Goclaw-wieczorne bieganie
- AGIA
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czesc!Mam pytanko czy moze ktos biega w Skaryszewskim ale troche pozniej, tzn ok 20.30 lub pozniej kiedy juz ciemno, bo ja tak koncze pracke i dopiero wtedy mam czas?Musze sie wziac ostro do roboty bo za miesiac mam maly rajdzik:)
-
- Zaprawiony W Bojach
ja wiem, ja wiem, kto biega!!! Ewa niejaka (ale ona sie nie udziela na forum).
Tak pozno biegalem i ja, ale to bylo w lutym - tzn. konczylem czasami o 22.
Ale np. w taki dzien jak dzisiaj, 20 z hakiem to jest dobra pora - bo troche goraco sie zrobilo jakos tak nagle. I ja bym dzis pobiegal z wieczorka. Moze i Romek by sie skusil? Rooomek!!!?
Tak pozno biegalem i ja, ale to bylo w lutym - tzn. konczylem czasami o 22.
Ale np. w taki dzien jak dzisiaj, 20 z hakiem to jest dobra pora - bo troche goraco sie zrobilo jakos tak nagle. I ja bym dzis pobiegal z wieczorka. Moze i Romek by sie skusil? Rooomek!!!?
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio
- AGIA
- Rozgrzewający Się
kurczakos!wymyslili mi dzis zebranie w pracy po pracy!!!nie wyrobie sie na dzis bede rano we wtorek!taki to juz los instruktora inni wracaja z pracy a ja dopiero ide:(
- awozni1
- Stary Wyga
Agia, ja bede we wtorek rano, jak cie poznac, ja bede w koszulce Uniwersytetu Jagielonskiego i czarnych spodenkach. Pozdrawiam. Endy.
[i]"biegnąc patrz przed siebie"[/i]
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Widzę, że wieczorne przeradza się w poranne .
Jeszcze raz zapraszam Was do naszego wątku PSB. Zawsze jakoś dogadamy termin, przynajmniej odpowiedni dla paru osób.
Jola
Jeszcze raz zapraszam Was do naszego wątku PSB. Zawsze jakoś dogadamy termin, przynajmniej odpowiedni dla paru osób.
Jola
Pozdrawiam, Jola
- awozni1
- Stary Wyga
Agia, ja biegam przed praca czyli bede 6.00 do 7 max.
Ojla1, o co chodzi z PSB bo ja juz troche sie pogubilem. Pozdrawiam wszystkich. Endy.
Ojla1, o co chodzi z PSB bo ja juz troche sie pogubilem. Pozdrawiam wszystkich. Endy.
[i]"biegnąc patrz przed siebie"[/i]
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Hej awozni 1 (Adamie po prostu ). PSB to skrót od Park Skaryszewski Biega. W dotychczasowym wątku (który się trochę rozrósł) szukaliśmy jakiejś nazwy (pozazdrościliśmy Bielanom SBBP ), która pasowałaby do naszego wspólnego biegania (zresztą możesz tam zajrzeć i poczytać). No chyba, że wzorem Bielan napiszemy genezę powstania drugiej supergrupy biegowej w Warszawie . Czy są chętni?
Jola
P.S. Tylko proszę się tak nie pchać!
Jola
P.S. Tylko proszę się tak nie pchać!
Pozdrawiam, Jola
- Jacekraf
- Zaprawiony W Bojach
Obawiam sie, ze ta "nowa supergrupa biegowa" ma jeszcze za mala historie aby juz pisac jej geneze )Quote: from Ojla 1 on 1:27 pm on May 26, 2003
No chyba, że wzorem Bielan napiszemy genezę powstania drugiej supergrupy biegowej w Warszawie
Pozdrawiam
Rafal
====
Rafal: jacekraf(at)astercity(.)net, gg/tlen - 1704865/jacekraf
Rafal: jacekraf(at)astercity(.)net, gg/tlen - 1704865/jacekraf
-
- Zaprawiony W Bojach
no bo na razie byly tylko 3 (?) edycje, wiec do 35 jeszcze troche brakuje. Ale jak spiewal zespol Deep Purple: Keep on moving...
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Bawicie sie kurcze w jakies genezy, a biegac nie ma kto! I jeszcze mi chcecie wmowic, ze biegacie tam po Goclawiu po tym betonie. Na pewno sie umowiliscie do jakiejs knajpki i tyle :).
Mialem nadzieje, ze bedzie dzis Kingeri o 21, ale chyba braklo mu motywacji - to ja tez dalem sobie spokoj - co ja sam tak po ciemku po parku jak wariat bede biegal
Mialem nadzieje, ze bedzie dzis Kingeri o 21, ale chyba braklo mu motywacji - to ja tez dalem sobie spokoj - co ja sam tak po ciemku po parku jak wariat bede biegal