Ortopeda
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Witam z artroskopia chyba tak jak z kadzisdlem bedzie doberze na tamtym swiecie
pozdro tomexu@wp.pl
pozdro tomexu@wp.pl
-
- Rozgrzewający Się
hey hey to znow ja mam pytanie czy to przyparcie rzepki to to samo co zespol rzepkowy?? jeden lekarz zaleca mi stabilizator drugi nacinanie troczko a ja wyczytlama w necie i zreszta wy tez mi radzicie rehabiltacje! co robic?? pomocy!!
-
- Rozgrzewający Się
Potrzebuję jakiś informacji o dobrym ortopedzie w Krakowie. Odnowiła mi się kontuzja kolana i nie wygląda to najlepiej. A chyba mój wcześniejszy lekarz był jakimś totalnym amatorem!
- stupify
- Dyskutant
Ja polecam dr Urbana i dr Kukiełkę. Obaj przxyjmują w Artromedzie (przy Nowej Hali Wisły. Obaj operowali mój roztrzaskany łokieć i naprawdę jestem im dozgonnie wdzięczna;) To lekarze sportowi operują często i gęsto i naprawdę znają się na rzeczy 

- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
dr Mierniczek na kolanach zna sie wg mnie bardzo dobrze, ja i paru moich znajomych ( kilku kolarzy) bylo bardzo zadowolonych.
-
- Rozgrzewający Się
Napisz wrażenia jak było u tego lekarza. Ciekawy jestem czy jest skuteczny i czy warto się do niego wybrać.majono pisze:A coś specjalizuje się w tego typu kontuzjach? Idę do Więcka w sobotę, jak będzie kicha to pójdę do kogoś innego.
-
- Rozgrzewający Się
Sory, że tak późno. Byłem u tego lekarza, bardzo kompetentny specjalista. Co ważne fizjoterapeutka z którą współpracuje jest mega profesjonalna. Generalnie jestem zadowolony, facet zna się na kontuzjach. Jakbyście chcieli wiedzieć coś więcej to z powiem co i jak.