![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
(Edited by krzycho at 2:53 pm on Mar. 14, 2003)
Mam dwie uwagi:stadion Podlesianka Katowice Podlesie, godz 14.
ad 1. Ul SołtysiaQuote: from Dawidek on 7:31 pm on Mar. 14, 2003Mam dwie uwagi:stadion Podlesianka Katowice Podlesie, godz 14.
1. Gdzie jest ten stadion - najlepiej podaj ulicę
2. Proponował bym trochę wcześniej np. godz.11
niestety w niedzielę to znowu ja mam zajęcia rodzinne, w niedzielę biegam po południu. Tak więc pozostaje czekać do soboty 29Quote: from MacGor on 12:08 pm on Mar. 17, 2003
W tę sobotę organizuję imprezę rodzinną i nie ma szans na ruszenie się z domu, ale może mogłabym w niedzielę wczesną porą pobiegać (korzystając z okazji wizyty teściów, którzy przejmą potomka na ten czas w opiekę). No a tak, pozostaje mi czekać do następnej soboty. Też jestem za godziną 11.
Quote: from Dawidek on 3:55 pm on Mar. 17, 2003
No i mnie tez nie bedzie![]()
Kolega jedzie na 3. PorubskĂ˝ maratón
, pytał czy ktoś jest chętny bo ma wolne miejsca w samochodzie no i się zgodziłemTo bedzie taki dłuzszy trening, bez zadnych założeń czasowych.
Co do następnego terminu to jeszcz nie mogę się wypowiedziec
no cóż pozostał ktoś jeszcze na placu boju?To ja tu patrze i widzę ponad 40 postów w tym temacie, i myślę, że się już Katowice spotkały z 3 razy, a Wy dopiero pierwsze robicie?!!!
W tę sobotę organizuję imprezę rodzinną i nie ma szans na ruszenie się z domu, ale może mogłabym w niedzielę wczesną porą pobiegać (korzystając z okazji wizyty teściów, którzy przejmą potomka na ten czas w opiekę). No a tak, pozostaje mi czekać do następnej soboty. Też jestem za godziną 11.