Burt Brooks
-
- Wyga
Odświeżam tak stary wątek bo nie chcę tworzyć nowego a mam pytanie odnośnie butów brooks'a
Mianowicie: kupiłem buty Glycerin 6 i jak biegnę to mam jakieś takie dziwne uczucie w lewym bucie, tak jakby się stopa ślizgała, czy coś... trochę się przestraszyłem, bo jak mierzyłem to były dobre, ale pierwsze co mi przyszło do głowy to, że są po prostu za duże
Ale pojawiło się pytanie, dlaczego jest tak z jednym? I trafiłem na wątek, że ktoś kupił i się okazało, że są jednym pudełku dwa różne buty
(nie sprawdzałem tego)
Pytanie jest takie, co to może być? czy może być jakaś inna przyczyna? A jeśli faktycznie są za duże to co robić? A może ktoś miał podobny problem?
Mianowicie: kupiłem buty Glycerin 6 i jak biegnę to mam jakieś takie dziwne uczucie w lewym bucie, tak jakby się stopa ślizgała, czy coś... trochę się przestraszyłem, bo jak mierzyłem to były dobre, ale pierwsze co mi przyszło do głowy to, że są po prostu za duże

Ale pojawiło się pytanie, dlaczego jest tak z jednym? I trafiłem na wątek, że ktoś kupił i się okazało, że są jednym pudełku dwa różne buty

Pytanie jest takie, co to może być? czy może być jakaś inna przyczyna? A jeśli faktycznie są za duże to co robić? A może ktoś miał podobny problem?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:42
- Życiówka w maratonie: brak
A ja przy okazji mam pytanie odnośnie rozmiarówki brooks'a. Noszę asicsy i nike w rozmiarze 42. Wg tabel producenta brooksy 42 też powinny pasować, ale wolałbym się dowiedzieć czy tak jest rzeczywiście. Jak się kupuje buty w necie to trzeba być w 100% pewnym.
-
- Wyga
Rzućcie jakąś radę, bo dzisiaj biegałem 11 i po takim dystansie trochę boli najpierw stopa a później noga wzdłuż piszczela od wewnętrznej strony
nie jakoś strasznie, ale postawiłem sobie pytanie, czy bym w nich przebiegł maraton i niestety odpowiedź chyba brzmiałaby NIE
A właśnie z myślą o maratonie je kupiłem
Jaka może być przyczyna i co robić

Jaka może być przyczyna i co robić

-
- Wyga