Bieganie na Gocławiu
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
To super. Tylko nie zaśnij
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Na Goclawiu mieszka moj kolega , trener LA i czolowy biegacz . Mowi Wam to cos ?
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Dziewczyny, a biegacie nad Wis³±?
Nie znam zbyt dobrze topografii Goc³awia, ale zdaje siê, ¿e która¶ z Was napisala, ze Wasze tereny biegowe s± blisko Trasy Siekierkowskiej. Wystarczy przebiec po mo¶cie na lew± stronê Wis³y (to jest raptem kilkaset metrów), a tam wzd³u¿ brzegu ci±gnie siê (w sin± dal) Wa³ Zawadowski. Przyuwa¿y³am to miejsce podczas mojej wycieczki biegowej po Trasie Siekierkowskiej.
Nie znam zbyt dobrze topografii Goc³awia, ale zdaje siê, ¿e która¶ z Was napisala, ze Wasze tereny biegowe s± blisko Trasy Siekierkowskiej. Wystarczy przebiec po mo¶cie na lew± stronê Wis³y (to jest raptem kilkaset metrów), a tam wzd³u¿ brzegu ci±gnie siê (w sin± dal) Wa³ Zawadowski. Przyuwa¿y³am to miejsce podczas mojej wycieczki biegowej po Trasie Siekierkowskiej.
- Jacekraf
- Zaprawiony W Bojach
Rzut beretem moze nie az tak - do mostu trzeba troche podbiec (akurat to nie daleko, ok 1km). Ale wydaje mi sie, ze sama trasa (czyli przed mostem, most i za) to kawalek, bedzie chyba z 2-3km, prawda?
Czy ten Wal jest w okolicach Czerniakowskiej? I biegnie sie w strone Wilanowa (w lewo, patrzac twarza na Ursynow) czy w kierunku Bartyckiej, w prawo?
Kiedys myslalem nad taka trasa - od siebie (Saska), do Walu Miedzyszynskiego, Walem do mostu Siekierkowskiego, przez most, za mostem w prawo wzdluz Czerniakowskiej, do Trasy Lazienkowskiej, powrot przez Wisle Trasa.
Odstraszylo mnie jednak to, ze prawie caly czas ta trasa to beton... a ja strasznie nie lubie betonu, chodnikow i takich twardych nawierzchni. Dlatego wlasnie juz dawno przenioslem sie do Parku Skaryszewskiego.
Jolu - napewno wiesz, ze 27 kwietnia i 25 maja w Parku biegi... WSPANIALE... alez sie fajnie czuje z mysla, ze tam gdzie zawsze biegam cos sie bedzie organizowalo...
Pozdrawiam
Rafal
Czy ten Wal jest w okolicach Czerniakowskiej? I biegnie sie w strone Wilanowa (w lewo, patrzac twarza na Ursynow) czy w kierunku Bartyckiej, w prawo?
Kiedys myslalem nad taka trasa - od siebie (Saska), do Walu Miedzyszynskiego, Walem do mostu Siekierkowskiego, przez most, za mostem w prawo wzdluz Czerniakowskiej, do Trasy Lazienkowskiej, powrot przez Wisle Trasa.
Odstraszylo mnie jednak to, ze prawie caly czas ta trasa to beton... a ja strasznie nie lubie betonu, chodnikow i takich twardych nawierzchni. Dlatego wlasnie juz dawno przenioslem sie do Parku Skaryszewskiego.
Jolu - napewno wiesz, ze 27 kwietnia i 25 maja w Parku biegi... WSPANIALE... alez sie fajnie czuje z mysla, ze tam gdzie zawsze biegam cos sie bedzie organizowalo...
Pozdrawiam
Rafal
====
Rafal: jacekraf(at)astercity(.)net, gg/tlen - 1704865/jacekraf
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
po naszej stronie nad Wisłą idzie droga- rozjechana przez samochody (nad wodą) ma pewnie z 7.5 km w jedną stronę, tylko, że tam to jest raczej bieg "przełajowy"- trochę pod górkę troche z...
Jeszcze 2-3 tygodnie i sie tam przebiegnę.
Jeszcze 2-3 tygodnie i sie tam przebiegnę.
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)
- Bodzio
- Rozgrzewający Się
Wiadomosc do Jacekrafa.Biegam z reguly od Marsa do skrzyzyowania Ostrobramnskiej z Fieldorfa czasami do Saskiej-robie takie koleczka wieczorami calkiem przyjemnie a i nikt z osiedla mnie nie widzi -ludzie dziwnie reaguja z reguly sie dziwia.Odkad tu biegam jakies 6-7 miesiecy spotkalem dopiero z 6 osob ktore biegaly.Dajcie jakies namiary gdzie bedziecie jutro (ale prosze wziac pod uwage meczyk)chociaz nie wiem czy to bede ogladfal wymevza ze 2:0 i tyle.To na razie wszystko i czekam na jakie skonkrety!!!
Bodzio
- Jacekraf
- Zaprawiony W Bojach
Bodzio, my (tzn. wczesniej troszke zawiazana grupka - Marek/Kingeri, Ewa "niezrzeszona" na Forum i ja) biegamy, staramy sie regularnie (ale nie wychodzi ostatnio, chociaz mam nadzieje, ze sie to odmieni) w Parku Skaryszewskim. Tam jest slicznie, a przede wszystkim miekko - biega sie po nawierzchni z ziemi, nie po betonie lub po zabojczych plytkach chodnikowych.
Zapraszamy! W srode (ups, to juz dzis) biegamy o 18. Spotkanie na przystanku tramwajowym rog Saskiej (sam koniec Saskiej) i Waszyngtona - vis a vis stacji benzynowej (chyba Orlen).
A jednoczesnie Marek i ja (Ewa chyba nie gdyz blizej jej zdecydowanie do Parku) bedziemy pewnie dolaczali do Kingi i Joli powoli przekonujac je do Parku ))
Pozdrawiam
Rafal (vel Jacekraf )
PS: A meczyk... no coz, po skutecznosci w meczu z Wegrami chyba znowu malo wierze w "naszych"
Zapraszamy! W srode (ups, to juz dzis) biegamy o 18. Spotkanie na przystanku tramwajowym rog Saskiej (sam koniec Saskiej) i Waszyngtona - vis a vis stacji benzynowej (chyba Orlen).
A jednoczesnie Marek i ja (Ewa chyba nie gdyz blizej jej zdecydowanie do Parku) bedziemy pewnie dolaczali do Kingi i Joli powoli przekonujac je do Parku ))
Pozdrawiam
Rafal (vel Jacekraf )
PS: A meczyk... no coz, po skutecznosci w meczu z Wegrami chyba znowu malo wierze w "naszych"
====
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nasze wczorajsze bieganie nie doszło do skutku, ale wcześniej spotkałyśmy się aby pogadać. Biegamy dzisiaj, wstępnie godzinę ustaliłyśmy na 20:30 (zdaje się, że w czasie meczu). Zauważyłam że my zaczynamy umawiać się coraz wcześniej, a Rafał z Markiem coraz później. Zapewne uda nam się dojść do wspólnej godziny, pasującej wszystkim (np. 19:30).
Wojtku, niestety nie znam tego czołowego biegacza, a zarazem trenera LA. Czy on też biega w naszych okolicach? Może mógłby ujawnić się na tym forum? W każdym razie fajnie, że się u Nas (na Gocławiu) pojawiłeś (nawet wirtualnie). Zapraszamy częściej.
Joycat, jak nabędę rower, to zrobimy wstępny rekonesans tras biegowych. Obecnie biegamy po betonach - tylko tam są latarnie i w miarę bezpiecznie.
Jola
Wojtku, niestety nie znam tego czołowego biegacza, a zarazem trenera LA. Czy on też biega w naszych okolicach? Może mógłby ujawnić się na tym forum? W każdym razie fajnie, że się u Nas (na Gocławiu) pojawiłeś (nawet wirtualnie). Zapraszamy częściej.
Joycat, jak nabędę rower, to zrobimy wstępny rekonesans tras biegowych. Obecnie biegamy po betonach - tylko tam są latarnie i w miarę bezpiecznie.
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
Czy ustalamy jakiś dzień (może być weekend), kiedy spotykamy się np. w Parku skaryszewskim, o konkretnej godzince na niedzielny popołudniowy przemarsz gocławskich betonów w ramach bieganie.pl?
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Biorąc pod uwagę 27 kwietnia i 25 maja warto chyba wzmocnić treningi, no i oczywiście poznać (Kinga i ja) trasy w Skaryszewskim. Czy gdzieś jest informacja nt długości tych biegów (5 czy 10 km)?
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola