Troche pływam, a chciałbym zacząć biegać.Pomoże ktos?
-
- Zaprawiony W Bojach
powinni mieć , najlepiej podejść do kierownika działu bieganie i zapytać , akcja jest przewidziana dla wszystkich Decathlonów, śmigaj więc do Zakopianki
Tomek
- soprano99
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
uff, wytrzymam jeszcze tydzień... Mam nadzieję na miłe zaskoczenie. tylko z tego co widze to nie bedzie na promocji nic dla ciezkiego neutrala...
-
- Zaprawiony W Bojach
na bieganiu.pl od 17 będzie zapowiedż tej akcji
Tomek
-
- Zaprawiony W Bojach
ASICS Gel Lynx 199.95 dla lekkiego pronatora
MIZUNO Wave Mustang 219.95 dla neutralnego
NEW BALANCE M924 259.95 dla neutralnego
Tomek
-
- Dyskutant
Tak więc w tym tygodniu:
wtorek- 20 min biegu
środa- 1 h basenu
czwartek- 20 min biegu
piątek wolny
sobota lub niedziela pobiegnę
Narazie nie jest źle, zakwasy bardzo delikatne.Zobaczymy jak będzie dalej
wtorek- 20 min biegu
środa- 1 h basenu
czwartek- 20 min biegu
piątek wolny
sobota lub niedziela pobiegnę
Narazie nie jest źle, zakwasy bardzo delikatne.Zobaczymy jak będzie dalej
-
- Dyskutant
niedziela również było lenistwo
poniedziałek -godzina basenu
wtorek(wczoraj)-23 min. biegu- 3 km. Dziś praktycznie bez zakwasów, a biegło się raczej bez problemu i zastanawiam się czy nie podnieść do 30 min. czasu biegu ? Czasami podczas biegu łapie mnie ból po lewej stronie(być moze serce),jaka moze byc tego przyczyna?Ptroszę o odpowidzi na moje pytania.
poniedziałek -godzina basenu
wtorek(wczoraj)-23 min. biegu- 3 km. Dziś praktycznie bez zakwasów, a biegło się raczej bez problemu i zastanawiam się czy nie podnieść do 30 min. czasu biegu ? Czasami podczas biegu łapie mnie ból po lewej stronie(być moze serce),jaka moze byc tego przyczyna?Ptroszę o odpowidzi na moje pytania.
-
- Rozgrzewający Się
Witam
Czy ktos wie cos wiecej o tych butach, bylem dzis w Dec.. i faktycznie sa w promocji, ale przeszukalem calego neta i niczego o tym modelu sie nie doszukalem... to co to za but, skoro na stronie new balance tez go nie ma..??
Czy ktos wie cos wiecej o tych butach, bylem dzis w Dec.. i faktycznie sa w promocji, ale przeszukalem calego neta i niczego o tym modelu sie nie doszukalem... to co to za but, skoro na stronie new balance tez go nie ma..??
-
- Dyskutant
środa- była godzina basenu
czwartek (dziś) przebiegłem 30:50 min, co prawda tempo żółwie- bo były to 4 km, ale bez problemu pokonałem.Lekko czuje lewe kolano, także jutro napewno nie biegam.Bedzie basen
czwartek (dziś) przebiegłem 30:50 min, co prawda tempo żółwie- bo były to 4 km, ale bez problemu pokonałem.Lekko czuje lewe kolano, także jutro napewno nie biegam.Bedzie basen
-
- Zaprawiony W Bojach
co do NB to jest to but nieoferowany przez polskiego dystrybutora, import własny Decathlon, jak klikniesz na reklamę to masz opis tego buta i wszystkich innych, gdyby były jeszcze jakieś pytania , to służe radą
Tomek
-
- Wyga
zakupiłem nb i mizuno
bardzo fajne zobaczymy jak w praktyce się sprawdzą ale co znajdziesz za 260zł i 219żł w asortymencie butów biegowych ? chyba tylko kalenji
ale ja zbytnio do nich nie jestem przekonany
a co jest rzadko spotykane w dzisiejszym swiecie buty nb nie są made in china tylko made in england
bardzo fajne zobaczymy jak w praktyce się sprawdzą ale co znajdziesz za 260zł i 219żł w asortymencie butów biegowych ? chyba tylko kalenji
ale ja zbytnio do nich nie jestem przekonany
a co jest rzadko spotykane w dzisiejszym swiecie buty nb nie są made in china tylko made in england
-
- Dyskutant
No więc wczoraj początek nowego tygodnia, więc przebiegłem 4 km w 31 minut.Tempo nadal małe, ale kondycja jak na początkującego biegacza nienajgorsza...
-
- Dyskutant
No to się wczoraj sprawdziłem.Wyznaczyłem sobie trasę 6 km i spróbowałem ją przebiec.Czas 50 minut, niestety miałem jakąś minutę przymusowego marszu w połowie trasy, bo "ładny piesek" sie troche na mnie zasadził i bałem się przy nim biec
Ale ogólnie jestem z siebie zadowolony.
Ale ogólnie jestem z siebie zadowolony.
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
Te Mizuno w tą niedzielę były w Decathlonie już za 150 zł, więc cena chyba dość atrakcyjna.Tomek Michałowski pisze:ASICS Gel Lynx 199.95 dla lekkiego pronatora
zgodnie z naturą!
-
- Rozgrzewający Się
Czy te mizuno nadaja sie dla bardzo ciezkiego biegacza 120kg 188cm biegacza na 3 razy w tyg ok 30 min po asfalcie?? Jesli nie to jakie buty w cenie do 250zl z dobra amortyzacja wybrac. Jestem neutralny (chyba)