chciałbym kupić pulsometr, ale nie wiem na co zwrócić uwagę i którą markę wybrać.
Na sprzęt chciałbym przeznaczyć ok 400 zł.
Prosze o pomoc. Dzięki

a zakupiłam właśnie polar rs 200 - na moje potrzeby wystarczyJERPOD pisze:Witam,
chciałbym kupić pulsometr, ale nie wiem na co zwrócić uwagę i którą markę wybrać.
Na sprzęt chciałbym przeznaczyć ok 400 zł.
Prosze o pomoc. Dzięki
Da się - ja teraz używam wyłącznie http://www.mapmyrun.com/ - wcześniej miałem te same trasy pomierzone linijką na mapie i rowerem - nie widzę różnic pomiędzy. Minusem jest to że zdjęcia satelitarne powinny być w dobrej rozdzielczości - moja okolica jest akurat dość dobrze "obfotografowana" . Jeśli biegasz po stałej trasie to lepiej raz poświęcić czas na dokładne jej zmierzenie niż wydawać 400pln na "gadżet".jagomago pisze:dzieki bardzo za info, jedno i drugie...
hmmm, ale po tych dwóch informacjach stoje na rozdrozu.
moze jednak da sie zyc bez pomiaru odleglosci? może wystarczy mapka w inecie.... moze
Moim zdaniem tylko cena dokupienia jest zaporowa, lepiej zapłacić za całość jak w moim przypadku 699 zł w Decathlonie na Targówku.MichalJ pisze:Nie dokopoj sensora bo dziala bardzo niedokladnie. To taki pic na wode polara. Dziala tylko dobrze na w miare rownych powierzchniach i przy stalym tempie. W dodatku jest ciezki i wogole powninni to wycofac ze sprzedazy.