kalendarz

W jakim kierunku zmierza bieganie.pl, pytania, pomoc, wyjaśnienia, pytania do Redakcji.
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

myślę ,że możnaby bardzo poprawić dział kalendarz imprez, jest ubogi w wydarzenia biegowe i znacznie odbiega od konkurencji
co o tym sądzicie ?
Tomek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Zdajemy sobie sprawę z tego, że kalendarz to w tej chwili nasza pięta achillesowa. Człowiek, który ma sie zajmować imprezami, nie spisuje się za dobrze. Oczywiście chcemy to poprawić, ale w tej chwili pracujemy nad tyloma sprawami, że nie starcza czasu. Już wkrótce ruszą kolejne nowe aplikacje na stronie, w końcu przyjdzie czas na reformę kalendarza... NA razie działamy w ten sposób, że jeśli ktoś nam przysyła informacje o biegu, to staramy się je wrzucić do kalendarza, choć też z opóźnieniem czasami.
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

czołem,

a propos kalendarza trzeba było chociaż zamieścić anons o biegu w Szczecinku, kto był to mógł podziwiać asy polskiego biegania i wspaniałe wyniki
jeśli chcesz wyślę Ci parę fotek z dekoracji razem z Tobą :)
pozdrawiam , ja byłem nieeeeco dalej w klasyfikacji ale 40 minut udało mi się złamać
Tomek
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Fotek z dekoracji mam masę, cierpię za to na niedobór zdjęć z biegu, nie udało sie zrobić zbyt wielu ostrych. Trzeba sie było ujawnić, że Ty to Ty :) Ja mówiłem spikerowi, żeby powiedział o bieganiu.pl, ale zapomniał.
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

chrześnica robiła lustrzanką Olympusa , widziałem ,że miała dużo z czołówki,byleby za "czarne" nie wyszły :) zaraz o nie poproszę
ze spikerami tak to już jest , to ciamajdy, ten jeden to gada to samo w Pile , to samo w Poznaniu i to samo w Szczecinku a najlepsze było ,że Zurych to Niemcy :)
ja też jestem z Pomorza więc się pewnie nie raz na zawodach zobaczymy
Tomek
ODPOWIEDZ