Na to wygląda,a szkoda.hermess pisze:Ucichło bo - propozycje nie padły, odzewu nie było - a być może nikt nie jest zainteresowany po prostu wspólnym bieganiem.runner2000 pisze:Tylu było chętnych i ucichło?
Biega ktos w Olsztynie? (warm-maz)
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:43:27
- Życiówka w maratonie: 03:41:41
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pewnie że szkoda. W każdym razie jak już pisałem można spotkać się na maratonypolskie.pl i tam dodać się do znajomych i umówić na wspólne wyjazdy. Ja jestem tam z tym samym nickiem - zapraszam.
Co do lokalnego truchtania to w związku z dotychczasowym 'zainteresowniem' wydaje się, że najrozsądnieszym będzie jeśli chętni po prostu umówią się indywidualnie.
Ja latam, jak wcześniej pisałem - w zimę w tygodniu park Kusocińskiego, a weekendy - dłuższe wybiegania - las miejski lub na południe - poligon/Butryny. Mogę się dostosować i umówić, zawsze można też podjechać autem gdzieś dalej w lasy.
Jeśli ktoś będzie chętny - prv.
Pozdro
Co do lokalnego truchtania to w związku z dotychczasowym 'zainteresowniem' wydaje się, że najrozsądnieszym będzie jeśli chętni po prostu umówią się indywidualnie.
Ja latam, jak wcześniej pisałem - w zimę w tygodniu park Kusocińskiego, a weekendy - dłuższe wybiegania - las miejski lub na południe - poligon/Butryny. Mogę się dostosować i umówić, zawsze można też podjechać autem gdzieś dalej w lasy.
Pozdro
Hermess
-
- Stary Wyga
Już Cię dodałemhermess pisze:Pewnie że szkoda. W każdym razie jak już pisałem można spotkać się na maratonypolskie.pl i tam dodać się do znajomych i umówić na wspólne wyjazdy. Ja jestem tam z tym samym nickiem - zapraszam.
Pozdro
-
- Stary Wyga
Cześć,ja się wybieram ale mogę Ci dopiero odpowiedzieć po niedzieli czy będę miał miejsca i kiedy jadę.borek pisze:witam,
pozdrawiam wszystkich biegających szczególnie z olsztyna - szukam amatorów biegania na wyjazd do gdyni na bieg urodzinowy 10 km oraz do wspólnych wypadów w teren ?
-
- Stary Wyga
Racjaborek pisze:ok.
zasadniczo to jadę parę dni wcześniej więc liczę że spotkamy się na starcie w gdyni szkoda tylko że musimy jeździć " w Polskę" a nic nie dzieje się w olsztynie
-
- Rozgrzewający Się
no cóż, po raz kolejny przeczytałem od początku wszystkie wątki pt-czy ktoś biega w olsztynie? no i mam pytanie -co się stało z wcześniejszymi autorami wypowiedzi na wskazany temat?
czytam że dobrze szło by zacząć jakieś wekendowe bieganie w małej lecz sympatycznej grupce- zawsze to i jest o czym pogadać i grupą wyjechać na jakiś bieg....
myślę że zabrakło konkretów więc może - jeśli będzie parcie - spotkali byśmy się w wolny dzień w jakimś miejscu - wiem na razie bez konkretów ale liczę na jakiś odzew
co wy na to?
czytam że dobrze szło by zacząć jakieś wekendowe bieganie w małej lecz sympatycznej grupce- zawsze to i jest o czym pogadać i grupą wyjechać na jakiś bieg....
myślę że zabrakło konkretów więc może - jeśli będzie parcie - spotkali byśmy się w wolny dzień w jakimś miejscu - wiem na razie bez konkretów ale liczę na jakiś odzew
co wy na to?
borek
-
- Rozgrzewający Się
Co się miało stać - nic - biegają dalej.borek pisze:no i mam pytanie -co się stało z wcześniejszymi autorami wypowiedzi na wskazany temat?
co wy na to?
Twoja wiadomość nie wnosi niczego nowego do wątku, zaproponuj sam coś konkretnego to i odzew może będzie.
Ja wybieram się 16.02 (sobota) godz. 10, WB ~2godz Las Miejski, jeśli ktoś ma czas i chęci - zapraszam.
Hermess
-
- Rozgrzewający Się
Fajnie by było, dotychczas biegałem sam, po lesie miejskim i nad jeziorem długim na ok. 10 km, zimę se odpuściłem, więc wracam do formy, ale w weekendy chętnie bym uczestniczył we wspólnych biegach,
jestem ciekaw jakbym sobie poradził, bo nie mam porównania do innych biegaczy, zawsze mniej więcej określam ile przebiegłem i mniej więcej w jakim czasie.
jestem ciekaw jakbym sobie poradził, bo nie mam porównania do innych biegaczy, zawsze mniej więcej określam ile przebiegłem i mniej więcej w jakim czasie.
-
- Rozgrzewający Się
powiedzcie mi proszę czy w Olsztynie jest jakiś bieg który New Balance może zasponsorować ?
Pozdrawiam
tomek
tomasz.kotulak@newbalance.pl
Pozdrawiam
tomek
tomasz.kotulak@newbalance.pl
www.newbalance.pl
- danyboy
- Dyskutant
- Kontakt:
Malutka imprezka, ale zawsze coś:
Polska Biega 17-18 maja.
W zeszłym roku się odbyła to i może w tym będzie. Zamierzam wziąć udział.
Dodatkowo nie tak daleko bo w Węgorzewie półmaraton 2 maja.
Z obiema imprezami New Balance nie ma nic wspólnego.
PS. Dopiero doczytałem, że wypowiadasz się jako chętny sponsor. No cóż, w Olsztynie nie ma żadnych biegowych imprez...
Polska Biega 17-18 maja.
W zeszłym roku się odbyła to i może w tym będzie. Zamierzam wziąć udział.
Dodatkowo nie tak daleko bo w Węgorzewie półmaraton 2 maja.
Z obiema imprezami New Balance nie ma nic wspólnego.
PS. Dopiero doczytałem, że wypowiadasz się jako chętny sponsor. No cóż, w Olsztynie nie ma żadnych biegowych imprez...
pozdrawiam
Dany
[url]http://www.danyboy.pl[/url]
[img]http://img221.imageshack.us/img221/3231/userbar595503nz2.gif[/img]
Dany
[url]http://www.danyboy.pl[/url]
[img]http://img221.imageshack.us/img221/3231/userbar595503nz2.gif[/img]
- paweldr
- Rozgrzewający Się
czesc
ja z konkretna propozycja wspolnego biegania. NIKE organizuje w OLS w kortowie sciezki biegowe. Spotkania w sobote o 10 i wtorek o 19(byc moze zostanie zmienione na 17 lub 18). tempo biegu spokojne, dostosowane do mozliwosci uczestnikow. wszystko prowadzone przez trenerow.
JUZ W NAJBLIZSZA SOBOTE (13 WRZESIEN GODZINA 10) WYCIECZKA BIEGOWA, W KOLEJNA - TEST COOPERA.
szcegoly na WWW.SCIEZKIBIEGOWE.PL
ja z konkretna propozycja wspolnego biegania. NIKE organizuje w OLS w kortowie sciezki biegowe. Spotkania w sobote o 10 i wtorek o 19(byc moze zostanie zmienione na 17 lub 18). tempo biegu spokojne, dostosowane do mozliwosci uczestnikow. wszystko prowadzone przez trenerow.
JUZ W NAJBLIZSZA SOBOTE (13 WRZESIEN GODZINA 10) WYCIECZKA BIEGOWA, W KOLEJNA - TEST COOPERA.
pawel
-
- Stary Wyga
Niestety nie mogę wpaść w sobotę,może napisze ktoś jak było i jaka była frekwencja.paweldr pisze:czesc