Wirtualne i nie tylko treningi Grupy Katowickiej
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bez przesady do Dawidka jeszcze mi trochę brakuje.Aktualny mój czas na 10km będzie wiadomy po niedzieli w Gliwicach.Pacemakerem to narazie nie będe,MacGor jest po prostu za dobra.Lecz liczę na wspólne treningi co jakiś czas.No chyba że po prostu nie wytrzymam Jej tempa.
pozdrowienia i powrotu do zdrowia.
pozdrowienia i powrotu do zdrowia.
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Wiecie co? Chyba trzeba będzie założyć wątek na nowo - zauważyłem, że ilość stron, uwidaczniana u góry strony wpływa na szerokość postów (trzeba przesuwać je aby całe przeczytać). Nie ma tego w wątkach o mniejszej ilości stron.
CO Wy na to?
Może też nazwiemy wątek na nowo?
CO Wy na to?
Któż jak Bóg!
-
- Zaprawiony W Bojach
A może dojdziemy do 30 stron?Quote: from Mikael on 8:19 am on Aug. 26, 2003
Wiecie co? Chyba trzeba będzie założyć wątek na nowo - zauważyłem, że ilość stron, uwidaczniana u góry strony wpływa na szerokość postów (trzeba przesuwać je aby całe przeczytać). Nie ma tego w wątkach o mniejszej ilości stron.
CO Wy na to?
-
- Zaprawiony W Bojach
tit tit ........................................Quote: from Mikael on 8:15 am on Aug. 26, 2003
MarkuC - czyżby jakiś Pędziwiatr wkroczył na Twoje scieżki w Podlesiu?
sam bym chciał nim zostać!
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Jeszcze nie mam wieści z pola walki o bieg Mikołowski, ale wiem, że trasa ma wieść z okolicy stadionu do Łazisk i spowrotem. Oczywiście atestu nie budiet.
MarekC -jak tam nastroje przed MW?
Tak jakoś przywiązałam się do tego wątka, że żal by mi było go zmieniać na nowy. Proponuję zaczekać do stu stron, zobaczymy co się będzie działo.
Tak jakoś przywiązałam się do tego wątka, że żal by mi było go zmieniać na nowy. Proponuję zaczekać do stu stron, zobaczymy co się będzie działo.
[b]szuuu[/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
eeee...kurcze... paznokieć u nogi mam siny! i boli, co robić?Quote: from MacGor on 3:40 pm on Aug. 26, 2003
MacGor z tą stówą to całkiem niezły pomysł, a tak swoją drogą toTy nieźle zap...pip 7 dni i 165 km?!
-
- Zaprawiony W Bojach
Proponuję tak
Wątek załozyła MacGor, więc decyduje o jego losach w100%.
Dzieki dłuższemu wątkowi łatwiej może nowej osobie się do nas przyłączyć- czyta i wie who is who
Proponuję by przy zakładaniu nowego robić streszczenie poprzedniego w pierwszym post-ie
Wątek załozyła MacGor, więc decyduje o jego losach w100%.
Dzieki dłuższemu wątkowi łatwiej może nowej osobie się do nas przyłączyć- czyta i wie who is who
Proponuję by przy zakładaniu nowego robić streszczenie poprzedniego w pierwszym post-ie