SBBP (2)
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Po prostu inteligentnie zmienił temat
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
A juz myślałem, że temat roweru w sobote sam zaginie. A tak musze sam otwarcie podjąć decyzję. Niestety raczej sięnie dam namówić na rowerowe 100km w sobotę bo pałam żądzą walki w niedzielę. Co prawda po Krakowie jeszcze nie przebiegłem ani kilometra bo grająć w siatke naciągnąłem mięsień czworogłowy (ale lekko Deck) no i wolę dłużej dać mu odpocząc niż za wczesnie znów obciązyć ale żeby nie wiem co się z nim stało to w niedzielę będę dlań bezlitosny. Na razie jedyne sporty jakie upraiwałem to w sobotę skoczyłem z 60 metrów na łeb w dół. Miesnie specjalnie nie pracowały, może tylko stawy kolanowe się wyciągnęły ale traktuję to jako przygotowanie do finiszu: będę jak torpeda:)
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Tak. Od dawna chciałem skoczyć i nie było jakos okazji a tu tuż pod domem więc nie zastanawiałem się tylko prosto z roboty pognałem na pola. Fajna zabawa tylko za krótko. Ale jeszcze bedę skakał. Mam zamiar kiedys pojechać do Wilna gdzie sie skacze z wieży telewizyjnej, no ale to większa wyprawa.
biec goniąc marzenia
-
- Zaprawiony W Bojach
a mi jakos w ciagu ostatniego roku odeszla ochota (albo potrzeba) na skok. Bylem w sobote na polach mokotowskich, ale pod katem juwenaliow na stadionie (czyli generalnie koncertow) i sobie tylko popatrzylem na skaczacych.
Ciekawie sie musialo skakac po zapadnieciu zmroku - gdy wracalismy o 22 ludzie wciaz skakali...
marek
Ciekawie sie musialo skakac po zapadnieciu zmroku - gdy wracalismy o 22 ludzie wciaz skakali...
marek
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
no dobra Pit, nie chcesz z kolegami pojezdzic na rowerze to nie, ale i tak nic ci odpoczynek nie pomoze. Chcesz walki to bedziesz ja mial
-
- Zaprawiony W Bojach
Panowie widzê w bojowych nastrojach.
Bardzo ¿a³ujê, ¿e nie bêdê mog³a obserwowaæ tego pojedynku.
Skoro nie bierzecie udzia³u w kampinoskiej setce - tak zrozumia³am - to SBBP w najblizsz± sobotê odbêdzie siê wed³ug planu?
Bardzo ¿a³ujê, ¿e nie bêdê mog³a obserwowaæ tego pojedynku.
Skoro nie bierzecie udzia³u w kampinoskiej setce - tak zrozumia³am - to SBBP w najblizsz± sobotê odbêdzie siê wed³ug planu?
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
wedlug stanu na dzien dzisiejszy to oczywiscie w sobote stawiam sie przy szlabanie, mam nadzieje, ze bedziesz Pit. Nie udalo sie z rowerem, to musze cos innego wymyslec
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
I tak by się odbyło wg planu. ja np miałem zamiar przejechać się z wami na rowerze, tylko krócej, żeby zdążyć na 9ta na AWF.Quote: from joycat on 7:53 am on May 20, 2003
Skoro nie bierzecie udziału w kampinoskiej setce - tak zrozumiałam - to SBBP w najblizszą sobotę odbędzie się według planu?
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Ależ Was było na ostatnim SBBP. Ładnie wyglądacie na zdjęciach. Oczywiście żałuję, że mnie nie było. Zlot garbusiarzy w Wilnie udał się nadspodziewanie dobrze i obfitował w całą masę przygód. Niestety nikt tam nie biegał, poza jednym Łotyszem, który tego dnia akurat miał kłopoty nawet z chodzeniem.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No, Kociemba, dobrze że jesteś.
Jednak jakoś tak nieswojo bez Ciebie było.
Jednak jakoś tak nieswojo bez Ciebie było.
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
my tu gadu gadu (lub pitu pitu ) a sobota tuz tuz, a zaraz potem niedziela i Skaryszewski.
Czuje, ze to bedzie dla mnie udany tydzien
Czuje, ze to bedzie dla mnie udany tydzien
-
- Zaprawiony W Bojach
A ja wczoraj biega³am z Kociemb± i Grze¶kiem Powa³k± na WAT, aha!
Ch³opaki szlifuj± formê przed niedziel±, Kociemba przezd Skaryszewskim, a Grzesiek gdzie¶ wyje¿d¿a. Kociemba mówi³, ¿e czuje siê trochê zmêczony i podczas biegu ma zamiar "trzymaæ siê zaplecza". Ale liczê, ¿e rozruszacie kolegê Kociembê, tak aby móg³ popróbowaæ zawalczyæ o ¿yciówkê.
Ch³opaki szlifuj± formê przed niedziel±, Kociemba przezd Skaryszewskim, a Grzesiek gdzie¶ wyje¿d¿a. Kociemba mówi³, ¿e czuje siê trochê zmêczony i podczas biegu ma zamiar "trzymaæ siê zaplecza". Ale liczê, ¿e rozruszacie kolegê Kociembê, tak aby móg³ popróbowaæ zawalczyæ o ¿yciówkê.