SPOTKANIE NA WAT'cie

Awatar użytkownika
Kociemba
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

???
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
New Balance but biegowy
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cze¶æ Kociemba, rzadko jeste¶ na forum o tej porze :)

Pitowi chodzi³o pewnie o to, ¿e Grubcia komary pok±sa³y. Pamiêtasz jak Grubcio marudzi³, gdy chcia³am ³osia szukaæ na £osiowych. A na WAT komary s± jak helikoptery.
Awatar użytkownika
grubcio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tak tak. jeszcze się drapię na myśl o tych komarzycach
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Grubcio, na b±ble po komarach bardzo dobry jest ¿el FENISTIL. Likwiduje uczucie swêdzenia. Do kupienia w aptece. Kosztuje kilkana¶cie pln.
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wróci³am w³a¶nie z £osiowych!
Jak tam piêknie rano. Ptaki tak ¶wiergoc±, ¿e w³asnych my¶li nie s³ychaæ. £osia nie spotka³am niestety.

Bieg³am godzinê. Wysz³o mi, ¿e biegn±c z WAT, potem wzd³u¿ torów, a potem tak, jak biegli¶my we wtorek (tylko potem przekroczy³am tory kolejowe i dobieg³am do Radiowej) - to jest dystans ok. 10 km.
Czy kto¶ to mo¿e potwierdziæ?
Awatar użytkownika
Kociemba
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też bylem rano!
Awatar użytkownika
Kociemba
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Miałem kłopoty z telefonem i nie dokończyłem o tych Łosiowych Błotach. Trasa która przebiegłaś może mieć 10 km. Nigdy jej nie mierzyłem, ale jeśli zajęło Ci to ok. 1 godzinki to pewnie jest 10. W wielu miejscach moja dzisiejsza trasa pokrywała się z Twoja. Tyle , że ja biegłem z Bemowa i na WAT w ogóle nie zaglądałem. Znalazłem piękną trasę alternatywną dla tego odcinka wzdłuż zabudowań.   Kilometraż ten sam, ale cały czas przez las i to jaki. Przy tablicy dydaktycznej "Tak rośnie las" którą pierwszy raz napotkałem , można zachwycać się prawdziwa dziewicza puszczą, tak gęstą, że do ziemi nie docierają już promienie słońca. Żeby dobrze zapamiętać drogę zrobiłem trzy pętle, co z dobiegami na Bemowo dało jakieś 24 km. Wodę miałem ukrytą w miejscu gdzie wdziałem łosie. Przebiegałem tam trzykrotnie w odstępach 40 min ale niestety łosi ani śladu. A pogoda faktycznie rewelacyjna.
Awatar użytkownika
Leszek Gwiazdowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też byłem (byliśmy) rano (7.10-8.10) tyle, że od Opalenia - 10 km. Były dziki, łosie, słonie i żyrafy.
Wirek  przybiegł trzeci.

Pozdrawiam

Leszek
Awatar użytkownika
Padre
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Joy -  nie wiem jak dokładnie biegliście na Łosiowych, ale:
rozpoczynając przy stadionie WAT - biegnąc wzdłuż torów - skręcając ostro w lewo i biegnąc do Babic - skręcając w prawo i biegnąc drogą w Babicach przy lesie - skręcając w ostatnią możliwą w prawo w las (już z części asfaltowej drogi) - biegnąc długą krętą drogą do torów - przekraczając tory - przekraczając Radiową - biegną laskiem po drugiej stronie Radiowej w stronę Boernerowa - przekraczając ponownie Radiową na wysokości pierwszych bloków - dobiegając do strzelnicy i finalnie do stadionu: MAMY 11 km.
Trochę skomplikowane, ale znając teren można to zrozumieć.

Nie jest to trasa mierzona kalibrowanym rowerem, ale biegana przeze mnie już mnóstwo razy (a następnie tempo weryfikowane na stadionie) i sądzę, iż odchylenie może być tylko niewielkie.  
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Padre, dziêki. To jest dok³adnie ta trasa, któr± wczoraj przebieg³am. Trochê dziwne, ¿e a¿ 11 km, bo ja robiê taki dystans w ok. 1 h 10 min, ale w koñcu to nie apteka. Z przyjemno¶ci± wpiszê sobie 11 km do dzienniczka.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Joyca - po prostu coraz szybciej biegasz.
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To jest niemo¿liwe.
Ale mi³o sobie pomy¶leæ, ¿e mo¿e jednak.
Awatar użytkownika
Padre
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Joy, być może pewne niezrozumienie pomiędzy naszymi trasami jest po drugiej stronie Radiowej. Ja nie biegnę wzdłuż Radiowej, ale wbiegam w głąb w stronę wysypiska. I dopiero przed wysypiskiem skręcam w prawo (tak, iż dobiegam do krawędzi lotniska).

Jeżeli biegasz inaczej (krócej) to niestety z żalem znowu będziesz musiała skorygować zapis w dzienniczku. Ale w końcu jak mówisz to nie apteka :)

Proponuję Ci też robić "kalibrowanie" na stadionie. Staraj się biec cały dystans równym tempem i w tym samym tempie przebiegnij na zakończenie ze 2 kółka na stadionie (uważaj tylko na automatyczne przyspieszenie tempa - u mnie tak zawsze jest na stadionie. Wiesz, ta publiczność :) ). Po kliku takich razach będziesz miała naprawdę dobrze wymierzoną trasę.
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ech... a ju¿ siê zd±¿y³am przyzwyczaiæ do tej eleganckiej jedenastki...

;)

No ja nie wbiegam do lasu po drugiej stronie Radiowej. Wczoraj bieg³am po ¶cie¿ce wzd³u¿ ulicy. Anyway, tempo swoje znam do¶æ dobrze (¶limacze 06:20 min/km), dlatego w³a¶nie zdziwi³am siê, ¿e to a¿ 11 km by³o :)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ale na poważnie - w stosunku do tego jak biegałas kiedys, na poczatku SBBP to teraz biegaś szybciej.
Nie mówiąc już o sporo większych dystansach które pokonujesz bez wysiłku.
ODPOWIEDZ