Komentarz do artykułu Jak oni chudną
-
bambus
- Dyskutant

a badania lekarskie grupie odchudzających zrobiliście ?
bo jeżeli ktoś zejdzie ze skutkiem śmiertelnym rodzina może mieć roszczenia odszkodowawcze do organizatorów imprezy że przyczynili się w w dużym stopniu do zejscia osoby bliskiej a organizator w należyty sposób nie zadbał o sprawdzenie stanu zdrowia zawodników i przez to zaniechanie doprowadził do zejscia śmiałka uczestniczącego w imprezie
bo jeżeli ktoś zejdzie ze skutkiem śmiertelnym rodzina może mieć roszczenia odszkodowawcze do organizatorów imprezy że przyczynili się w w dużym stopniu do zejscia osoby bliskiej a organizator w należyty sposób nie zadbał o sprawdzenie stanu zdrowia zawodników i przez to zaniechanie doprowadził do zejscia śmiałka uczestniczącego w imprezie
-
tomasz
Zapytaj Fredzio uczestników czy czują się uskrzydleni, że całe forum (no prawie całe) ich dopinguje i wierzy w sukces? Czy to dla nich dodatkowa motywacja - publiczne deklaracje i prezentowanie budowania formy?
A może o tym nie wiedzą, że trzymamy kciuki?
A może o tym nie wiedzą, że trzymamy kciuki?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Myślisz, że nie wiedzą ?
Piotrek i Piotr (dla odróżnienia), Marcin, Edyta, Przemek - wiecie że się wam kibicuje ?
Piotrek i Piotr (dla odróżnienia), Marcin, Edyta, Przemek - wiecie że się wam kibicuje ?
- ooco
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
super sprawa, trzymzm kciuki
sam załuję że sie tak późno dowiedziałęm o tym forum i nie miałem szansy zgłosic sie do programu
ale cóż, patrząc na Wasze postępy będę się bardziej mobilizował by rzucić te faje
i te 14 kilo ochydnego tłuszczu...
pozdrawiam gorąco
ale cóż, patrząc na Wasze postępy będę się bardziej mobilizował by rzucić te faje
pozdrawiam gorąco
- Herflick
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
-
Edda
- Zaprawiony W Bojach

skrzydeł jeszcze nie mam, ale...
U mnie świadomość, że "patrzą mi na nogi" odbija się na polskiej gospodarce - spadło spożycie bounty. Trening u mnie nie wymaga dopingu, co nie znaczy że nie doceniamy wsparcia - doceniamy i to bardzo!
- JarStary
- Zaprawiony W Bojach

No jak to nie kibicujemy.
KIBICUJEMY BARDZO KIBICUJEMY
Ruh - następnym razem autografy na siłę na koszulkach, a jak będzie się śmiała, że wolno biegasz to Jej powiedz że szybko to każdy potrafi, a Ty lubisz się delektować bieganiem
Pozdrawiam jak grubas grubasów
KIBICUJEMY BARDZO KIBICUJEMY
Ruh - następnym razem autografy na siłę na koszulkach, a jak będzie się śmiała, że wolno biegasz to Jej powiedz że szybko to każdy potrafi, a Ty lubisz się delektować bieganiem
Pozdrawiam jak grubas grubasów
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
-
Tomek Michałowski
- Zaprawiony W Bojach

nikt przecież nikogo do czytania tego tematu nie zmusza , jest kilka powodów dla ,których ludzie biegają , czy to tak ważne czy oni chcą schudnać czy przebiec maraton ? najistotniejsze jest ,że pokażą innym niedowiarkom ,że można i znów kilku jest "po naszej stronie"
Tomek
- ooco
- Zaprawiony W Bojach

a gdzie można poczytac o postępach i planach dla wybranych osób?
edit:. ok znalazlem
ale jakos skormnie, liczyłem na jakies plany chociaz na najbliższe 2-3 mce, chyba że śle szukam...
edit:. ok znalazlem
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Każdy zawodnik ma Plan na najbliższe 4 tygodnie. Poza tym co tydzień przysyła raport z realizacji - jak widać, narazie najbardziej szczegółowy jest Piotr.
Plan jest na 4 tygodnie bo przecież musimy reagować na to co się u nich dzieje, to nie ma być jakaś sztampowa wklejka tylko coś co jest im dedykowane.
Mam nadzieje, że utrzymamy zwyczaj spotkań raz w tygodniu podczas których o różnych sprawach rozmawiamy.
O diecie trochę napiszemy ale chwilowo brak jest mocy przerobowych - wiele tematów w kolejce czeka.
Plan jest na 4 tygodnie bo przecież musimy reagować na to co się u nich dzieje, to nie ma być jakaś sztampowa wklejka tylko coś co jest im dedykowane.
Mam nadzieje, że utrzymamy zwyczaj spotkań raz w tygodniu podczas których o różnych sprawach rozmawiamy.
O diecie trochę napiszemy ale chwilowo brak jest mocy przerobowych - wiele tematów w kolejce czeka.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2008, 21:56 przez Adam Klein, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
O co Ci chodzi ?