który pulsometr polar?

moreczek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam, chciałbym kupić pulsometr posiadający następujące funkcje: czas, stoper, podświetlenie, 3 strefy wysiłku w tym minimum jedna w pełni programowalna, sygnalizator dźwiękowy przekroczenia strefy, kodowana transmisja, możliwość wyświetlania tętna w postaci procentów tętna maksymalnego, niezawodność. Przytoczony opis odpowiada mniej więcej sigmie onyx easy jednak po przeczytaniu niepochlebnych opinii o niezawodności tego sprzętu chciałbym wiedzieć który model polara posiada już wszystkie wymienione funkcje, a przy tym jest jak najtańszy oczywiście :hej: . Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam wszystkich...
PKO
_grzes_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam. Ja kupiłem model Polar F6 który posiada dużo funkcji pomiarów tętna, niestety dla biegaczy nie polecam, ponieważ posiada bardzo ubogi stoper, bez możliwości zapisu międzyczasów.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

moreczek pisze:3 strefy wysiłku w tym minimum jedna w pełni programowalna,
Co to naczy programowalna strefa wysiłku ?
moreczek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Może źle się wyraziłem. Wydaje mi się, że niektóre polary mają po wpisaniu tętna maksymalnego z góry ustalone strefy pulsu np. 55-75% (tylko przykład bo nie pamiętam jakie dokładnie). Poszukuje takiego pulsometru który pozwala w miarę szybko zmienić strefę poniżej i powyżej której będzie sygnał dźwiękowy bez wpisywania za każdym razem tętna minimalnego i maksymalnego dla tej strefy tylko po prostu wybrania niejako z pamięci pulsometru tej strefy (najlepiej po naciśnięciu dwóch/trzech przycisków. Miło by było gdyby strefy wrzucane do pamięci były edytowalne.
moreczek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ups do ostatniego zdania miało być dopisane jeszcze: ...albo przynajmniej jedna z nich
tomasz

Nieprzeczytany post

Ale po Ci Polar? Nie szkoda pieniędzy? Nie wystarczy Ci Sigma?
ruh hożuf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Polar RS200 ma te wszystkie funkcje które opisałeś. Wczoraj widziałem w Decathlonie model SD (z akcelerometrem w komplecie) za 600 PLN, ale z tego co wiem Dec. jest dośc drogi, a akcelerometr nie jest niezbędny, za to podnosi cenę pewnie ze 150 PLN. Poszukaj w sklepach internetowych powinno byc taniej.
moreczek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

W którym decathlonie jeśli można wiedzieć, bo z tego co się orientuje to byłaby najniższa cena w Polsce i może jakoś przełknałbym taki wydatek...
ruh hożuf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Warszawa Targówek, ale z tą taniością to nie wiem. Tu znalazłem taniej po minucie szukania: http://www.allegro.pl/item341420158_pul ... ancja.html
a4r
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ruh hożuf pisze:Warszawa Targówek, ale z tą taniością to nie wiem. Tu znalazłem taniej po minucie szukania: http://www.allegro.pl/item341420158_pul ... ancja.html
To jakieś śmieszne pięniądze za ten sprzęt. Ja kupiłem taki w sklepie za prawie dwa razy tyle. No i generalnie bardzo polecam ten model.
Awatar użytkownika
zukow2
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:00
Życiówka w maratonie: 2,52,20

Nieprzeczytany post

a4r pisze:
ruh hożuf pisze:Warszawa Targówek, ale z tą taniością to nie wiem. Tu znalazłem taniej po minucie szukania: http://www.allegro.pl/item341420158_pul ... ancja.html
To jakieś śmieszne pięniądze za ten sprzęt. Ja kupiłem taki w sklepie za prawie dwa razy tyle. No i generalnie bardzo polecam ten model.
myśle że normalana cena- w sklepie jesst za409zł.tylko że w sklepie masz gwarancje dłużej, a ten modelna allegro ma gwarancje do października
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jako szef Decathlonu Targówek powiem tak
www.sportkonsulting.pl, tam znajdziesz każdy opis do Polara
Tomek
ruh hożuf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A tak przy okazji Tomku, to za ile moższ sprzedać akcelerometr do RS200? I czy ogólnie jest dostępny?
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie jestem pewien,że ten produkt akurat mamy, sprawdzę w poniedziałek i dam odpowiedż
Tomek
winner
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

jesli chcesz kupis sporttester polara , odwiedz ta strone

http://www.sportkonsulting.pl/

oficjalny dystrybutor na polske ... jak dobrze pogadasz , moze cos wytargujesz ;)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ