WEJDŹCIE

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Zorza2
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

meneater ---------->czytając wszystkie Twoje posty zauważyłem że są bardzo pesymistyczne :bum: i każdego poprawiasz a myślę że powinno się zacząć od samego siebie :oczko:

ja znam tego chlopaka osobiście...on nastawiał się na rekord młodzików tej hali (który był 2.56) i udało mu się go pobić ...przecież ja też nie byłem w szczycie formy a już napewno nie biegłem na świerzości :bum:

Dobra nie ma się co "wymieniać zdaniami" wiem jak jest i zobaczymy jak bedzie na stadionie aby wiedzieć więcej trzeba trochę czasu :oczko:
PKO
tomasz

Nieprzeczytany post

Zorza2 pisze:a już napewno nie biegłem na świerzości :bum:
Kwintesencja wszystkiego.
Zorza2
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

dobra ja już nic nie pisze :bum: fakt robię błędy ale postaram się zmniejszyć ich liczbę...nie śmiejscie się :ble:
Awatar użytkownika
Osa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zorza: z tego co wiem to Blewąska nie jest w kadrze Polski... tylko województwa. Jeśli chodzi o MMK to nie dziw się że 2.38 było złoto skoro 600m i 2000m było bardzo mocno obsadzone(2000m blachy od 5.38(Kowalski) do 5.44- w poprzednich latach na złoto wystarczył wynik ok 5.47 ) Wiem, bo sam startowałem na klocka.
Zorza- ja grałem w kosza i tez zaczełem biegać. Właściwie po miesiącu normalnych treningów nabiegałem w styczniu 2.59 na hali(o strasznie ostrych 10 wirarzach) na stadionie w maju 2.46 i 2.43 we wrzesniu.
Run, live to fly, fly to live, do or die!!!! | GG 4226841
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Znaczy z tego co ja wiem to Blewąska był na kadrze Polski :ble:

Ja biegłem na hali gdzie było 14 mocnych wiraży :hej: trzeba było zrobić 7,5 okrążenia

Fakt gdyby Kowalski biegł na 1000m lub 600m to by wygrał bo on jest najlepszy...ale nie ma drugiego takiego zawodnika, który mógłby tak podnieść poziom :ble:

Osa pocieszył mnie Twój post :oczko: Blewąska też grał w kosza i zaczął biegać :oczko:
Awatar użytkownika
Osa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No to ta kadra musi być bardzo szeroka skoro tam był. Faktycznie Kowalski to talent, ale nie obrażaj innych zawodników bo takich jak on może teraz nie ma dużo, ale są! A jeśli chodzi o to czy wygrałby 1000m i 600m to polemizowałbym. Nie am takiej szybkości na 600m.. a na 1000 Mój kumpel miał 2.38.00 na mityngu nie w pełni formy. na MMK startował na 600m- 1.25.0 miał brąz. Byłoby mu ciężko.
Run, live to fly, fly to live, do or die!!!! | GG 4226841

Nieprzeczytany post

Zorza2 pisze:dobra ja już nic nie pisze :bum: fakt robię błędy ale postaram się zmniejszyć ich liczbę...nie śmiejscie się :ble:
Nikt się nie śmieje z Ciebie tylko dajemy Ci do zrozumienia żebyś nico zahamował z zapałem i nabrał trochę pokory. To się płaca.
Awatar użytkownika
Fist
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No wlasnie kadra Polski biegaczy jest na za duza, mowie o sredniakach i dlugasach. Za to w chodzie jest troche skromna. tylko ze w chodzie mamy od 1994 zawsze zawodnika w 7 na 50km na wielkiej imprezie a w bieganiu troche nie :(
Mateusz
Dare for more!
tomasz

Nieprzeczytany post

Fist pisze:No wlasnie kadra Polski biegaczy jest na za duza, mowie o sredniakach i dlugasach. Za to w chodzie jest troche skromna. tylko ze w chodzie mamy od 1994 zawsze zawodnika w 7 na 50km na wielkiej imprezie a w bieganiu troche nie :(
Dlaczego? Bo to jest ciekawe... Czy też się Fist zastanawiasz?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ