biegacze z Łodzi
- asterix
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
to może pobiegamy w 5 kwietnia (sobota) bieżącego roku przy al. Unii
biegacze to wartościowe osoby
Temistokles, Bismarck, Piłsudski- nie biegali ale też byli wartościowi
-
- Dyskutant
gato napisał:
Asterix, jeśli proponowana godzina ci odpowiada to jesteśmy umówieni na najbliższą sobotę.
Stary ,pobiegaj parę pętli w 3 zakresie a wszystko ci sie zapętli.nikonos!
Jak ci się udaje zdążyć na 22 marca, pisząc maila 31?
Asterix, jeśli proponowana godzina ci odpowiada to jesteśmy umówieni na najbliższą sobotę.
- asterix
- Rozgrzewający Się
termin mi pasuje 5 kwiecień róg al. Unii a Konstantynowskiej g. 7.00 czy może być dopuszczalne 15 minut spóźnienia?
- asterix
- Rozgrzewający Się
nikonos:
niestety jak na razie przegrywam z temperaturą i obawiam się że jutro nie dam rady
no cóż trochę daję ciała
do zobaczenia ( mam nadzieję) za tydzień
niestety jak na razie przegrywam z temperaturą i obawiam się że jutro nie dam rady
no cóż trochę daję ciała
do zobaczenia ( mam nadzieję) za tydzień
- Ralphi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Witaycie !! Kolejny Łodzianin w składzie.... choć jeszcze nie całkiem, bo dopiero zaczynam Ten temacik coś chyba stanął, ale chciałem znaleźć kogoś biegającego z naszej miejscowości.... Jak troskę się wprawię, to ch ętnie pobiegam w towarzystwie, chyba, że ktoś ma Cierpliwość do początkujących....
Pozdrawiam serdecznie.
Nikonos, masz pozdrowienia od Neo
Pozdrawiam serdecznie.
Nikonos, masz pozdrowienia od Neo
Istota ludzka powinna umieć zmieniać pieluszki, zaplanować inwazję, zarżnąć wieprza, sterować statkiem, zaprojektować budynek, napisać sonet, (...), ugotować smaczny posiłek, walczyć skutecznie, umrzeć bohatersko. Specjalizacja jest dla insektów.
- Ralphi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Biegam na stokach. To prawie na końcu świata... hehehe, druga krańcówka 12-stki. Ale bardzo ładna okolica Zapraszam.
Istota ludzka powinna umieć zmieniać pieluszki, zaplanować inwazję, zarżnąć wieprza, sterować statkiem, zaprojektować budynek, napisać sonet, (...), ugotować smaczny posiłek, walczyć skutecznie, umrzeć bohatersko. Specjalizacja jest dla insektów.
-
- Wyga
Witam! Ja biegam najczęściej wokół Retkinii, a w weekendy do Górki Pabianickiej i z powrotem (świetna trasa). W Łodzi rzeczywiście biega mało osób. W lokalnych imprezach biegowych w ub. roku startowało 40-50 osób. Czy coś więcej wiadomo nt łódzkiego maratonu - 23.05.04?
JS
- Ralphi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nawet nie wiedziałem, że będzie..... Jakby co, dajcie znać. Z miłą chęcią przyjdę.... popatrzeć. Niestety na razie kolana nie pozwalają mi poszaleć.....
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Witajcie!
Miło, że ktoś z Łodzi pisze na forum. Pisałem już w temacie "parku Julianowskiego" ale doszedłem do wniosku, że trzeba kusić Łodzian ze wszystkich dzielnic i ożywić ten temat. Ja zaczynam po przerwie zimowej od nowa swoją przygodę z bieganiem. Mieszkam co prawda blisko parku Julianowskiego, ale z uwagi na asfaltowe dróżki i sporą liczb psów bez smyczy wolę Łagiewniki i naturalne podłoże. Poza tym nie ma tej monotonii (stawy i stawy...). W Łagiewnikach już prawie sucho. Biegam na razie 3 X w tygodniu po 3-5 km. Jeżeli jest ktoś chętny to serdecznie zapraszam do towarzystwa. Samemu nudno. Mam opracowane 3 trasy zależnie od siły wiatru (gdy silny wiatr biegam przez las). Piszcie e-maile lub na Gadu-gadu nr.6685089. Pozdrawiam!
Miło, że ktoś z Łodzi pisze na forum. Pisałem już w temacie "parku Julianowskiego" ale doszedłem do wniosku, że trzeba kusić Łodzian ze wszystkich dzielnic i ożywić ten temat. Ja zaczynam po przerwie zimowej od nowa swoją przygodę z bieganiem. Mieszkam co prawda blisko parku Julianowskiego, ale z uwagi na asfaltowe dróżki i sporą liczb psów bez smyczy wolę Łagiewniki i naturalne podłoże. Poza tym nie ma tej monotonii (stawy i stawy...). W Łagiewnikach już prawie sucho. Biegam na razie 3 X w tygodniu po 3-5 km. Jeżeli jest ktoś chętny to serdecznie zapraszam do towarzystwa. Samemu nudno. Mam opracowane 3 trasy zależnie od siły wiatru (gdy silny wiatr biegam przez las). Piszcie e-maile lub na Gadu-gadu nr.6685089. Pozdrawiam!
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.