Ja juz zaczelam :>

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
boxerekk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

:bum: witam witam

chcialam tylko sie yy.. pochwalic ?! No cos w tym stylu ,ze ja tez zaczelam biegac w celu oczywiscie zmniejszenia tkanki tluszczowej i mam nadzieje ze mi sie to uda :hej:

Narazie biegam sobie powolutku naczczo ,rano przed sniadankiem po 20 minut ,5 razy w tygodniu (lubie dlugo spac!! wiec te dwa dni ...niech bedzie wolne ) . Staram sie tez dziennie plywac 2 h i jezdzic na rowerku stacjonarnym 30 minut ale w szybkim tepie (na monitorku wyswietla sie ze spalilam 500kcal ale to chyba troche duzo jak na tak krotki czas wiec zabardzo nie biore tego pod uwage)...Noi tak wyglada moj dzien ,strasznie chcialabym zrzucic zbedny tluszcz z dolnej czesci ciala jak to zwykle ..Mam nadzieje ze bieganie mi w tym pomoze!!
Puki jestem na wakacjach staram sie byc systematyczna ,nie wiem jak bedzie kiedy znowu zacznie sie szkola ,bede wstawac o 5 rano i biegac :)

Biegam juz w sumie drugi tydzien to raczej 10 dni bo bez weekendow ,napiszcie mi czy moj plan ma jakis sens w gubieniu kilogramow bo nie chce wysilac sie na darmo .Czy to w ogole da jakies efekty .. aha zadna dieta nie wchodzi w gre niestety musze jest normalnie .. ale slodycze juz ograniczam i to bardzo ! .. :ojoj: No nic czekam na odpowiedz jesli znajdzie sie ktos chetny ,pozdrawiam i ..milej nocy <lol> :jatylko:
New Balance but biegowy
jedrek_68
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kazda forma ruchu ma sens jesli chodzi o spalanie zbednego tluszczyku.
A dieta, hmm... mysle ze czasem wystarczy niezrec po zmroku ;)
Zycze wytrwalosci i sukcesow w ksztaltowaniu dolnej partii ciala :)
========
pozdrawiam
jedrek
ODPOWIEDZ