3 tyg. trening odchudzajacy

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
monda
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

witam,

na forum jestem nowa, troche juz poczytalam sobie, ale interesuje mnie jakis trening 3 tygodniowy. Chcialabym zrzucic tak ok. 5 kg (jezeli ejst to mozliwe w 3 tyg.) Sport uprawiam od zawsze, ale nie wyczynowo, a to troche pobiegam, a to basen itd. jednak chyba za malo... :). mam pytanie jeszcze, czy biegajac mozna zrzucic tluszczyk z raczek. Moze glupie pyt., bo biega sie za pomoca nog, nie rak, ale moze jednak praca rak przy bieganiu jakos wplywa jednak na zrzucanie tego, co brzydkie i niepotrzebne.
no, to czekam na porady, bo zapal jest!!! (oczywiscie dlasze bieganie po tych 3 tyg. mam jak najbardziej w planach!)

pozdrawiam
New Balance but biegowy
tomasz

Nieprzeczytany post

Jeśli Twoja waga jest "normalna" to nie zrzucisz dużo, a już na pewno nie 5kg w 3 tyg. Ile masz lat, jakie doświadcznie sporotwe, ile ważysz obecnie przy jakim wzroście? Od tego zacznijmy...
monda
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

no wage mam niby normalna (60 kg i 164 cm), jednak wizualnie nie wyglada to ok i chcialabym te zaokraglenia tu i tam zredukowac w jak najkrotszym czasie. a jezeli chodzi o doswiadczenia sportowe, to tak jak pisalam, odkad pamietam to pogrywam w siatkowke (latem tak raz na tydzien, raz na 2 tyg. ), a caly rok basen (raz w tyg.) i od czasu do czasu pojde sobie pobiegac . Mam 26 lat.
Awatar użytkownika
Lukas85
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hmm, ja bym zaczal od planu dziesieciotygodniowego ;)
Arcasto
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie ma metody na spalanie tłuszczu z odpowoednich partii ciała. Po prostu organizm pobiera te mu potrzebne jule energii u każdego inaczej. Ja na przykład zrzuciłem już 15 kilo, ale nogi wciąż mam lekko grubawe (a przecież kierując się twoim rozumowanie skoro do biegania używa się nóg to one z nich najpierw powinien byc spalany tłuszcz, a tu zonk). To że podzas biegania używasz nóg wpływa na rozwój mięśni właśnie w nogach, ale nie na spalanie tłuszczu. tak więc próbuj biegać. Może bedziesz miała to szczęście, że najpierw spalisz tłuszcz z rąk.
ODPOWIEDZ