Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, widze, że to chyba portal dla mnie i że znajdę pokrewne dusze a tak nawiasem mówiąc to od jakiś 2 tygodni mam bóle lewego kolana. Mogę chodzić, a nawet biegać, ale np. po wczorajszych zawodach dzisiejszy ból jest nieco mocniejszy... nasila się zwłaszcza przy bieganiu szybkościowym, truchtać w miarę mogę...sama nie wiem może powinnam iść z tym do ortopedy, bo mój lekarz stwierdził, że to z przetrenowania...
Narazie na treningach tylko sobie truchtam, a nie chciałabym przerywać treningów...
Dziękuję za odpowiedzi ;)
- zaglebiak
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie wiem co ci doradza moim przyjaciele po fachu, ktorzy na tym sie znaja, ale ja w moim przypadku wszelkie bole ignorowalem i biegalem dalej, az przestawalo mnie bolec, ale to inna bajka, bo mozna powiedziec, ze przez caly bieg wolno biegne, i nie startuje w zawodach. Ciesze sie ze spodbalo ci sie u nas, goraco zachecam do jak najczestszych wizyt, i aktywnego uczestnictwa.
Pozdrawiam serdecznie,
Michal
Michal
-
- Wyga
bol kolana ..to troche oglednie ..gdzie dokladnie.. i moze byc zmeczenie.. czyli dobry treninig tyle jest wart co regeneracja po nim ...moga byc buty.. albo jeszcze cos innego..
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
1. Biega się tak aby nie bolało (zwiększanie obciążeń, rozgrzewka, rozciąganie, gimanstyka siłowa)
2. Jak boli to się nie biega.
3.Problemy z kolanami kliknij tutaj
2. Jak boli to się nie biega.
3.Problemy z kolanami kliknij tutaj
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
- Gustaw
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Ja powtórzę punkt drugi: jak boli to się nie biega i się idzie do ortopedy. A potem znów się biega
Pozdrawiam!
Gustaw
Gustaw