Powitanie Wiosny - Katowice

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
lejek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:18
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć,

opłatę startową trzeba będzie przed biegiem uiścić w jakimś biurze zawodów?

Pozdrawiam,
Lejek

Edit: Sam sobie odpowiem:
Opłaty pobieramy przed startem w dniu zawodów.
PKO
arosa
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Czy start jest w miejscu, gdzie są stoliki do szachów?
hudikson
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Start jest ok 200 m poniżej tych stolików.
Awatar użytkownika
lejek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:18

Nieprzeczytany post

Cześć,

czy przy dość znacznej już ilości zawodników organizatorzy przygotowali odpowiednią ilość stanowisk do wpłat pieniążków? Chodzi mi o to, żeby nie trzeba było przyjeżdzać 4 godzin wcześniej i 2 stać w kolejce ;-)

Pozdrawiam,
Lejek
D@ro
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dziś na treningu byłem całkowicie zaskoczony wynikiem (pozytywnie oczywiście :hejhej: ) biegam od 2 tyg. i dzisiaj na dystansie 4,8km miałem czas 29:22.8 biegłem wg planu 4*5'Biegu/2,5'Marszu , do zawodów zostały jeszcze 2 tygodnie więc mam nadzieje ze wynik ten uda mi się troszkę poprawić. Na zawodach chciałbym się zmieścić w 30 minutach/5km.

A teraz pytanie:
-Jak myślicie czy mam szanse zając jakieś rozsądne miejsce z moimi wynikami??
-Czy wiadomo jest ile osób można się spodziewać (orjentacyjnie??)

ZA tydzień próba generalna na 5km :hej:
[url=http://runmania.com/rlog/?u=D%40ro][img]http://runmania.com/f/e2f4f3ae2986e391e3a71cbb9ded2e26.gif[/img][/url]
Awatar użytkownika
Adams
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 42:29
Życiówka w maratonie: 03:53:31

Nieprzeczytany post

Daro:

- liste startową możesz sobie obejrzęć w każdej chwili na stronie organizatora, zobaczyć ile osób w jakim wieku będzie startować na te 5 km
- Czy miejsce zajmiesz rozsądne? A czy to ważne? Ważne żebyś przebiegł te 5km. To nie są zawody, a bieg promujący zdrowie :) Ja tam będę cieszył się że spróbuje przebiec te 15km, a "zawody" w tym biegu widzę jako walkę o nie bycie ostatnim :)
- ostatnie co najważniejsze. Próba generalna? Mam nadzieję że nie chcesz tydzień przed biegiem przebiec próby szybkościowej na 5km? To troche zbyt męczące dla organizmu mogłoby być :)
D@ro
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

- ostatnie co najważniejsze. Próba generalna? Mam nadzieję że nie chcesz tydzień przed biegiem przebiec próby szybkościowej na 5km? To troche zbyt męczące dla organizmu mogłoby być
na tydzień przed zamierzam przebiec 5,5km bo tyle około ma trasa, i postaram się to zrobić bez zatrzymywania się.
[url=http://runmania.com/rlog/?u=D%40ro][img]http://runmania.com/f/e2f4f3ae2986e391e3a71cbb9ded2e26.gif[/img][/url]
Awatar użytkownika
Adams
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 42:29
Życiówka w maratonie: 03:53:31

Nieprzeczytany post

Niestety jednak nie moge wystartować. Niestety również nie wiem jak się wypisać z listy zapisanych.
$l@weq
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mógłby mi ktoś powiedzieć jak powinna wyglądać zgoda rodziców? Czy wystarczy na zwykłej kartce napisane "wyrażam zgodę na udział mojego syna ... w zawodach..." i podpis rodzica? Czy trzeba jeszcze coś innego ( np obecność rodziców ). Proszę o odp
Awatar użytkownika
zeli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

$l@weq pisze:Mógłby mi ktoś powiedzieć jak powinna wyglądać zgoda rodziców? Czy wystarczy na zwykłej kartce napisane "wyrażam zgodę na udział mojego syna ... w zawodach..." i podpis rodzica? Czy trzeba jeszcze coś innego ( np obecność rodziców ). Proszę o odp
nie wykluczone że będzie musiał być z Tobą przy zapisach któryś z rodziców. napisz do orga
kiedy nie daję rady mówię sobie trzeba byc twardym
Awatar użytkownika
zeli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

i po biegu. było bardzo fajnie, pogoda rewelacyjna, super trasa no i życiówka. czego chciec więcej?
kiedy nie daję rady mówię sobie trzeba byc twardym
$l@weq
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zgadzam się impreza pierwsza klasa. Mimo, że były to moje pierwsze zawody myślę, że organizatorzy spisali się bardzo dobrze. Niestety musiałem biegnąć bez konkretnego przygotowania (ostatnio nie biegałem nic długiego tylko kilka razy po 2km albo 3km) i miałem OGROMNY katar, wczoraj cały dzień leżałem w łóżku i już myślałem, że nie pobiegne, ale pobiegłem i myślę,że najgorzej nie było. Zrobiłem 1.03.52. Myślę, że jak na te nie sprzyjające warunki które opisałem wyrzej wynik nie jest zły. ( wiek 16 lat :) ) Gratulacje dla wszystkich biegaczy!!!
pichotnik

Nieprzeczytany post

Gratuluje wszystkim. Super, ze byla woda do picia na koniec kazdego okrazenia. Bardzo dobrze mi sie bieglo, chociaz bieglem troche za bardzo asekuracyjnie dwa pierwsze okrazenia, a na trzecim mnie zlapala kolka. Ale i tak jest zyciowka:)
Organizacja byla jak na polskie warunki super. Bardzo to mile, ze nieoficjalne wyniki zawsly zaraz po biegu na slupie. Widac ogolnie bylo, ze organizatorzy rozumieja biegaczy.
D@ro
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam i pozdrawiam wszystkich którzy byli dziś w Katowicach na biegu.

Moje pierwsze zawody i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony wynikiem 32:17/5,5km (cos mi się wydaje że tam było 5,7albo więcej ;) impreza pierwsza klasa, organizatorzy spisali się na medal, pogoda dopisała, dobre oznaczenie trasy, woda i napoje regenerujące.
Jedyna rzecz jaka była niedopracowana to to że biegłem 5km a dostałem nr na 15km (czarny) i musiałem wymieniać tuż przed startem i kilka innych osób także, ale to pewnie przez takich niedoświadczonych biegaczy jak ja :bum:

BYŁO NAPRAWDĘ SUPER!!!
arosa
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Byłem
Przebiegłem
Dziękuje
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ