witam wszystkich na forum bieganie. zaczelem biegac dwa miesiace temu. potrzebuje kupic buty do biegania .prosze o rade. czym sie sugerowac przy wyborze.waze 80 kg. prosze tez o adresy sklepow w warszawie.pozdrawiam
Może ktoś mi doradzi jakie buty wybrać do biegania New Balance 826, New Balance 756, Asics 1120. Cenowo podobnie. Jestem lekkim biegaczem 70 kg, a wyczytałem, że poniżej 75 kg niewarto kupować butów naszpikowanych systemami amortyzującymi jak np. Asics Gel Kayano. Może ktoś już biega w butkach, które wymieniłem lub może polecicie coś nowego, innego. Pozdrawiam!
ja kupiłem ostatnio adidas response cushion dla "normala"
to co jest genialnego w tych butach to dopasowanie do stopy i amortyzacja, znacznie lepsza niż w Gel 2120/30 u Asicsa
bardzo dużo siateczki na cholewce, super "oddychają"
w Decathlon Targówek za 269pln
witam szukam opinii na temat asicsow gel kayano 14 mam zamiar je kupic biegalem do tej pory w asics GT 2090 ale juz sie troche zuzyly i pojawiaja sie bole w kolanie przy lepszej rozgrzewce sporadycznie, moze ktos ma taki bucik i co by mogl o nim powiedziec. Dzieki za info, pozdrawiam!
Leninjs, pisanie w trzech różnych miejscach o tym samym nie pomoże. Jak ktoś miał te buty i będzie chciał podzielić się opinią, to wystarczy, jeśli napiszesz o tym raz. JA ich nie miałem, ale poprzednie modele Kayano były przez biegaczy chwalone.