bo w srodku tygodnia ciezko mi znalezc czas... szkoła...
 bo w srodku tygodnia ciezko mi znalezc czas... szkoła...  to jest wogole jaki kolwiek sens trenowac tylko w weekendy? czy to cos wogole mi da?
 to jest wogole jaki kolwiek sens trenowac tylko w weekendy? czy to cos wogole mi da? z gory dzieki za odp
pozdro

bo w srodku tygodnia ciezko mi znalezc czas... szkoła...
 bo w srodku tygodnia ciezko mi znalezc czas... szkoła...  to jest wogole jaki kolwiek sens trenowac tylko w weekendy? czy to cos wogole mi da?
 to jest wogole jaki kolwiek sens trenowac tylko w weekendy? czy to cos wogole mi da? 

Rozumiem ja też mam kolegę który się świetnie uczy i chodzi do jedenego z lepszych liceum w Gdyni...on zawsze potrafi sobie znaleźć czas na sport
 Rozumiem ja też mam kolegę który się świetnie uczy i chodzi do jedenego z lepszych liceum w Gdyni...on zawsze potrafi sobie znaleźć czas na sport    myśle że Ty też możesz go troszkę znelźć
   myśle że Ty też możesz go troszkę znelźć  
 bo z nauką jest tak samo jak ze sportem też się można zajechać
 bo z nauką jest tak samo jak ze sportem też się można zajechać  ale to już tylko zależy od Ciebie
  ale to już tylko zależy od Ciebie

no coz tego sie spodziewalem
 no coz tego sie spodziewalem   pozostaje biegac dla zdrowia
 pozostaje biegac dla zdrowia  chociaz cos
 chociaz cos  bo chyba jesli chodzi o zdrowie to pomaga no nie? taka chocby wentylacja pluc i poprawa krazenia, w sumie mlody jestem ale trzeba myslec o przyszlosci
 bo chyba jesli chodzi o zdrowie to pomaga no nie? taka chocby wentylacja pluc i poprawa krazenia, w sumie mlody jestem ale trzeba myslec o przyszlosci  postaram sie biegac jak tylko bede mial czas wolny, lecz to nie bedzie jak zakladam regularne.... ;-/
 postaram sie biegac jak tylko bede mial czas wolny, lecz to nie bedzie jak zakladam regularne.... ;-/
 a kiedy zobaczysz ze to naprawde fajne - to moze kiedys wstaniesz godzine wczesniej - lub godzine pozniej polozysz sie spac... - i z 2 treningow zrobia sie 3 - a to juz naprawde wystarcza do osiagniecia chyba calkiem przyzwoitego poziomu
 a kiedy zobaczysz ze to naprawde fajne - to moze kiedys wstaniesz godzine wczesniej - lub godzine pozniej polozysz sie spac... - i z 2 treningow zrobia sie 3 - a to juz naprawde wystarcza do osiagniecia chyba calkiem przyzwoitego poziomu i choc jakis super postepow w moim bieganiu nie ma
 i choc jakis super postepow w moim bieganiu nie ma  to za to czuje sie swietnie ... od ladnych kilku lat nie chorowalem ... i ogolnie czuje sie z tym dobrze !!
 to za to czuje sie swietnie ... od ladnych kilku lat nie chorowalem ... i ogolnie czuje sie z tym dobrze !!