GARMIN FORERUNNER 305 TANIO!!!!
- MichalJ
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Jezeli ktos bylby zainteresowany to mam dostep do tanich zegarkow garmin forerunner 305 cena okolo 1000zl
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Ja bym chciał taki wydymisty pulsometr z GPS-em podobno tylko najlepsi z nimi biegają
a nie dało by się taniej załatwić podobno z USA można sprowadzić???? 

-
- Zaprawiony W Bojach
Miachał, testuję teraz Forerunnera 205 - czyli to samo tylko bez opaski (i oczywiście zliczania HR). Fajny sprzęcik. Chcę kupić nowy pulsometr, bo stary mam niekodowany i czas na zmianę.
Jestem bliski podjęcia decyzji o kupnie Forerunnera 305. Uważam, że 1000 PLN to dobra cena. Daj mi może tydzein czasu na decyzję, bo jeszcze chce zerknąć na jednego Polara
Jestem bliski podjęcia decyzji o kupnie Forerunnera 305. Uważam, że 1000 PLN to dobra cena. Daj mi może tydzein czasu na decyzję, bo jeszcze chce zerknąć na jednego Polara

- Tytus68
- Wyga
Witam
Natomast 305 to zdecydowanie sprzet dla szeroko pojetej reakracji.
Daj sobie spokoj z Polarem...to sprzet dla profesionalistow i to takich przez duze P. Ma dosc trudna obsluge i mnogosc funkcji taka ze malo kto wiej do czego sluza i jak sie je wykorzystuje.Leo pisze:
Natomast 305 to zdecydowanie sprzet dla szeroko pojetej reakracji.
Pozdrawiam
Jacek
Moczydlo,Lasek na Kole
[url=http://runmania.com/rlog/?u=Tytus][img]http://runmania.com/f/de4df23e146ca51f040c4f58e4f805ca.gif[/img][/url]
Jacek
Moczydlo,Lasek na Kole
[url=http://runmania.com/rlog/?u=Tytus][img]http://runmania.com/f/de4df23e146ca51f040c4f58e4f805ca.gif[/img][/url]
- Tytus68
- Wyga
Problemy to sa jak skalibrowac footpad w polarze albo jak biegac gdy jest zimno i bateria w footpadzie zamarza.aolesins pisze:a czy przypadkiem z takim 305 sa problemy jak sie np. wbiega do lasu ?
I jest troche wiekszy rozmiarowo...
Garmin uzywa chipsetu SIRF STAR III i nie gubi zasiegu nawet wsrod gestej roslinnosci. Uzywam 305 ki juz prawie rok i jestem z niej bardzo zadowolony.Co oczywiscie nie znaczy ze to urzadzenie nie ma wad.
Ale obecne ceny tych Garminow pretenduja je do pierwszego miejsca w klasie urzadzen pomiarowo-rejestrujacych dla amatorow.
Pozdrawiam
Jacek
Moczydlo,Lasek na Kole
Jacek
Moczydlo,Lasek na Kole
-
- Zaprawiony W Bojach
Kurcze, fajny ten forerunner. Fajna jest ta opcja biegania z wirtualnym rywalem. 
Ale poczekam troche, az technologia okrzepnie - w necie czytalem jakies porownania dokladnosci forerunnera z polarem s625x i w terenie innym niz odkryty zdecyodwanie dokladniejsza (rowniez mniej szumow) byla technologia footpoda niz gps...

Ale poczekam troche, az technologia okrzepnie - w necie czytalem jakies porownania dokladnosci forerunnera z polarem s625x i w terenie innym niz odkryty zdecyodwanie dokladniejsza (rowniez mniej szumow) byla technologia footpoda niz gps...
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja pare dni temu wlasnie nabylem nowiutkiego, swiezutkiego, cieplego forerunner 305 za okolo 200$ wiec cena jak najbardziej przystepna (jedyny problem to taki, ze to w usa kupione wiec troche zabawy z wtyczka bedzie)
I jestem baaardzo zadowolony. Poki co nie zauwazylem zadnych problemow z gubieniem sygnalu w lesie czy miedzy budynkami
I jestem baaardzo zadowolony. Poki co nie zauwazylem zadnych problemow z gubieniem sygnalu w lesie czy miedzy budynkami

- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Tylko tyle ? Kupowałes na amazon.com ?Edi pisze:ja pare dni temu wlasnie nabylem nowiutkiego, swiezutkiego, cieplego forerunner 305 za okolo 200$ wiec cena jak najbardziej przystepna (jedyny problem to taki, ze to w usa kupione wiec troche zabawy z wtyczka bedzie)
Oczywiście nie masz gwarancji ?!
Napisz coś więcej, podaj linka gdzie kupiłes i akie poniosłes wszystkie koszty.
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kupowalem w Usa a dokladniej zamowilem na stronie Wal Martu (najwieksza siec w usa dla tych co nie kojarza). Pomijajac przesylke to kosztowal mnie on jakies 210$, wiec cena bardzo przyzwoita jak za tej klasy sprzet. Gadzet nowka ze wszystkimi akcesoriami w boxie, jedyny mankament to "amerykanska" wtyczka do kontaktu ale to latwo obejsc przeciez. Gwarancji nie sprawdzilem nawet ale raczej miedzynarodowej nie ma (moi koledzy nakupowali roznego sprzetu tutaj w stanach i raczej nie spotkalem sie z gwarancjami miedzynarodowymi).Tylko tyle ? Kupowałes na amazon.com ?
Oczywiście nie masz gwarancji ?!
Napisz coś więcej, podaj linka gdzie kupiłes i akie poniosłes wszystkie koszty.
Total cost: Garmin + 7$ przeslylka na terenie USA(gdy sie chce do domu dostawe bo moga dostarczyc do sklepu najblizej ciebie) o ile pamietam podatku w stanie w ktorym jestem placic nie musialem.
Na stronie Garmina, Forerunner 305 jest za jakies 360$ wiec warto naprawde poszukac po sieci, czy to na amazonie.com czy wlasnie w walmarcie bo wiem, ze jeszcze taniej mozna kupic. Chociaz ponizej 600 zl ktore zaplacilem za produkt tej klasy to i tak jak darmo

pozdrawiam
-
- Wyga
MichalJ, czy dalej masz dostęp do Garminów? A może z racji na to, iż dolar staniał są jeszcze tańsze? Tak za 800 zł, to bym się już dłużej nie wahał...MichalJ pisze:Jezeli ktos bylby zainteresowany to mam dostep do tanich zegarkow garmin forerunner 305 cena okolo 1000zl
Oj, wzięło mnie na ten sprzęt - tylko kasy brak, jak zwykle.
-
- Dyskutant
Urządzenia firmy Garmin zakupione w Stanach zjednoczonych lub Kanadzie
mogą być serwisowane wylącznie w serwisach Garmin ulokowanych w Wielkiej Brytanii , USA , Kanadzie i Tajwanie .......Jako podstawa gwarancji wymagana jest kopia oryginalnego dowodu zakupu wystawionego przez sprzedawcę produktów firmy Garmin / fragment instrukcji dotyczący gwarancji/
Biegam z 205 -ką padla po 5 miesiącach wymienili błyskawicznie na nowy .
Te urządzenia się psują i chyba ich nie naprawiają tylko wymieniają na nowe zakup bez możliwości gwarancji to zbyt duze ryzyko.
mogą być serwisowane wylącznie w serwisach Garmin ulokowanych w Wielkiej Brytanii , USA , Kanadzie i Tajwanie .......Jako podstawa gwarancji wymagana jest kopia oryginalnego dowodu zakupu wystawionego przez sprzedawcę produktów firmy Garmin / fragment instrukcji dotyczący gwarancji/
Biegam z 205 -ką padla po 5 miesiącach wymienili błyskawicznie na nowy .
Te urządzenia się psują i chyba ich nie naprawiają tylko wymieniają na nowe zakup bez możliwości gwarancji to zbyt duze ryzyko.
-
- Wyga
Zgadzam się - bez możliwości gwarancji to zbyt duże ryzyko. Ale, jak sam napisałeś:Grubas90 pisze: Biegam z 205 -ką padla po 5 miesiącach wymienili błyskawicznie na nowy .
Czyli gwarancja jest, tylko daleko (swoją drogą - dziwnie ze strony producenta).Grubas90 pisze:Urządzenia firmy Garmin zakupione w Stanach zjednoczonych lub Kanadzie mogą być serwisowane wylącznie w serwisach Garmin ulokowanych w Wielkiej Brytanii...
Policzmy - na Amazon.com Forerunnery są za 230 $ + 30 $ przesyłka daje po przeliczeniu 650 zł. Dodać do tego nawet cło i VAT (nie zawsze naliczane) - da ok. 800 zł. Gdy się (tfu, tfu) zepsuje, trzeba go będzie wysłać do Anglii - nie powinno to kosztować więcej niż 50 zł. W sumie - 850 zł. To jest ok. 400 zł taniej niż kupić u autoryzowanego przedstawiciela w Polsce! A w najbardziej optymistycznym wariancie - gdy nie naliczą nam cła, VATu i sprzęt się nie zepsuje, za te same pieniądze możemy sobie kupić 2 Forerunnery!
Dlaczego u nas jest tak drogo? Przecież i tak zarabiamy mniej od amerykanów...