Witam wszyskich forumowiczów !!!
- zbyszek g
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
...dzięki wszystkim za dobre słowa:)
Puman - tak mi mówQuote: from Puman on 3:26 pm on Mar. 16, 2003
zbyszek g - JESTEŚ WIELKI
Pomysł niegłupi, nie wiem tylko czy zdążę się odpowiednio przygotować...Quote: from MarekC on 8:15 am on Mar. 17 2003r
A co do maratonu to wydawało mi się że już Cię namówiłem na 25MW.
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Ja podjąłem walkę z nałogiem z początkiem tego roku. Wciąż jeszcze skręca mnie w pewnych sytuacjach. Swój pierwszy maraton planuję przebiec w Warszawie. (25MW) Mam nadzieję wytrwać. Najgorzej jest kiedy miewam przerwy w bieganiu. Może wystartujemy razem w Warszawie pod wspólnym znakiem zwycięstwa nad fajeczkami.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- zbyszek g
- Wyga
Kociemba tobie również (a może przede wszystkim) należą się słowa uznania, otuchy i zachęty do dalszej walki: TAK TRZYMAJ !!!. Wytrzymałeś prawie 2,5 miesiąca a to kawał czasu. Teraz będzie tylko łatwiej !!!
Co do 25MW to tak nieśmiało zaczynam dopuszczać do siebie myśl o tym że mogło by mi się udać jakoś przeczłapać do mety ... Co do wspólnego startu w tym maratonie pod znakiem zwycięstwa nad fajeczkami to uważam że pomysł jest genialny i jeżeli tylko wytrwamy w tym naszym niepaleniu (a wierzę że tak właśnie będzie !) i zdążę się jako tako przygotować (czytaj dam radę przebiec cały dystans) to jestem jak najbardziej za !!! Ale by było...:uuusmiech:
Co do 25MW to tak nieśmiało zaczynam dopuszczać do siebie myśl o tym że mogło by mi się udać jakoś przeczłapać do mety ... Co do wspólnego startu w tym maratonie pod znakiem zwycięstwa nad fajeczkami to uważam że pomysł jest genialny i jeżeli tylko wytrwamy w tym naszym niepaleniu (a wierzę że tak właśnie będzie !) i zdążę się jako tako przygotować (czytaj dam radę przebiec cały dystans) to jestem jak najbardziej za !!! Ale by było...:uuusmiech:
-
- Zaprawiony W Bojach
Zbyszek g: nie "nie¶mia³o zaczynam dopuszczaæ do siebie my¶l", tylko trzeba odwa¿nie siê zapisaæ do Maratonu Warszawskiego! Najwa¿niejsze to podj±æ pozytywn± decyzjê, postanowiæ co¶ sobie i byæ pewnym, ¿e siê uda.
Zapraszam na stronê http://www.maratonwarszawski.pl/ - liczê, ¿e wkrótce zobaczymy Twoje nazwisko na li¶cie startowej
(Edited by joycat at 8:01 am on Mar. 18, 2003)
Zapraszam na stronê http://www.maratonwarszawski.pl/ - liczê, ¿e wkrótce zobaczymy Twoje nazwisko na li¶cie startowej
(Edited by joycat at 8:01 am on Mar. 18, 2003)
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Joycat - boję się, że jak będziemy tak prowadzić kampanie na rzecz uczestnictwa w Maratonie Warszawskim to Amerykanie ( Ci z New York'u ) przyjda do nas po naukę jak zorganizować bieg masowy na
( przykład maraton ). Boję się też tego abyśmy się nie zadeptali 14 września
Pozdrawiam
Leszek
( przykład maraton ). Boję się też tego abyśmy się nie zadeptali 14 września
Pozdrawiam
Leszek
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
No i co Zbyszek G i Kociemba ???? Baba wam dowaliła - zaraz sprawdzam listę 25MW - !!!niepalący na maraton !!!!!Quote: from joycat on 8:01 am on Mar. 18, 2003
Zbyszek g: nie "nieśmiało zaczynam dopuszczać do siebie myśl", tylko trzeba odważnie się zapisać do Maratonu Warszawskiego!
Bardzo liczę na to że się tam spotkamy.
-
- Zaprawiony W Bojach
aaa! kurde coś mi monitor zaczął! - wracaj tu!!! gdzie lezie, co jest biegać się zachciało?!Quote: from zbyszek g on 10:38 pm on Mar. 19, 2003
No masz ci... Widzę że nie ma na co czekać tylko zacisnąć zęby, wziąć się poważnie za trening i zapisać się na 25MW. Kurcze ale będzie się działo...
no nie ale adrenalina!! aż mi się na monitor rzuciło!
normalnie monitor zaczął się ruszać!
już się dzieje!
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
ciesz się że to nie laptopQuote: from MarekC on 11:17 am on Mar. 20, 2003
aaa! kurde coś mi monitor zaczął! - wracaj tu!!! gdzie lezie, co jest biegać się zachciało?!
no nie ale adrenalina!! aż mi się na monitor rzuciło!
normalnie monitor zaczął się ruszać!
już się dzieje!
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k