Plywanie

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Moldar
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dziękuję:)
PKO
foma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pichotnik pisze:Wlasnie zobaczylem watek o plywaniu. Nie umiem plywac. Jak sie nauczyc? Nauczyc sie tez nie umiem. Kiedys czytalem ze problem w plywaniu to nie jest przebierac rekami i nogami tylko umiec utrzymac sie na wodzie. Jak to zrobic? Kto mi pomoze?
Jeżeli wogóle nie pływasz - to na każdym basenie są lekcje pływania i się zapisz, ewentualnie ratownicy też uczą.

Chcesz się nauczyć pływać craulem i pływać tym stylem w miarę swobodnie to zdecydowanie się zapisz.
tomasz

Nieprzeczytany post

Tylko, że to kosztuje... a ratownik nie ma prawa uczyć pływania.
mmad
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wciąż w temacie (pływania), ale z innej beczki. Czy ktoś z Was interesuje się pływaniem długodystansowym w wodach otwartych? Ciekawi mnie jakie imprezy szykują się w tym sezonie. Grzebiąc w necie znalazłem na razie tylko to: Ktoś już wie coś o innych takich imprezach w tym sezonie?

Edit: dopisuję linki podpowiedziane przez kolegów z konkurencyjnego forum: Czy są wśród nas, biegaczy, jacyś pływacy? Odezwijcie się miłośnicy maratonów (pływackich).
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ