8 Poznań Maraton - grupa 4h30`- bieganie.pl
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
ok, pewnie łatwiej będzie się spokać na 40 minut przed startem niż dzień wcześniej. Z tym, żę jak ktoś będzie chciał pobiec w biegowej koszulce bieganie.pl to lepiej by było, żeby pojawił się wcześniej w niedzielę lub w sobotę - sami wiecie, przymiarki, wybrzydzania, ostatnie przeróbki, zdjęcie fastrygi, przypinanie numeru 
- Macias
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Proponuję spotkanie ok 18:00 w sobotę. Dla koszulkowiczów. Zdjęcie zrobimy sobie przed startem. Jako pacemaker będę oznaczony balonikami więc łatwo będziemy mogli się odnaleźć.
Co do zadań pacemakera to jest jedno najważniejsze dobiec...

Co do zadań pacemakera to jest jedno najważniejsze dobiec...
- Macias
- Rozgrzewający Się

- Kontakt:
Fredzio jak możesz załatw więcej balonów kogoś do napełnienia helem przed startem to rozdam je grupowiczom. Będzie kolorowo i wesoło. Przypominam o gwizdkach kołatkach i innych hałaśliwych urządzeniach. Musimy być widoczni!!!

- Ojla
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
A Ty FREDZIU będziesz w sobotę na EXPO jak rozumiem. Zatem spotykamy się u FREDZIA
!
Pozdrawiam, Jola
- Macias
- Rozgrzewający Się

- Kontakt:
Proponuję spotkanie przy stoisku bieganie.pl ok 18:00. Później siadamy gdzieś na PP. Informację gdzie jesteśmy zostawimy u Fredzia.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Dobra. 
Może postawię przy stoisku czarną Tablicę z krędą żeby łatwej każdemu było zostawiac informacje gdybym był akurat zajęty i napiszę:
Kredowe Forum Bieganie.pl
Może postawię przy stoisku czarną Tablicę z krędą żeby łatwej każdemu było zostawiac informacje gdybym był akurat zajęty i napiszę:
Kredowe Forum Bieganie.pl
- Macias
- Rozgrzewający Się

- Kontakt:
Fredzio czy obietnica koszulki dla każdego z grupy na 4:30 jest nadal aktualna, bo z tego co widzę w tematach tu i na biegajznami.pl będzie nas siła???!!!
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Z ciekawości zapytam jaka jest numeracja w startowych koszulkach? Jak dla mnie to S, czy M
?
Pozdrawiam, Jola
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Nie myślałem że będzie jakaś wielka liczba osób.
Po pierwsze: chciałbym w takim razie uściślić moje zobowiązanie: - każda osoba która się zarejestruje w Maratonie Poznańskim jako bieganie.pl dostanie darmową koszulkę startową bieganie.pl.
Po drugie: nie chciałbym tego faktu jakoś szczególnie eksponować bo nie chcę aby zostało to odebrane jako próba podkupienia ludzi z innych grup koszulkami. Pomysł, żeby biec jako bieganie.pl był wasz, ja poprostu uznałem, że skoro ktoś ma taki pomysł to z mojej strony wypada abym zapewnił mu chociaż koszulkę - jak by nie było - taka osoba robi reklamę naszej stronie, prawda? To jest coś warte.
Zresztą - przekazywanie takich koszulek osobom których wogóle nie znam jest trochę ryzykowne - przecież nie wyegzekwujemy od kogoś rzeczywistej rejestracji jako bieganie.pl a poza tym chciałbym żeby jeśli już ktoś biegnie jako bieganie.pl to się trochę z bieganie.pl identyfikuje.
Mogło by się okazać, że rozdam te koszulki zupełnie przypadkowym ludziom a potem one będą sprzedawane na allegro.
Dlatego - darmowe koszulki dla biegnących jako bieganie.pl - TAK. Ale nie reklamujmy tego.
Co do numeracji - nie wiem. Przymierzysz na miejscu.
Po pierwsze: chciałbym w takim razie uściślić moje zobowiązanie: - każda osoba która się zarejestruje w Maratonie Poznańskim jako bieganie.pl dostanie darmową koszulkę startową bieganie.pl.
Po drugie: nie chciałbym tego faktu jakoś szczególnie eksponować bo nie chcę aby zostało to odebrane jako próba podkupienia ludzi z innych grup koszulkami. Pomysł, żeby biec jako bieganie.pl był wasz, ja poprostu uznałem, że skoro ktoś ma taki pomysł to z mojej strony wypada abym zapewnił mu chociaż koszulkę - jak by nie było - taka osoba robi reklamę naszej stronie, prawda? To jest coś warte.
Zresztą - przekazywanie takich koszulek osobom których wogóle nie znam jest trochę ryzykowne - przecież nie wyegzekwujemy od kogoś rzeczywistej rejestracji jako bieganie.pl a poza tym chciałbym żeby jeśli już ktoś biegnie jako bieganie.pl to się trochę z bieganie.pl identyfikuje.
Mogło by się okazać, że rozdam te koszulki zupełnie przypadkowym ludziom a potem one będą sprzedawane na allegro.
Dlatego - darmowe koszulki dla biegnących jako bieganie.pl - TAK. Ale nie reklamujmy tego.
Co do numeracji - nie wiem. Przymierzysz na miejscu.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
FREDZIU, jest jeden mały problem. Formularz zgłoszeniowy nie zawiera rubryki klub!
Musisz chyba sam stworzyć listę startową bieganie.pl .
Musisz chyba sam stworzyć listę startową bieganie.pl .
Pozdrawiam, Jola
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Nie wiedziałem tego.
No ale to w takim razie nic nie zmienia.
Mozę tylko dobrze by było, żeby wiedział już teraz ile tych koszulek będzie potrzebnych. Czyli wróciłbym do listy z początku tematu:
JarStary
Ojla
Macias
Leo
no nie wiem kto jeszcze bo nie wiem kto się wycofał a kto nie ?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Uściślę jednak
bo zacząłem się obawiać o to, że nagle na Targach pojawi sie wielka liczba zupełnie nieznanych mi osób którym należało będzie dać koszulki - chodzi o osoby z forum bieganie.pl z którymi jakoś się przez posty znamy.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No - po tym czego się dzisiaj dowiedziałem ....oczywiście dla osób z tego wątku koszulki będą ale nie będę "wymagał"
żeby w nich biec na maratonie.
Więcej, za niedługi czas na stronie głównej.
Albo dobra, napiszę.
Każdy mężczyzna, który się zarejestruje dostanie wypasioną, biegową koszulkę Ecco i każdy który w niej pobiegnie ma szansę zostać na mecie wylosowanym i wybrać sobie pakiet sprzętu Ecco o wartości około 2000 zł - to nie jest jakiś oficjalny zapis regulaminowy, szczegóły będą wkrótce.
Takich pakietów do wylosowania jest 5. Przyznam, że naprawdę oferta bardzo solidna.
Więcej, za niedługi czas na stronie głównej.
Albo dobra, napiszę.
Każdy mężczyzna, który się zarejestruje dostanie wypasioną, biegową koszulkę Ecco i każdy który w niej pobiegnie ma szansę zostać na mecie wylosowanym i wybrać sobie pakiet sprzętu Ecco o wartości około 2000 zł - to nie jest jakiś oficjalny zapis regulaminowy, szczegóły będą wkrótce.
Takich pakietów do wylosowania jest 5. Przyznam, że naprawdę oferta bardzo solidna.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
No ładnie! Jaka dyskryminacja! Nie kupię nic firmy ECCO! 
Pozdrawiam, Jola