Sobotni Bielański Bieg Poranny (4)- WYDARZENIE
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Tak myślałem, że jak Joycat coś pisze o naszym bieganiu, to nie może się mylić. Anuch opowiadała mi o swoim , Oluchowym i Tatuchowym bieganiu i automatycznie musiałem utożsamić Didorkę z Oluchem. Właśnie czytam co napisałem i nic z tego nie rozumiem. Stan jaki osiągam po kilkunastu kilometrach biegu zwalnia mnie z obowiązku kojarzenia ponieważ skupiam się wtedy na podtrzymaniu podstawowych funkcji życiowych.
Ja dzisiaj nie biegałem, mam za to bąble od grabek i szpadelka. A pogoda była zdecydowanie na bieganie !!!
Grubcio, powinieneś czasowo domontować boczne kółeczka na pałąkach. Czy masz zamocowany z tyłu kij do prowadzenia roweru?
Dostałem SMS-a od Pita - " 3:13, radość symulanta " Wygląda na to, że Pit był w Dębnie i całkiem nieźle się tam rozpędził. W naszym wspólnym imieniu odpisałem : " SBBP jest dumne ze swych synów" Mam nadzieję, że to przesłanie dotrze tez do Leszka Gwiazdowskiego.
Ja dzisiaj nie biegałem, mam za to bąble od grabek i szpadelka. A pogoda była zdecydowanie na bieganie !!!
Grubcio, powinieneś czasowo domontować boczne kółeczka na pałąkach. Czy masz zamocowany z tyłu kij do prowadzenia roweru?
Dostałem SMS-a od Pita - " 3:13, radość symulanta " Wygląda na to, że Pit był w Dębnie i całkiem nieźle się tam rozpędził. W naszym wspólnym imieniu odpisałem : " SBBP jest dumne ze swych synów" Mam nadzieję, że to przesłanie dotrze tez do Leszka Gwiazdowskiego.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No fakt, ¿e ¿e¶my siê z Fredziem dzisiaj spotkali na M³ocinach - ale niespodzianka by³a! Biegnê sobie, biegnê ¿ó³wim tempem, nogi bol± i w³a¶nie siê zastanawia³am, jaki to wykrêt znale¼æ, ¿eby siê na chwilê zatrzymaæ, a tu przez muzykê, któr± mia³am na uszach, s³yszê - a mo¿e wyczu³am to w pod³o¿u - kroki biegacza. Odwracam g³owê i k±tem oka widzê kolor pomarañczowy. Przemknê³a mi my¶l, ¿e sk±d¶ znam ten kolor (i wcale nie by³o to skojarzenie z kolorem MOJEJ kurtki) i u³amek sekundy pó¼niej rozpozna³am Fredzia
Przebieg³am dzisiaj 14 km i dosta³am zakwasów, ave.
Do Grubcia: oddali¶my dzisiaj rowery do serwisu na przegl±d. Kupi³am sobie siode³ko ¿elowe, które zaposiada - uwaga, uwaga (tu mi podpowiada Piotr, bo ja tego s³owa zapamiêtaæ nie mogê) - elastomery. Moim czterem literom podobno bêdzie wygodniej ni¿ dotychczas je¼dziæ na rowerze.
Przebieg³am dzisiaj 14 km i dosta³am zakwasów, ave.
Do Grubcia: oddali¶my dzisiaj rowery do serwisu na przegl±d. Kupi³am sobie siode³ko ¿elowe, które zaposiada - uwaga, uwaga (tu mi podpowiada Piotr, bo ja tego s³owa zapamiêtaæ nie mogê) - elastomery. Moim czterem literom podobno bêdzie wygodniej ni¿ dotychczas je¼dziæ na rowerze.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
PIT - jeszcze raz gratulujemy życiówki. W Bazie Życiówek update będziesz musiał zrobić.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Pozostałym też gratulujemy:
Leszek Gwiazdowski 4:01:44
Janek Goleń: 3:41:08
Leszek Gwiazdowski 4:01:44
Janek Goleń: 3:41:08
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję za gratulacje, życiówka poprawiona o ... 14:59 choć 4-ch godzin nie złamałem ( wszystko przede mną na Maratonie Warszawskim ).
Do 30-tego km szedłem na 3:40 niestety nowe buty, zawinęta skarpeta i okrutny ból palców i śródstopia prawej nogi zmusił mnie do nadludzkiej walki aby przyzwoicie ukończyć (zabrakło 300m do spełnienia założeń 3:59:59) . Tak więc nie "z tarczą" nie "na tarczy" ale bez tarczy.
Pozdrawiam
Leszek
Do 30-tego km szedłem na 3:40 niestety nowe buty, zawinęta skarpeta i okrutny ból palców i śródstopia prawej nogi zmusił mnie do nadludzkiej walki aby przyzwoicie ukończyć (zabrakło 300m do spełnienia założeń 3:59:59) . Tak więc nie "z tarczą" nie "na tarczy" ale bez tarczy.
Pozdrawiam
Leszek
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
tak. chciałbym też oficjalnie pogratulować Delegatom BBP do dębna. Panowie jesteśmy z Was dumni. Leszku. Na kolejnej operatywce postawię wniosek o ufundowanie stypendium dla Ciebie na skarpetki
to część oficjalna.
Deck - nastepnym razem jadę z Tobą
Kociemba - masz może takie kółeczka? Sądzę że ich potrzebuję hehe
Joy. Elastomery mam też w pedałach. Podobno ułatwiają wypinanie butów.... , są ponoć bardziej trwałe od sprężyn.
Rodzi się pomysł zorganizowania wycieczki rowerowo-biegowej do kampinosu. Twardsi moga biec, póltwardzi biec i podjeżdżać na rowerze, niecałkiem miętcy, poza 4literami (bo to miejsce musi byc twarde do jazdy na rowerze) mogą tylko jechać - niebiegające połowki - to szansa dla Was
to część oficjalna.
Deck - nastepnym razem jadę z Tobą
Kociemba - masz może takie kółeczka? Sądzę że ich potrzebuję hehe
Joy. Elastomery mam też w pedałach. Podobno ułatwiają wypinanie butów.... , są ponoć bardziej trwałe od sprężyn.
Rodzi się pomysł zorganizowania wycieczki rowerowo-biegowej do kampinosu. Twardsi moga biec, póltwardzi biec i podjeżdżać na rowerze, niecałkiem miętcy, poza 4literami (bo to miejsce musi byc twarde do jazdy na rowerze) mogą tylko jechać - niebiegające połowki - to szansa dla Was
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Wbrew pozorom Ci na rowerze moga nie mieć lżej. Tam miejscami jest taki piasek że ho ho.
I co to znaczy że rodzi się ? Gdzie się rodzi? Dlaczego nic o tym nie wiem? Też mam rower !! Skandal !!
(Edited by FREDZIO at 1:10 pm on April 14, 2003)
I co to znaczy że rodzi się ? Gdzie się rodzi? Dlaczego nic o tym nie wiem? Też mam rower !! Skandal !!
(Edited by FREDZIO at 1:10 pm on April 14, 2003)
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
No a już myślałam, że to Wasz ukłon w stronę tych, co to jeszcze pierwsze kroki stawiają, a chcieliby z bliska popatrzeć jak wyglądają mistrzowie! Żartuję oczywiście. Z chęcią bym spróbowała nadążyć za Wami rowerem, ale niestety na święta wyjeżdżam z W-wy
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Zaprawiony W Bojach
Fredzio, easy. Tak sobie z Grubciem tylko lu¼no gadali¶my, Pit te¿ podobno mia³by chêæ siê do³±czyæ. To jest do obgadania na najbli¿szym SBBP. Nie mog³oby Ciebie zabrakn±æ na takiej wycieczce, no co Ty
Uwaga, uwaga! Przygotowujemy z Grubciem ma³± ¶wi±teczno-okoliczno¶ciow± niespodziankê na najbli¿sze SBBP, wiêc apelujemy o obecno¶æ!
Uwaga, uwaga! Przygotowujemy z Grubciem ma³± ¶wi±teczno-okoliczno¶ciow± niespodziankê na najbli¿sze SBBP, wiêc apelujemy o obecno¶æ!
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
Fredzio. Przecież mówiłem Ci o tym it oze 2 tyg temu. nawet się pytałem czy masz rower. ale to było wcześnie rano
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No no - niech zgadnę - Joycat przyniesie jajka a Grubcio mazurki?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Aaaa...... już wiem. Joycat będzie nam uciekała w przebraniu króliczka. Z ogonkiem puszystym.