Troche pływam, a chciałbym zacząć biegać.Pomoże ktos?
-
- Zaprawiony W Bojach
tak a propos to Decathlon od 18 kwietnia (piątek) rozpoczyna akcję "bieganie" , będą Mustangi Mizuno, Asiscy Lynx i 924 New Balance jeśli pamiętam w bardzo dobrych cenach+ nasz marka
nie wiem czy mnie admin za to nie pogoni
Tomek
-
- Wyga
a tak w temacie decatlonu zadzwoniłem dzisiaj chcąc się dowiedzieć o buciki odebrała miła pani która nie miała zielonego pojęcia o bucikach które sprzedawała
i nic się nie dowiedziałem co zapytałem o jakiś model cisza nawet nie próbowała udawać że się choć troche zna na bucikach
troszke zdziwiony jestem
a jak kupowałem pulsometr na innym dziale obsługa była wspaniała telefon odebrał fachowiec który znał sie na tym co sprzedawał bardzo fachowo doradził nawet odzwonił do mnie bo w danej chwili był zajęty
a na dziale z butami biegowymi wielkie zdziwienie mnie ogarneło
i nic się nie dowiedziałem co zapytałem o jakiś model cisza nawet nie próbowała udawać że się choć troche zna na bucikach
troszke zdziwiony jestem
a jak kupowałem pulsometr na innym dziale obsługa była wspaniała telefon odebrał fachowiec który znał sie na tym co sprzedawał bardzo fachowo doradził nawet odzwonił do mnie bo w danej chwili był zajęty
-
- Zaprawiony W Bojach
telefon wprost na bieganie to (22) 333 70 04
Tomek
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pewnie 2 dzień w pracy była. To się nazywa brak kompetencji. Złapać jakąś prace, nieważne jaką, aby 8 godzin wysiedzieć. Tak niestety jest często.tanatos pisze:a tak w temacie decatlonu zadzwoniłem dzisiaj chcąc się dowiedzieć o buciki odebrała miła pani która nie miała zielonego pojęcia o bucikach które sprzedawała
troszke zdziwiony jestem
-
- Wyga
mam nadzieje że ceny butów z tej akcji zatrą moje mieszane uczucią związane z obsługąTomek Michałowski pisze:tak a propos to Decathlon od 18 kwietnia (piątek) rozpoczyna akcję "bieganie" , będą Mustangi Mizuno, Asiscy Lynx i 924 New Balance jeśli pamiętam w bardzo dobrych cenach+ nasz marka
a co do kompetencji sprzedawców w Polsce to można dużo książek napisać
znam taki sklep w którym jak klient nic nie kupił to sprzedawca się na niego obrażał i odprowadzał morderczym wzrokiem do wyjscia naprawde sam tego doświadczyłem paranoja
-
- Zaprawiony W Bojach
zgadzam się z Tobą , poziom merytoryczny sprzedawców jest kiepski, nam też zdarzają się babole, mam tego świadomość , jedyna rada to zatrudnić samych biegaczy
Tomek
-
- Wyga
Murarze do kielni pisarze do piór
jak już będziecie praktyków zatrudniać to ja się pisze na dział sportów siłowych 15 lat podnoszenie ciężarów uprawiałem
a co do poziomu merytorycznego podnosi się cofając się kilka lat wstecz to dopiero była tragedia
ogólnie w decathlonie lubie robić zakupy a takie wpadki z niekompetentną sprzedawczynią sprzedawcą zdarzają się nawet w "najlepszych rodzinach"
tak czy inaczej melduje się 18 na targówku na akcji bieganie i mam nadzieje że zakupie jakieś fajne trzewiki
jak już będziecie praktyków zatrudniać to ja się pisze na dział sportów siłowych 15 lat podnoszenie ciężarów uprawiałem
a co do poziomu merytorycznego podnosi się cofając się kilka lat wstecz to dopiero była tragedia
ogólnie w decathlonie lubie robić zakupy a takie wpadki z niekompetentną sprzedawczynią sprzedawcą zdarzają się nawet w "najlepszych rodzinach"
tak czy inaczej melduje się 18 na targówku na akcji bieganie i mam nadzieje że zakupie jakieś fajne trzewiki
-
- Zaprawiony W Bojach
ASICS Gel Lynx 199.95
MIZUNO Wave Mustang 219.95
NEW BALANCE M924 259.95
i parę innych fajnych gadżetów
MIZUNO Wave Mustang 219.95
NEW BALANCE M924 259.95
i parę innych fajnych gadżetów
Tomek
-
- Dyskutant
Czas zacząć 2 tydzień planu 10-tygodniowego.Do tej pory nie było źle, ale weekend był zabójczy, ale niestety z innego powodu-imprezy, alkohol. Trochę się tego nazbierało, co pewnie wpłynie na kondycję, ale nic to...zaczynam walkę ze słabościami-jutro rano startuję...
- Piorz
- Dyskutant
Sporo waże przy wzroście 175 cm i tak podczas bioegu rozmyslałem czy taki plan moze być
Poniedziałek : Bieg według planu 10 tyg
Wtorek: Siłownia ( brzuszki i rowerek)
Środa: Bieg według planu 10 tyg
Czwartek: Basen
Piątek: Bieg według planu 10 tyg
Sobota : wolne :D (reakreacja strzelanie z łuku itp.)
Niedziela: Bieg według planu 10 tyg
Czy taki plan może być ;D ??
Muszę zrzucić tak z 10 kg czy to dobry plan na to ?
Plan 10 tygodniowy trzymajcie za mnie kciuki :D ( 3 tydzień rozpoczęty ;) )
GG. 10415660
GG. 10415660
-
- Dyskutant
Piorz pisze:Sporo waże przy wzroście 175 cm i tak podczas bioegu rozmyslałem czy taki plan moze być
No właśnie, żebyś się tylko nie zachetał. Ja też jestem na etapie układania sobie treningu pod siebie.Zobaczymy jak to będzie.Narazie plany są takie:
Pn- 1h basen
Wt-20 min biegu -ok. 3km
Śr -1h basen
Cz.-20 min. biegu
Pt.-przerwa
Sb lub Nd -basen/lub bieg-zobaczymy co z tego wyjdzie.