Zanim zaczne

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
Bartosh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

JarStary pisze: Bartosh każdy ma prawo myśleć po swojemu. Nie jest trudno (przynajmniej w Polsce) zamieścić artykuł w gazecie nawet naukowej.
Nie wiem czy jest trudno, czy latwo. Wiem, ze latwiej jest napisac cokolwiek na forum niz wyslac artykul/badania do redakcji i uzyskac zgode na ich publikacje.
JarStary pisze: Bubuu może to Ty masz jakiś problem i stąd te poszukiwania itp.
Wydaje mi sie, ze Bubuu nie musi miec problemow, zeby sie wypowiadac w tym temacie. To tak jakby prawo do zabrania glosu w dyskusji o nerwicy mieli ludzie tylko chorzy na nerwice, albo w dyskusji o zlamaniach kosci mogli uczestniczyc tylko Ci, ktorzy mieli kiedys zlamana konczyne.

Kajetanek - idz do specjalisty. Tutaj to o progu mleczanowym raczej sie dowiesz niz o rozwiazaniu Twoich problemow.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
JarStary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Battosh - oczywiście masz rację. Ja tylko wysnułem taki wniosek odnośnie Bubuu ze względu na ton Jego wypowiedzi.
Racje masz łatwiej się pisze na forum niż do gazety. Od 15 lat pracuje w poligrafii, a teraz w duźym wydawnictwie.

Pozdrawiam porannie, grzecznie, nienagannie
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem

ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
Kajetanek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wlasnie odebralem wyniki moczu i wszystko jest ok . Tak wiec ten moj problem jest na tle psychiki ale czy jest sens chodzic po specjalistach i troche dolewac oliwy do ognia ?
Awatar użytkownika
JarStary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kajetanek pisze:Wlasnie odebralem wyniki moczu i wszystko jest ok . Tak wiec ten moj problem jest na tle psychiki ale czy jest sens chodzic po specjalistach i troche dolewac oliwy do ognia ?
Jest sens. To żadna oliwa. Mocz jest w normie - to dobrze, ale Twój układ moczowy niekoniecznie, myślę o takim gruczole..., a tam niech sprawdzi.

Pozdrawiam cieplutko jak pogoda na przedwiośniu
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem

ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
ODPOWIEDZ