I Półmaraton Młociński - SBBP
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pomysł mi sie bardzo podoba. Proponuję formułę bradziej treningową niż zawody. Półmaraton to nie jest za dużo, w końcu jesienne maratonu się zbliżają i tak czy inaczej biegamy biegi długie. Więc dlaczego nie na takim dystansie.
Mój wkład w organizację? Dla kazdego piwo na mecie, albo niech tam - dwa piwa. A dla niepijących ocet.
(a mój grill na stryszku co jakiś czas skrzypi dając mi do zrozumienia, że dawno nie był używany)
Mój wkład w organizację? Dla kazdego piwo na mecie, albo niech tam - dwa piwa. A dla niepijących ocet.
(a mój grill na stryszku co jakiś czas skrzypi dając mi do zrozumienia, że dawno nie był używany)
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
mój entuzjazm przygasl jak otworzylem kalendarz. 12 lipca niestety nie bedzie mnie w Warszawie.
Ale propozycja z piwem jest aktualna, tyle, że będę musiał przekazać komuś "towar".
Ale propozycja z piwem jest aktualna, tyle, że będę musiał przekazać komuś "towar".
ENTRE.PL Team
- radka
- Rozgrzewający Się
Chciałam niniejszym zadeklarować chęć pomagania przy organizacji I Półmaratonu Młocińskiego.
Z tego, co mówił Leszek na ostatnim SBBP wynikało, że wszystko jest praktycznie ustalone. Niestety (a może na szczęście) będzie to moja pierwsza impreza biegowa, więc nie mam pomysłu, do czego mogłabym się przydać, więc proszę o instrukcje (najlepiej szczegółowe i niepozostawiające miejsca na interpretację).
Pozdrawiam,
Radka
Z tego, co mówił Leszek na ostatnim SBBP wynikało, że wszystko jest praktycznie ustalone. Niestety (a może na szczęście) będzie to moja pierwsza impreza biegowa, więc nie mam pomysłu, do czego mogłabym się przydać, więc proszę o instrukcje (najlepiej szczegółowe i niepozostawiające miejsca na interpretację).
Pozdrawiam,
Radka
- active
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Witam, przygotowuję się do 25MW i właśnie szukałem w okolicach Wa-wy biegu na dystansie półmaratonu. Chętnie wezmę w nim udział.
Warto byłoby pomyśleć też o najmłodszych i przy okazji zorganizować bieg na krótkim dystansie do 500 m.
Jeśli chodzi o pomoc to nie mam pojęcia o organizacji zawodów i nie wiem jak pomóc. Może jakieś info co jest potrzebne do organizacji biegu?
pozdr
ps. dobrze aby ten bieg nie gryzł się z Pucharem 25MW.
Warto byłoby pomyśleć też o najmłodszych i przy okazji zorganizować bieg na krótkim dystansie do 500 m.
Jeśli chodzi o pomoc to nie mam pojęcia o organizacji zawodów i nie wiem jak pomóc. Może jakieś info co jest potrzebne do organizacji biegu?
pozdr
ps. dobrze aby ten bieg nie gryzł się z Pucharem 25MW.
[b][url=http://www.actv.prv.pl]www.actv.prv.pl (Jak zacząłem biegać?)[/url][/b]
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pomysł świetny, ale mnie niestety nie będzie w tym terminie:-( Wyjeżdżam 5.07 i wracam 13.07. Mogę jednak pomóc w drukowaniu dyplomów, z tym, że potrzebowałbym informacji do czwartku, ile sztuk należy tego wydrukować. W przypadku jakiejkolwiek składki na ewentualne medale i puchary, to jestem chetny:-)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Mam informacje, że wybierają się goście lub przynajmniej Gość z daleka.
Jest to jedna z Gwiazd bieganie.pl - słynny.....xxxxx....z .....xxxxx
Bardzo się ciesze na jego przyjazd. Myślę, że Joycat też powinna bo to jeden z jej wieloletnich wielbicieli.
Jest to jedna z Gwiazd bieganie.pl - słynny.....xxxxx....z .....xxxxx
Bardzo się ciesze na jego przyjazd. Myślę, że Joycat też powinna bo to jeden z jej wieloletnich wielbicieli.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No tego jeszcze nie wiadomo. Przynajmniej weekend.
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
no to już wiadomo że gwiazdy będą.
a co z resztą? jakoś pomóc? np mogę na rowerze podrzucać biegaczki na miejsce startu szlaban->młociny.
a co z resztą? jakoś pomóc? np mogę na rowerze podrzucać biegaczki na miejsce startu szlaban->młociny.
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Scarabeus
- Wyga
Chciałbym też jakoś pomóc w organizacji I Półmaratonu Młocińskiego. Tak jak Radka i Activ nie mam żadnych doświadczeń w organizacji tego typu imprez. Czekam na jakieś informacje w czym ewentualnie można pomóc.
[url]http://www.SBBP.PL[/url]
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
no właśnie bo sam nie wiem czy jechać na Narie czy na Młociny czy dystans jest pewny? rzadko biegam półmaratony, a zwłaszcza leśne i chciałbym mieć jakiś wiarygodny czas. W czym mogę pomóc ???