Wczoraj kupilem buty
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jestem nowy.Biegam 48km tygodniowo.Mialem taniutkie buty Adidasa(ok.35€) no i prawie rok przygody biegowej za nami.Za porzadnymi butami ogladalem sie dluzszy czas.Wczoraj dalem sobie zrobic test- ktore buty byly by odpowiednie do mnie.Sprzedawca pytal o wage itd.(standartowo jak wszedzie) no a poten biegalem na bandzie co zostalo filmowane.Najpierw na boso a poten w roznych modelach butow.Ogladalismy te filmy i na specialnym programie do tego przeznaczonym,bylo pieknie widac(w zwolnionym tempie) w jak rozny sposub uklada sie noga w zaleznosci od buta.Ten test przekonal mnie.Drozsze buty nie znaczylo lepsze.Mam 1.82 wzrostu,93kg.(rok temu 110kg) i wybor padl na ASICS-GEL IMPERIUM.Kosztowaly 100€ w przecenie-poprzednia cena 130€.Pozdrawim wszystkich,trase juz odmierzylem-przedemna 20 km.Zycze duzo zdrowia. Speki
- zeli
- Zaprawiony W Bojach
z tego co wiem to u nas też jest to możliwe. sklepbiegacza robi badania stóp przed zakupem butów, zdaje się w Gliwicach.Jog pisze:Niby sąsiedzi, ale i tak dla mnie za dalekozeli pisze:w Niemczech. u Nich to standard.Jog pisze:A gdzie są takie wspaniałe sklepy? Chyba nie w Polsce, co?
kiedy nie daję rady mówię sobie trzeba byc twardym
- Jog
- Wyga
Obecnie to tak samo daleko jak do Niemiec. Ehh, kiedyś mieszkałem w Gliwicach (przez 20 lat)zeli pisze:z tego co wiem to u nas też jest to możliwe. sklepbiegacza robi badania stóp przed zakupem butów, zdaje się w Gliwicach.Jog pisze:Niby sąsiedzi, ale i tak dla mnie za dalekozeli pisze: w Niemczech. u Nich to standard.

-
- Rozgrzewający Się
Tak mieszkamy w Niemczech,prawie od siedmiu lat.Niestety jestem zwyklym robolem no a takich malo gdzie dobze placa.Jednak mam przerozne zainteresowania a to kosztuje.Pochodze z pod Gliwic.
- sredniak
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
tak to prawda, mozna tam zbadac sobie stopę, ja sam skorzystalem i od razu zakupiłem tam butki
nimbusy VIII bardzo dobey but treningowy dla supinatorów.polecam ten sklep.

run your way
www.sklepbiegacza.pl - polecam
www.sklepbiegacza.pl - polecam
-
- Rozgrzewający Się
Witam
Wczoraj zakupiłem nowe buty Nike EQualos + ( nazwa może troszkę przekręcona ) w Gliwicach. Faktycznie muszę przyznać że obsługa bardzo fachowa i cierpliwa. Na początku badanie stopy na maszynie, potem długi dobór obuwia do osoby.
Jako 90 kg biegacz, użytkujący dotychczas Asics Gel GT 2120, nie chciałem zmieniać marki lecz niestety na moją nieforemną stopę musiałem. Panowie w sklepie dobrali dla mnie od razu odżywki - raczej wskazując na tańsze nie na najdroższe ( Intersport !!! ), oraz podpowiedzieli parę zdań jak biegać aby było dobrze.
Gorąco polecam i sam skorzystam jeszcze wiele razy.
ps. Teraz czekam na odzew trenera który według zapewnień Panów ze sklepu i strony internetowej, ma objąć mnie opieką przez 3 miesiące.
Wczoraj zakupiłem nowe buty Nike EQualos + ( nazwa może troszkę przekręcona ) w Gliwicach. Faktycznie muszę przyznać że obsługa bardzo fachowa i cierpliwa. Na początku badanie stopy na maszynie, potem długi dobór obuwia do osoby.
Jako 90 kg biegacz, użytkujący dotychczas Asics Gel GT 2120, nie chciałem zmieniać marki lecz niestety na moją nieforemną stopę musiałem. Panowie w sklepie dobrali dla mnie od razu odżywki - raczej wskazując na tańsze nie na najdroższe ( Intersport !!! ), oraz podpowiedzieli parę zdań jak biegać aby było dobrze.
Gorąco polecam i sam skorzystam jeszcze wiele razy.
ps. Teraz czekam na odzew trenera który według zapewnień Panów ze sklepu i strony internetowej, ma objąć mnie opieką przez 3 miesiące.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
O jakim sklepie mówisz i na jakiej maszynie ?
-
- Rozgrzewający Się
Sklep mieści się na pierwszym ( chyba ) piętrze domu IKAR w Gliwicach. Jest to zaraz obok urzędu miasta i dużego skrzyżowania ze światłami, na głównej ulicy Zwycięstwa. Maszyna to takie coś na co się staje a potem ona pokazuje różne kolorki.
Sklep tylko dla biegaczy. Towar różny ale nie za dużo i nie za mało w sam raz. Bardzo fajna obsługa - biegacze !
To tyle. Acha mówili że są od niedawna.
ps. trener jeszcze bez kontaktu
Sklep tylko dla biegaczy. Towar różny ale nie za dużo i nie za mało w sam raz. Bardzo fajna obsługa - biegacze !
To tyle. Acha mówili że są od niedawna.
ps. trener jeszcze bez kontaktu
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Witam,
Osobisty trener może objąć swymi poradami każdego - ale na jego prosbę - bo wiadomoże nie każdy kto dokonuje zakupu - chce od razu opieki trenerskiej.
Wystarczy poprostu napisać maila że jest się klientem sklepu i gotowe.
Na początek wysyłamy formularz zawodnika by go lepiej poznać.
Potem zaczyna się właściwa opieka trenerska. (plany treningowe, codzienne porady itp.)
Każde 100 zł wydane na zakupy w sklepie biegacza uprawnia do takiej miesięcznej opieki trenerskiej.
Więcej w regulaminie sklepu,
Zapraszam
www.sklepbiegacza.pl
Osobisty trener może objąć swymi poradami każdego - ale na jego prosbę - bo wiadomoże nie każdy kto dokonuje zakupu - chce od razu opieki trenerskiej.
Wystarczy poprostu napisać maila że jest się klientem sklepu i gotowe.
Na początek wysyłamy formularz zawodnika by go lepiej poznać.
Potem zaczyna się właściwa opieka trenerska. (plany treningowe, codzienne porady itp.)
Każde 100 zł wydane na zakupy w sklepie biegacza uprawnia do takiej miesięcznej opieki trenerskiej.
Więcej w regulaminie sklepu,
Zapraszam
www.sklepbiegacza.pl
-
- Rozgrzewający Się
Czy zrobienie takiego badania stopy w jakiś sposób obliguje mnie do zakupu butów?? Czy jest ono dodatkowo płatne?? Macie może pojęcie??
Z góry dzięki za odpowiedź
Z góry dzięki za odpowiedź