Koszulki SBBP
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
o to akurat mi pasuje hihi
:uuusmiech:
:uuusmiech:
- romek
- Zaprawiony W Bojach
A jak to jest - w Danii ludzie w lato nie biegają - czy mają sobie zwyczaj robienia zapasów koszulek jeszcze w zimę? A swoją drogą to chyba muszę zacząć szukać jakiejś pracy w Danii - podoba mi się
-
- Zaprawiony W Bojach
Grupie Trojmiejskiej obiecano przeslanie WIELKIEJ NIESPODZIANKI juz 12. sierpnia. Chyba jestesmy blizej tej Danii i dlatego mamy lepsze chody
kledzik
kledzik
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
A co to za niespodzianka do Was nadci±ga?
No tak: jakby¶ Kledziku powiedzia³, co to za niespodzianka, to nie by³o by niespodzianki. Cofam pytanie.
A jak to jest z tymi koszulkami Grupy Trójmiejskiej. Czy w ramach umacniania przyja¼ni miêdzy bratnimi grupami biegaczy, nie uhonorowaliby¶cie aktywu SBBP kilkoma egzemplarzami koszulek?
Bo o ile wiem, to SBBP obdaruje swoimi koszulkami najbardziej zas³u¿onych forumowiczów, przyjació³ SBBP
[Grubcio popraw mnie, je¿eli co¶ nazmy¶la³am.]
No tak: jakby¶ Kledziku powiedzia³, co to za niespodzianka, to nie by³o by niespodzianki. Cofam pytanie.
A jak to jest z tymi koszulkami Grupy Trójmiejskiej. Czy w ramach umacniania przyja¼ni miêdzy bratnimi grupami biegaczy, nie uhonorowaliby¶cie aktywu SBBP kilkoma egzemplarzami koszulek?
Bo o ile wiem, to SBBP obdaruje swoimi koszulkami najbardziej zas³u¿onych forumowiczów, przyjació³ SBBP
[Grubcio popraw mnie, je¿eli co¶ nazmy¶la³am.]
-
- Zaprawiony W Bojach
No, tak prawde mowiac to troszke nam wstyd ale nie przyszlo nam to do glowy. Mysle jednak, ze jest jeszcze czas aby to naprawic, zas Maraton Warszawski bedzie dobra okazja aby nasze grupy biegowe wymienily sie koszulkamiQuote: from joycat on 9:40 pm on July 16, 2003
A jak to jest z tymi koszulkami Grupy Trójmiejskiej. Czy w ramach umacniania przyjaźni między bratnimi grupami biegaczy, nie uhonorowalibyście aktywu SBBP kilkoma egzemplarzami koszulek?
Bo o ile wiem, to SBBP obdaruje swoimi koszulkami najbardziej zasłużonych forumowiczów, przyjaciół SBBP
kledzik
-
- Zaprawiony W Bojach
Podoba mi siê ten pomys³Quote: from kledzik on 5:56 am on July 17, 2003
Mysle jednak, ze jest jeszcze czas aby to naprawic, zas Maraton Warszawski bedzie dobra okazja aby nasze grupy biegowe wymienily sie koszulkami