ja bym sie troche porozciagal w wolnych chwilach a w sumie nie wiem jak to robic zeby sobie nie zaszkodzic. slyszalem rozne opinie o tym jakie cwiczenia, co po sobie, w jaki sposob itd. moze ktos pomoze mi uporzadkowac wiadomosci?
to, ze Ty masz takie podejscie do tego nie znaczy, ze tak powinno bycFatal@Error pisze:Rozciąganie to żadna filozofia powinno trwac nie dluzej jak 5 minut powino się wykonać 8 pozycji rozciągających po 20-30s i podskoki 1 minutę, wszystko w sumie zajmuje 5 minut...Nie ma co się wyciągaćjak kot pół dnia to śmieszne jest :D
pozdro
To o tyle zastanawiające, że światowej klasy zawodnicy potrafią na rozciąganie przeznaczac 2-4 godziny dziennieFatal@Error pisze:Rozciąganie to żadna filozofia powinno trwac nie dluzej jak 5 minut powino się wykonać 8 pozycji rozciągających po 20-30s i podskoki 1 minutę, wszystko w sumie zajmuje 5 minut...Nie ma co się wyciągaćjak kot pół dnia to śmieszne jest :D
pozdro
oni sie z nudow rozciagajaNagor pisze: To o tyle zastanawiające, że światowej klasy zawodnicy potrafią na rozciąganie przeznaczac 2-4 godziny dziennie
a to czemu?wysek pisze:Dobra jak zarty to zartymoj trener mowi, ze murzyni nie potrzebuja rozciagania zeby tak biegac
niech i tak bedziewysek pisze: bo natura ich tak zbudowala
kurz spod szafytomasz pisze:Twój trener wymiata normalnie