za Canovą - najlepszym na świecie doping nie jest w stanie pomóc, tak bardzo podkręcone sa ich organizmy. Doping może pomóc średnim i słabym zawodnikom. Najlepszym pomaga głównie na psychikę.
Nagor pisze:dlaczego jednak skazuje się mistrzów świata, skoro działaczom się to nie opłaca?
Nagor pisze:dlaczego zdyskwalifikowano niemal wszystkich najlepszych kolarzy świata, dlaczego wsadzono do więzienia Marion Jones, dlaczego zdyskwalifikowano srebrnego medalistę MŚ na 1500m Caoucha, rekordzistkę świata Ceplak?
Więc jak to jest? Z jednej strony potwierdzasz to, co mówi Canova. Jednocześnie godzisz się na to, że jednak najlepszych oraz mistrzów jednak łapie się na dopingu :niewiem:
bambus
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Nagor gubi się w zeznaniach sam sobie zaprzecza czyli kłamie

jest niewiarygodny :hahaha: :hahaha:

tomasz tylko nie pytaj czy potoczne określenie, czy techniczne przysługujące nomenklaturze epistemologicznej?
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ok, panowie nie są zainteresowani dyskusją, więc zamykam. Jeszcze tylko wyjaśnienie dla Tomasza - Canova pisze o tym, że najlepszym doping nie pomaga fizycznie, ale niektórzy potrzebują go dla psychiki, aby czuć sie mocniejszymi.
Zablokowany