Przyjemnie - nieprzyjemnie.

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Zorza2
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jak wczoaj biegałem o 11.15 to czułem się jakbym sił nie miał a wieczorem o 18 to już był light chyba postaram się przestawić aby jednak w dzień lepiej trenować bo przecież większość zawodów odybywa się właśnie w dzień a tu brak siły :echech:
PKO
Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Po kilku latach biegania korelacja pomiędzy porą treningu a porą zawodów prawdopodobnie zanika - moje życiówki padały zarówno w biegach przedpołudniowych jak i wieczornych mimo, że biegam tylko rano.
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
Awatar użytkownika
Tobi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja biegam od 6:15 i sprawia mi to przyjemność, tym bardziej że w parku jest mało ludzi wtedy (tylko wędkarze i innie biegacze oraz rowerzyści), to samo dotyczy innych sportów. Podobno mężczyźni mają rano najwyższy poziom testosteronu, może to dlatego :jatylko:
Be like water my friend!
Awatar użytkownika
elfikus
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Biegam wieczorami, a to dlatego, że musiałabym wstawać przed piątą i w pracy niestety byłabym nieprzytomna :nowiesz: A wieczorem, wbrew mojej początkowej niechęci i obawie, że za karzakiem czai się jakiś duch :orany: jest bardzo przyjemnie i w dodatku świetnie po takiej przebieżce się śpi!!
Awatar użytkownika
Tytus68
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam
A ja zasadniczo biegam tylko ok 8 rano i pomimo pory mam wyrazne roznice w checi do biegania...nieraz lece jak na skrzydlach (te 6 min /km :) ) a nieraz czlapie jak stara kornacka 6.10/km :). Niestety nie mam mozliwosci biegac w innych godzinach chyba ze w weekendy.
Pozdrawiam
Jacek
Moczydlo,Lasek na Kole
[url=http://runmania.com/rlog/?u=Tytus][img]http://runmania.com/f/de4df23e146ca51f040c4f58e4f805ca.gif[/img][/url]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ