Koszulki.
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Możecie robić co chcecie, aż pojawi się nowe kierownictwo, albo Was pochwali albo zgani.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
dokładnie - zawsze jednak można flamastrem napisać nicka i nazwę forum na nodze albo ramieniuoutsider pisze:Możecie robić co chcecie, aż pojawi się nowe kierownictwo, albo Was pochwali albo zgani.
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
A ja bym się jednak powstrzymał. Chętnie poświęcę trochę czasu na projekt logo, hasła i koszulki, ale wolałbym wiedzieć dla kogo to robię. Ale jakby się okazało niedługo, że nasze ulubione forum zapełnia się postami z linkiem do marketingowego tekstu i adnotacją... 'podyskutuj o tym artykule', to czułbym się zrobiony w bambuko. Przy okazji, powtórzę, że jakby poszło nie po naszej myśli to zarejestrowanie domeny i założenie nowego forum zajmie około 24h.
- Bartosh
- Zaprawiony W Bojach
Ja się przychylam do tego co napisał Pichotnik. Czy nie uważacie, że użytkownikom forum należy się jakieś słowo wyjaśnienia?
Pada idea zrobienia koszulek firmujących/reklamujących to forum. I co? I właściciel strony nie ma czasu tego skomentować krótkim zdaniem w stylu "dobry pomysł, pracuję nad całością serwisu, szczegóły w grudniu" albo "jesteście żałośni - niebawem ruszamy ze sprzedażą niebieskich tabletek i trymerów do wycinania włosów z nosa". A tu cisza.
Tajemnicze komunikaty podawane przez Łącznika są dla mnie równie wiarygodne jak obietnice przedwyborcze.
3 miliony koszulek dla forumowiczów!
Ja zamawiam 2 sztuki xs (dla siebie i żony).
Pada idea zrobienia koszulek firmujących/reklamujących to forum. I co? I właściciel strony nie ma czasu tego skomentować krótkim zdaniem w stylu "dobry pomysł, pracuję nad całością serwisu, szczegóły w grudniu" albo "jesteście żałośni - niebawem ruszamy ze sprzedażą niebieskich tabletek i trymerów do wycinania włosów z nosa". A tu cisza.
Tajemnicze komunikaty podawane przez Łącznika są dla mnie równie wiarygodne jak obietnice przedwyborcze.
3 miliony koszulek dla forumowiczów!
Ja zamawiam 2 sztuki xs (dla siebie i żony).
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Jak na mój gust są zbytnio tajemnicze - przypominają mi się "tajne wątki dyskusyjne" na... pewnym forumBartosh pisze:Tajemnicze komunikaty podawane przez Łącznika są dla mnie równie wiarygodne jak obietnice przedwyborcze.

[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
- gregoz68
- Zaprawiony W Bojach
Jeszcze nie dostrzegłeś, że na to Forum sporo osób zagląda ale znacznie mniej coś napisze?tomasz pisze:63 razy strona została otwierana i tylko 6 głosów - co jest
ps
A grafika faktycznie kiepściutka

gregoz
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
Bartosh pisze:Czy nie uważacie, że użytkownikom forum należy się jakieś słowo wyjaśnienia? Pada idea zrobienia koszulek firmujących/reklamujących to forum. I co? I właściciel strony nie ma czasu tego skomentować krótkim zdaniem w stylu "dobry pomysł, pracuję nad całością serwisu, szczegóły w grudniu" albo "jesteście żałośni - niebawem ruszamy ze sprzedażą niebieskich tabletek i trymerów do wycinania włosów z nosa"..
Tutaj zawsze tak było, od lat. Dla mnie to normalne.
Dlatego m.in nie deklaruję się, bo może te opowieści o zmianach, to tylko dowcipy pana Fredzia.
Grafika jest taka jak była na ikonobardzie.gregoz68 pisze:A grafika faktycznie kiepściutka
Tutaj powiedzmy, że jestem konserwatystą, Galicjanin powinien to rozumieć.

Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Nie da się. Ale jakiś strasznie stary wątek wyciągnąłeś.