SBBP (2)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No ja te¿ tam by³am.
Miód i wino pi³am.
A potem wcze¶niej siê do domu zmy³am,
bo bardzo siê spieszy³am.
A teraz chwilê spa³am
[zmêczona upa³Am]
i dlatego wierszem gadam.
Miód i wino pi³am.
A potem wcze¶niej siê do domu zmy³am,
bo bardzo siê spieszy³am.
A teraz chwilê spa³am
[zmêczona upa³Am]
i dlatego wierszem gadam.
-
- Dyskutant
Co do tego szkolenia ze strony Mietka to drobiazg. Po prostu gdy niektórzy polecieli na trzecią pelę ja zaczołem robić kilka ćwiczeń siły biegowej, widać musiało być w opini Mietka coś nie tak z moim wieloskokiem bo udzielił mi krótkiego wykładu na temat poprawności wykonywania tego ćwiczenia. Myślę, że problem każdego z nas leży w tym, że nie widzimy się podczas ćwiczeń.
Znalazłem jednak na to receptę - wynajmę sobie dwóch wybieganych murzynów z ok. sześciometrowym lustrem, którzy będą biec obok mnie podczas tych ćwiczeń. Wtedy na pewno wyszlifuję technikę.
Znalazłem jednak na to receptę - wynajmę sobie dwóch wybieganych murzynów z ok. sześciometrowym lustrem, którzy będą biec obok mnie podczas tych ćwiczeń. Wtedy na pewno wyszlifuję technikę.
Marek
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
coś tu ostatnio pusto. rozmnażamy się przez pączkowanie
Spotkania z komarami na WAT
Piknik w sobotę 07.06
może przypomnę że SBBP to taka grupa biegowa która spotyka się w każdą sobotę o 8.00 na bielanach w warszawie. skrzyżowanie ulic podleśnej i klaudyny przy szlabanie w lasku bielańskim.
miejsce spotkań jest polozone w dogodnym miejscu w poblizu park do ktorego mozna odstawic pocieche, polowke lub obydwoje, parking z miejscami zarezerwowanymi do uzytku sbbp'owiczow, sklepik z napojami...
idealne miejsce dla chcacych aktywnie spedzac czas
biegamy zazwyczaj dość spokojnie - w tempie 6min/km ponieważ jest to bieg integracyjny - w jego trakcie można porozmawiać. po dobiegnięciu do parku młocińskiego biegamy tam do 3 pętli w indywidualnym tempie wg chęci i możliwości, po czym wspólnie wracamy do miejsca startu.
zapraszamy
Spotkania z komarami na WAT
Piknik w sobotę 07.06
może przypomnę że SBBP to taka grupa biegowa która spotyka się w każdą sobotę o 8.00 na bielanach w warszawie. skrzyżowanie ulic podleśnej i klaudyny przy szlabanie w lasku bielańskim.
miejsce spotkań jest polozone w dogodnym miejscu w poblizu park do ktorego mozna odstawic pocieche, polowke lub obydwoje, parking z miejscami zarezerwowanymi do uzytku sbbp'owiczow, sklepik z napojami...
idealne miejsce dla chcacych aktywnie spedzac czas
biegamy zazwyczaj dość spokojnie - w tempie 6min/km ponieważ jest to bieg integracyjny - w jego trakcie można porozmawiać. po dobiegnięciu do parku młocińskiego biegamy tam do 3 pętli w indywidualnym tempie wg chęci i możliwości, po czym wspólnie wracamy do miejsca startu.
zapraszamy
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- awozni1
- Stary Wyga
Zgadzam sie z Grubciem, ja bylem na SBBP w ostatnia sobote pierwszy raz i rzeczywiscie fajnie sie biegalo w grupie. Tereny fajne. tylko troche meszki przeszkadzaly. Ale wrazenia ogolne b. pozytywne . Pozdrawiam.
[i]"biegnąc patrz przed siebie"[/i]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Czy 14-go będzie SBBP na wyjeździe? Czy będzie tak czy inaczej?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
To zależy od tego, ile osób wybiera się na bieg Mifora w Michałowicach.
Chociaż bieg główny jest o 16:00 więc może to nie przeszkadza.
Niech wypowie się aktyw.
Chociaż bieg główny jest o 16:00 więc może to nie przeszkadza.
Niech wypowie się aktyw.
- willneverwalkagain
- Wyga
Ja bym sie raczej pisala na szlaban jesli sie zbierze jakas grupka... Zeby samej tam biegac to by mi sie nie chcialo jechac
GG 380 33 23
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Jak zwykle trochę już po herbacie, ale wielkie dzięki za miła zabawę na pikniku. Jestem padnięty dlatego wszystko hurtowo w jednym miejscu. Żeby nie latać po wątkach od razu tu wyrażam wielkie uznanie dla kunsztu kulinarnego Leszka, sałatkowej wirtuozerii Joycat, super ciasteczek Kasi, tanich telefonów Wojtka, powalających zdjęć FREDZIA, siatkarskich popisów Pita, Grubcia, Jacekrafa i całej reszty siatkarzy, oraz dla siebie, że nie byłem na tyle głupi żeby nie przyjść.
Co do soboty to trzeba przyjść, najwyżej w Michałowicach nie będzie życiówki. Zresztą można spokojnie potruchtać, a to to samo co spacer z rodziną.
Na Łosiowe pewnie też przyjdę, bo jeszcze od soboty nie biegałem a pewnie wcześniej nie znajdę czasu.
Co do soboty to trzeba przyjść, najwyżej w Michałowicach nie będzie życiówki. Zresztą można spokojnie potruchtać, a to to samo co spacer z rodziną.
Na Łosiowe pewnie też przyjdę, bo jeszcze od soboty nie biegałem a pewnie wcześniej nie znajdę czasu.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]