Kolego Fattal ERROr w jakim niby to żargonie wyciskanie stojąć sztangi z klatki jest nazywane military press . Chyba zara założe na www.sfd.pl temat z zapytaniem czy ktos wie co to jest military press .
Tompoz
p.s. to kiedy sprawdzamy się lężać .................................. bądz stojąc ...........................
Komentarz do artykułu Trening siłowy ze sztangą
- Fatal@Error
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie ma się co sprawdzać mój 1RM na klatkę to 125 a jeden RM military press to 82 kg i tyle a ćwiczę od 5-ciu miesięcy i nie chwalę się ile biorę na cyc bo to żenujące, może i jesteś lepiej rozwinięty siłowo ale to nie ma wogóle znaczenia wg mnie trzeba znać wszystkie ćwiczenia i jego odmiany wyrazowe, zadaj pytanie to zaraz usłyszysz że to wyciskanie stojąc 
pozdro

pozdro
Nic nie umiem i nic nie wiem, jestem matoł bity w ciemię...
-
- Zaprawiony W Bojach
Fatal Error: To w końcu od kiedy ćwiczysz na siłowni ? Bo i ile sie nie mylę to dopiero co opowiadałeś o swojej niemalże profesjonalnej karierze w sportach siłowych...
- Fatal@Error
- Zaprawiony W Bojach
18 lat temu 3 lata ciężary, 6 lat temu 1 rok siłownia, a teraz 5 miesiący dopiero bo z głową i zapowiada się na dłużej siłownia + jogging, poza tym nie trzeba ćwiczyć od 14 lat żeby znać wszystkie ćwiczenia i anatomię mięśni
możliwe że nazwy moje róznią się nieco bo kożystam z angielsko-języcznych stron z ćwiczeniami i badaniami...
Powiem jedno każdy wie że MC - DeathLift, Front Squat - to przysiad z przodu, Power Clean - zarzut, push press - podrzut, Military Press to wyciskanie, bench press - klata, itd. itp. co więcej się rozpisywać...
pozdro

Powiem jedno każdy wie że MC - DeathLift, Front Squat - to przysiad z przodu, Power Clean - zarzut, push press - podrzut, Military Press to wyciskanie, bench press - klata, itd. itp. co więcej się rozpisywać...
pozdro
Nic nie umiem i nic nie wiem, jestem matoł bity w ciemię...