No i jestem tu sam
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Trzeba było trochę poczekać. To byłoby nas dwóch.
czwartek 18XI2004 godz. 13.23
czwartek 18XI2004 godz. 13.23
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
- gregoz68
- Zaprawiony W Bojach
3206 osób tu teoretycznie wpada. Zaczyna to przypominać stary opuszczony dom z mnóstwem zniszczonych pomieszczeń, z których może jedno lub dwa zamieszkuje parę osób. Dawno wysiadła elektryczność...
gregoz
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
No siła wyższa, bo nie zawsze w pracy mogę zajrzeć, ale o 14:02 już byłam. Moje obserwacje i porównania wykazują że nie jest tak źle jak niektórzy krakali. Wiatr hula głównie za oknami, a nas całkiem nie wymiotło i jest bardzo podobnie jak np. na biegajznami.
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Doszukiwanie sie dziury w całym to destrukcja, konstruktywne jest dzielenie sie swoja wiedza i dyskusja, polemika.
Moje zdanie na temat tutaj poruszany jest takie: to ludzie tworza to forum a ja poznałem tutaj wielu fachowców i wiele skorzystałem, a wiec nie biadolcie bo w sumie jestem tutaj nowy i może mam inne spojrzenie, ale WedłuG mnie jest OK.
Moje zdanie na temat tutaj poruszany jest takie: to ludzie tworza to forum a ja poznałem tutaj wielu fachowców i wiele skorzystałem, a wiec nie biadolcie bo w sumie jestem tutaj nowy i może mam inne spojrzenie, ale WedłuG mnie jest OK.
- lukaszj
- Wyga
Bebej - racja ! Też kilka razy było tak że byłem tu sam, ale zawsze jakoś były nowe posty do czytania. No i po za tym jest tutaj mnóstwo wiedzy w wątkach już zakończonych, więc nie ma się co przejmować.
łukasz