prosze o porade

carool
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Może ktoś kupował w ostatnim czasie buty za pomocą internetu ?? Jeśli tak to proszę o pomoc. W sumie to od niedawna zacząłem biegać. Interesują mnie buty w cenie do 100 zł. Może ma ktoś z Was pod ręka pare linków, np. z Allegra. Proszę również pare zdań na temat tych butów.[/img]
PKO
Thalion
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja kupiłem woolfy na allegro. Ważą niecałe 200g przy czym sa wygodne. Nie biegam w nich długo, ale polecał mi je kolega, który uzywa je dłużej. Jak narazie jestem zadowolony. :hejhej:
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
greggor
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja ostatnio kupiłem buty przez internet.
Co do wymienionej przez Ciebie ceny powiem tylko tyle, że moim zdaniem szkoda kasy bo za tą cenę nie kupisz nic przyzwoitego.
Za przyzwoite buty musisz zapłacić, moim zdaniem, minimum 250zł jeżeli kupujesz w Polsce.
Taniej możesz spróbować w sklepach zagranicznych. Może też się udać na jakiejś ekstra promocji.
Ja nie miałem czasu szukać więc kupiłem od ręki w jednym ze sklepów internetowych. Linki do sklepów podane są w którymś z tematów na tym forum w dzile sprzęt.
W kwestii fachowego doradztwa polecam sklep 4energy.
speedy62
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

witam .mysle ,ze przez internet mozna zakupic buty ,ktore juz sie zna,ktore sie uzywalo (czyli biegalem juz w takim modelu,przymiezalem go i teraz zamawiam )-natomiast z zakupem tylko z opisu -bez przymierzania wczesniej raczej dalbym sobie spokoj..
tomik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Osobiscie zakupiłem buciki w sieci (uprzednio nawet ich nie przymierzajac w sklepie) i jestem zadowolony. Przedmiotowym obuwiem były buciki Mizuno. Biegam w nich 4 miesiace i nie narzekam :oczko:
speedy62
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

nie wykluczam takiej mozliwosci ..ale jednak odbiera nam cos takiego jak POROWNANIE..a mysle ze to wazna "okolicznosc "-pozdrowionka..
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ