Chciałem się po prostu przywitać!! Na stronkę trafiłem przypadkowo, ale odrazu mi się spodobała, z forum wyciągnąłem kilka ważnych rad!! mam nadzieje że je zastosuje, moją przygodę z bieganiem rozpocząłem ok 3tygodni temu i bakcyl się nakręca, staram się biegać co 1-2 dni!! Biegam narazie stosunkowo nie dużo jakieś 5km ale z czasem napewno będę zwiększał dystans!! 3majcie za mnie kciuki, proszę o jakieś rady na początek!!
Witam i Pozdrawiam
Marteusz
Chciałem się po prostu przywitać;]
- Acid
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Rady masz w temacie pod twoim tematem w dziale zacznij biegać zadajcie sobie troche trudu i przegladajcie forum, przy okazaji można się wiele dowiedzieć
Greg
-
- Rozgrzewający Się
Popieram wszystkich, którzy zaczeli biegać. Nawet niepozorny trucht, jeżeli sie go rozciągnie w czasie, jest świetnym sposobem na szukanie powodów do cieszenia się zyciem.
Jeszcze pól roku temu nie prztszło by mi do głowy, by spróbować. Dziś nie wyobrażam sobie lepszego odprężenia na wieczór. Tak więc WITAJ i do zobaczenia na trasie!
Jeszcze pól roku temu nie prztszło by mi do głowy, by spróbować. Dziś nie wyobrażam sobie lepszego odprężenia na wieczór. Tak więc WITAJ i do zobaczenia na trasie!
Biegam więc jestem
-
- Rozgrzewający Się
Też jestem tu nowy...ale widze, że tu sami swoi;) Dobrze wiedzieć, że są ludzie którzy wiedzą co ze sobą zrobić w wolnym czasie...
ps. wreszcie sie zima kończy...od razu będzie sie lepiej biegało:)
PyZyDyRy for @ll
ps. wreszcie sie zima kończy...od razu będzie sie lepiej biegało:)
PyZyDyRy for @ll
...Life Is Short...Play Hard...
-
- Rozgrzewający Się
Też jestem nowy.
Witaj wśród tych co sobie coś postanowili.
Życzę wytrwałości w postanowieniu.
pozdrawiam znad morza
RoDan
Witaj wśród tych co sobie coś postanowili.
Życzę wytrwałości w postanowieniu.
pozdrawiam znad morza
RoDan
[url=http://runmania.com/rlog/?u=RoDan][img]http://runmania.com/f/82d6af2f8e18a005aa5f2c04e2eda5f1.gif[/img][/url]