Poznań: Piątkowo, Morasko, Żurawiniec
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hhmmmmm, to mój topik, ponawiam pytanko, czy ktoś byłby chętny potruptać w w/w okolicach ? Szczegóły (godz, dystans itp) do dogadania.
-
- Rozgrzewający Się
jej... czy to wazne czyj to topik? :P wazne ze jest zamiast: "dzieki, ze go zalozylas" piszesz "to moj topik, oddawaj" przeciez nie o to mi chodzilo
bys chociaz zapytal jak sie mi biega, czy cos... faceci
bys chociaz zapytal jak sie mi biega, czy cos... faceci
-
- Rozgrzewający Się
No dobra, dobra, to nieistotne faktycznie
W każdym razie jestem nadal otwarty na wspólne truchtanie - pyatnie kiedy Ci pasuje??
W każdym razie jestem nadal otwarty na wspólne truchtanie - pyatnie kiedy Ci pasuje??
-
- Rozgrzewający Się
ja biegam codziennie o 5:30 rano. Staram sie, zeby biec godzine, ale nie sadze, zebys chcial ze mna biegac, bo dosyc wolna jestem. Moze sie to keidys zmieni, w kazdym badz razie na razie jeszcze powolniak jestem. musze sobie zmierzyc ile km w ta godzine robie... a moze lepiej nie, bo sie przeraze i strace motywacje
masz jakas ulubiona stala trase? ja zazwyczaj robie kilka razy kolko: zurawiniec + to bajoro na kampusie morasko - jak biegam sama, no i jakos inaczej, gdy biegam w towarzystwie.
masz jakas ulubiona stala trase? ja zazwyczaj robie kilka razy kolko: zurawiniec + to bajoro na kampusie morasko - jak biegam sama, no i jakos inaczej, gdy biegam w towarzystwie.
-
- Rozgrzewający Się
[quote="ilonek"]ja biegam codziennie o 5:30 rano.
To jest do przeskoczenia - jestem typowym skowronkiem, więc wstawanie nie jest problemem
Staram sie, zeby biec godzine, ale nie sadze, zebys chcial ze mna biegac, bo dosyc wolna jestem.
Też nie mam charatkteru speedego Gonzalesa
masz jakas ulubiona stala trase? ja zazwyczaj robie kilka razy kolko: zurawiniec + to bajoro na kampusie morasko
Żuraw chętnie i na ogół - teraz może bardziej obrzeżami, środek to jeszcze bajoro poodwilżowe . Bajorko na Morasku za Fizyka jest ok, kaczek jeszcze nie ma, grypa ptasia nie grozi
Może kiedyś zatem o tej 5:30 !! Ja póki co idę się katować na basen POłącznie pływ z bieg to dopiero efekt kondycyjny !!
To jest do przeskoczenia - jestem typowym skowronkiem, więc wstawanie nie jest problemem
Staram sie, zeby biec godzine, ale nie sadze, zebys chcial ze mna biegac, bo dosyc wolna jestem.
Też nie mam charatkteru speedego Gonzalesa
masz jakas ulubiona stala trase? ja zazwyczaj robie kilka razy kolko: zurawiniec + to bajoro na kampusie morasko
Żuraw chętnie i na ogół - teraz może bardziej obrzeżami, środek to jeszcze bajoro poodwilżowe . Bajorko na Morasku za Fizyka jest ok, kaczek jeszcze nie ma, grypa ptasia nie grozi
Może kiedyś zatem o tej 5:30 !! Ja póki co idę się katować na basen POłącznie pływ z bieg to dopiero efekt kondycyjny !!
-
- Rozgrzewający Się
szczerze mowiac, to w tym tygodniu przenioslam sie na 7:00 - 8:00, bo mam zajecia popoludniu akurat, a po weekendowej zmianie czasu o 5:30 jest jeszcze srodek nocy w zeszlym tygodniu juz switalo o tej porze. Dzisiaj, albo jutro zmierze sobie rowerem ile km w ta godzine pokonuje - ciekawa jestem nawet.
A co do biegania z toba, to dziekuje, ale musialabym byc szalona, zeby umawiac sie z obcym facetem z netu o 5:30 sam na sam w Żurawincu :P
A co do biegania z toba, to dziekuje, ale musialabym byc szalona, zeby umawiac sie z obcym facetem z netu o 5:30 sam na sam w Żurawincu :P
-
- Rozgrzewający Się
Po pierwsze nie musi być to w środku nocy , po drugie nie musimy tylko we dwójkę.
Wygląda jednak na to, że z osób truchtających w naszym fyrtlu tylko my tu zaglądamy... A szkoda, bo ludzi sporo biega, może więc będzie trzeba umawiać się "na żywo" tzn w lesie
Wygląda jednak na to, że z osób truchtających w naszym fyrtlu tylko my tu zaglądamy... A szkoda, bo ludzi sporo biega, może więc będzie trzeba umawiać się "na żywo" tzn w lesie
-
- Rozgrzewający Się
Dziś biegałam prawie cały ranek i jakoś Ciebie nie spotkałam. Widocznie wybrałaś inne godziny? Ale fakt : piękna pogoda wyciągnęła na dwór wieeeeelu truptaczy, o dziwo : sami faceci. Czyżby (poza mną) kobitki z Piątkowa nie chciały się poruszać ??
-
- Rozgrzewający Się
dlaczego poza toba? Ja przeciez biegam.. Nie rozumiem o co ci chodzi.
A co do dzisiejszego dnia, to pisalam juz w dziale "sprzet" o moich problemach z za malymi butami i rozwalonymi palcami musze sie wykurowac, bo ledno co chodzilam dwa dni temu. W poniedzialek planuje zakup nowych butkow, wiec pewnie mnie spotkasz
A co do dzisiejszego dnia, to pisalam juz w dziale "sprzet" o moich problemach z za malymi butami i rozwalonymi palcami musze sie wykurowac, bo ledno co chodzilam dwa dni temu. W poniedzialek planuje zakup nowych butkow, wiec pewnie mnie spotkasz
-
- Rozgrzewający Się
jaaa )) zmierzylam sobie trase Nawet w najsmielszych marzeniach nie sadzilam, ze... dziennie biegam... 12km :D Jupi! Dlaczego wczesniej nie wpadlam na zmierzenie tej trasy?
moze juz od wtorku bede miala nowe buty (a moze nie ) i znow ruszam )) spotkamy sie?
moze juz od wtorku bede miala nowe buty (a moze nie ) i znow ruszam )) spotkamy sie?
-
- Rozgrzewający Się
[quote="ilonek"] moze juz od wtorku bede miala nowe buty (a moze nie ) i znow ruszam )) spotkamy sie? [/quote]
Jejejej, miałam ubiegły tydzień total zakręcony w pracy, ale ten swobodniejszy - jutro czy w czw czy w pt bardzo chętnie, o której zaczynamy ??
Jejejej, miałam ubiegły tydzień total zakręcony w pracy, ale ten swobodniejszy - jutro czy w czw czy w pt bardzo chętnie, o której zaczynamy ??
-
- Rozgrzewający Się
Cześć
Chetnie bym zawiązał jakąś spółke biegową, bo bardzo lubie biegać w Waszym fyrtlu,ale niestety mieszkam w Swarzędzu i dosyć sporadycznie zaglądam na Zurawiniec.Ale możemy się kiedyś umówić na tą słynną dwunastke, wymierzoną rowerem
pozdrawiam
Chetnie bym zawiązał jakąś spółke biegową, bo bardzo lubie biegać w Waszym fyrtlu,ale niestety mieszkam w Swarzędzu i dosyć sporadycznie zaglądam na Zurawiniec.Ale możemy się kiedyś umówić na tą słynną dwunastke, wymierzoną rowerem
pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
magdzia, mozemy razem pobiegac ja przygotowuje sie do maratonu wedlug stronki Akademia Maratonu, wiec teraz biegam tylko pol godziny 3 razy w tygodniu, a w niedziele dluższe dystanse. Więcej nie chce w tygodniu, bo niedziele beda ciezsze a ty jak biegasz?
blaz - jak bedziesz w okolicy - odezwij sie
blaz - jak bedziesz w okolicy - odezwij sie