Komentarz do artykułu O genezie Maniackiej 10-ki

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Damian Banaszak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kolego Wojtku: bardzo nie ładnie z twojej strony. Myślę że FREDZIO powinien zablokować twoje konto. Obrażasz kolegów, a nick jakim się posługujesz jest nieprawidłowy-chociażby z twojej nie wiedzy iż imiona pisane w języku polskim są z dużej litery.
Odnośnie wyników z Maniackiej Dziesiątki, to konkurencja nie śpi. I wyniki już wczoraj były na maratonachpolskich. I dopóki tutaj na bieżąco nie będzie wyników to nie uwierze że bieganie.pl ma największe grono czytelników
PKO
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Przepraszam Damian , pomylilem sie , jestes Trolem .

Taki jest charakter Twojej dzialalnosci na tym forum .
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Damian - nieładnym nazwałbym pisanie na forum pod trzema nickami, jeśli wiesz o czym mówię :hej: nie ma się czym gorączkować, jeśli ktoś potrzebuje wyników już teraz, sprawdzi w innym miejscu. U nas ukażą się z opóźnieniem, bo nasza ekipa wybrała relację z bardziej prestiżowej imprezy - Mistrzostw Polski w Przełajach, które relacjonujemy na bieżąco.
Damian Banaszak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

noo może się dowiem że mam tych nicków ponad dyche i wiecej i okaże się że jestem kobietą...?
To jestem ciekaw czy wiesz pod jakim nickiem i który byłem w tym biegu wczoraj?
hmmm tak jak piszesz każdy ma wybór i trzeba się naszukać żeby coś dla siebie znaleźć
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Damian Banaszak pisze:Odnośnie wyników z Maniackiej Dziesiątki, to konkurencja nie śpi. I wyniki już wczoraj były na maratonachpolskich. I dopóki tutaj na bieżąco nie będzie wyników to nie uwierze że bieganie.pl ma największe grono czytelników
Damianie.
Bardzo dobrze, że maratony zamieściły wyniki.
Bo u nas się ich pewnie narazie nie doczekasz.
My (bieganie.pl) skupiamy się na dwóch przeciwległych biegunach: wyczynie i na masowości.
Masowości nie w rozumieniu biegów masowych ale masowości biegania wogóle - nie mamy zamiaru dopieszczać imprezowiczów ale rozbudzać chęć biegania u tych którzy jeszcze nie biegają lub dopiero zaczynają.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany "wszystkim co trzeba wiedzieć o imprezach" - to niech wchodzi na maratony. Narazie. ;)
A co do Twojej wiary w nasze grono czytelników - rozumiem, że w porównaniu do maratonówpolskich, tak?
Wklejam Ci takie małe statystyki.
Miesiąc/ średnia dzienna liczba wizyt na maratonach / średnia dzienna liczba wizyt u nas. Przestudiuj.
Widać, że we wrześniu, w momencie startu byliśmy jeszcze na podobnym poziomie (duża tu zasługa naszej dobrej nazwy). Ale już od stycznia dystans jest coraz większy.

mar-08 3318 4855
lut-08 2879 4084
sty-08 2877 3712
gru-07 2489 2659
lis-07 2619 2629
paź-07 2762 2955
wrz-07 2839 3056

A tak przy okazji - nie bardzo rozumiem po co wogóle wy (Damian, Maciej M) zaglądacie na bieganie? Emanuje z was tylko złośliwość i niechęć do bieganie.pl. Dlaczego nie trzymacie się tylko maratonów? Czy ktokolwiek z nas cokolwiek złośliwego pod adresem tamtego serwisu pisze? Czy atakujemy maratony? Czy wtrącamy na tamtym forum jakieś nieprzyjemne uwagi?
Awatar użytkownika
primo
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

FREDZIO pisze: A tak przy okazji - nie bardzo rozumiem po co wogóle wy (Damian, Maciej M) zaglądacie na bieganie? Emanuje z was tylko złośliwość i niechęć do bieganie.pl. Dlaczego nie trzymacie się tylko maratonów? Czy ktokolwiek z nas cokolwiek złośliwego pod adresem tamtego serwisu pisze? Czy atakujemy maratony? Czy wtrącamy na tamtym forum jakieś nieprzyjemne uwagi?
Fredzio szkoda prądu na tłumaczenie zawiści. I tak to nic nie zmieni, nadal będą tacy.
primo
piotras
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

FREDZIO pisze: A co do Twojej wiary w nasze grono czytelników - rozumiem, że w porównaniu do maratonówpolskich, tak?
Wklejam Ci takie małe statystyki.
...
Ja na bieganie.pl jestem od 2001 i prędzej do końca mnie poskręca niż stąd odejdę hehe :) To forum ma napewno grono stałych czytelników... tak jakoś od samego początku bieganie.pl wzbudziło moją sympatię :)

Co do Maniackiej dziesiątki to bardzo fajnia inicjatywa. To miał być jednen z moich dolecowych biegów w 2008r. ale życie to brutalnie zweryfikowało. Artiego znam z widzenia jeszcze z czasów gdy startował na tartanie. Ostatnio widziałem go / "widzieliśmy się" na biegu Szpota nad Poznańską maltą w seirpniu 2007. Pozdrawiam i czekam na Maniacką w 2009!
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Również pozdrawiam i oczywiście zapraszam na jubileuszową V Maniacką Dziesiątkę w marcu 2009 ;-)
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ