KUPNO SŁUCHAWEK

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
slawek1982-24
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam!
Pomóżcie wybrać słucyhawki do biegania. Jestem zainteresowany kupnem następujących modeli:
- Sennheiser OMX 70 Sport (OMX70) http://www.sklep.rms.pl/index.php?d=produkt&id=511
- Sennheiser PMX 70 Sport (PMX70) http://www.sklep.rms.pl/index.php?d=produkt&id=515
Czy są to dobre słuchawki? Zależy mi na słuchawkach, które będą dobrze trzymały się ucha. Raz już nadziałem się na totalny badziew SONY MDR 20J. Lekki podmuch wiatru i słuchawki już są poza uchem, chyba że wcześnie już wypadły na skutek drgań wywołanych podczas biegu. Napiszcie czy znacie jakieś inne dobre słuchawki do biegania. POMÓŻCIE
New Balance but biegowy
Blazi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Sam używam tych pierwszych juz od 6msc albo i dłużej Są bardzo solidne i wytrzymałe. kabel nie przerywa mimo wielu godzin biegania po trudnym terenie i narażania ich na ciągłe wstrząsy/naciagnięcia. Nie jak moje poprzednie Creativy które po dwóch tygodniach zaczynały przerywać . Wiatr ci ich nie zdmuchnie. Mają klips/haczyk czy jak to tam sie zwie :ble: który trzyma słuchawki na uchu. Jedyna ich wada to taka, że nie izolują całkowicie od otoczenia. Nie da rady ich wsadzić głęboko w ucho. Troche odstają. Ale wystarczy podgłośnić i jest prawie idealnie. I jeszcze jedna uwaga. Na początku nie mogłem sie przyzwyczaić do... dźwięku. Jakość wydawała mi sie "inna", ale to pewnie prez Impedancję: 64 Ohm - większość słuchawek ma 32. Tak gdzieś wyczytałem :ble: Podsumowując, jakbym miał jezcze raz kupic jakieś słuchawki to byłyby to te same. Kupuj!
ODPOWIEDZ