Gdzie warto zajrzeć na allegro??
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam pytanie: czy jest jakiś godny polecenia sprzedawca asicsów na allegro?? Znalazłam jakiś POLYSPORT ale nie chciałabym się oszukać. Czy możliwa jest cena 137 zł. za oryginalne Asics gel?
-
- Dyskutant
za nowe i nie uszkodzone -nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buty najlepiej w sklepie kupic, a nie przez internet!!!!
nowe asics gel kosztuja ok. 300zl.
Buty najlepiej w sklepie kupic, a nie przez internet!!!!
nowe asics gel kosztuja ok. 300zl.
- Acid
- Zaprawiony W Bojach
Przepraszam ale niby dlaczego mam nie kupować sprawdzonego modelu w którym biegam na allegro?? w sklepie jest średnio 100-200 zł drożej, ja już kupiłem na allegro 2 pary i nie narzekam. Spojrzyj najpierw w komentarze kolesia, co sprzedaje itp.
Greg
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
Tylko kup biegówki.
Bo jeśli to są Asicy Focus, to nie są to biegówki. Wyglądają jak halówki. Podeszwa-bieżnik nie jest typowa dla butów biegowych.
A za 140 zł lub niewiele drożej można kupić buty w sklepie w czasie wyprzedaży. Ale trzeba mieć farta żeby utrafić ze swoim rozmiarem.
Bo jeśli to są Asicy Focus, to nie są to biegówki. Wyglądają jak halówki. Podeszwa-bieżnik nie jest typowa dla butów biegowych.
A za 140 zł lub niewiele drożej można kupić buty w sklepie w czasie wyprzedaży. Ale trzeba mieć farta żeby utrafić ze swoim rozmiarem.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.