problem z łąkotka!!

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Ruda
Ekspert/fizjoterapia
Życiówka na 10k: 40:30
Życiówka w maratonie: 3:20
Kontakt:

Nieprzeczytany post

absolutnie żaden gips, no coś Ty chcesz byc kaleką? na problem z prostowaniem kolana gips? gdzie TY się leczysz?
http://www.ortoreh.pl
"Droga jest celem"
New Balance but biegowy
siatkarka88
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ruda chodzilo mi o gips ale po artroskopii bo koelga wyzej pisal ze on mial przez 10 dni...lekarz mi powiedzial ze zanim nie pozbede sie pzrykurczu to nie zrobi mi artroskopii bo potem bedzie jeszcze gorzej dlateog chodizlam na rehavbilitacje i bylo juz o wiwle lepiej tylko teraz jakos tak sie porobilo...
Ruda
Ekspert/fizjoterapia
Życiówka na 10k: 40:30
Życiówka w maratonie: 3:20
Kontakt:

Nieprzeczytany post

tym bardziej po artroskopii gips nie jest wskazany.
pzryjedź do nas, też możesz zrobić zabieg na NFZ u specjalisty
http://www.ortoreh.pl
"Droga jest celem"
siatkarka88
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

a ile czasu trzeba czekac u was na zebieg??
Kamylyla
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

hmm.. wiesz masz podobny probleem niz ja...tylko ze ja mam taki ze łąkotka czasem mi wyskakuje i trzeba ja nastawiac i wsadzac na nowo...czeka mnie operacja weżłów i wąlsnie tej łąkotki..moim zfdaniem z tym nie ma zartow! i powinnas isc do lekarza..w gips po operacji ci nie wsadza..a rehabilitacja bedzie napewno potrzebnaa..skoro masz takie straszne przykurczee i bol..ws umie po ostatnim zlamaniu mam przykurcz i nie moge wyprostowac kolana.ale mam nadzieje ze po operacji wroci wsz. do normy:)
siatkarka88
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witaj! dobrze wiedziec ze nie jestem sama!! termin artroksopii mam na maj moze jakos dotrwam..mam pytanie cwiczysz jakos ta noge bo ja mam maly porblem z miesniem czworoglowym osatnio 2 razy sie pzrezz niego pzrerwocilam!! raz wchodzac po schodach po rpostu mi sie noga ugiela a drugi raz chcac podbiec do tramwaju to samo...na rehabilitacje poki co nie mam kasy wiec moze ktos ma jakies fajne cwiczonka na wzmocnienie czworoglowego??:>
Kamylyla
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

wiesz jestem juz po artroskopi..mialam miec operacje na ląkotke a okazalo sie gdy otowrzyl kolano ze mam uszkodzone więzadlo krzyzowe i rzepkee...
tez mam zanik miesnia czworogłowego...i dobrym cw jest unoszenie prostej nogi do góry kierus palec od nog w swoją str...powtarzac to seriami po 15/20razy:)
siatkarka88
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

hej! czyli z twoim kolanem jest juz ok?? bo ja jak juz pisalam jedna artroskopie mialam teraz bedzie druga:(( wczesniej operowal mnie ortopeda sportowy ale nie ejstem zadowolona dlatego zwrocilam sie do kliniki sportowej gdzie sa podobno bardoz dobzry specjalisci dlatego musze tak dlugo czekac:(( strasznie sie boje:(( a co do cw to chyba za malo ale bede cwiczyc jak mowisz podobno basen tez jest dobry wiec postaram sie tam chodzic:) pozdrawiam i zycze zdrowka
ODPOWIEDZ