100 000 wiadomości - granica
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Arti - te problemy z ciągłym logowanie wynikają (ja tak przynajmniej miałem) z ustawień cookies. Jak sprawdzę jak to było, dam znać.
Pozdrawiam.
PS. Też jestem prawdziwy - jakby co, Kazig chyba mógłby potwierdzić.
Pozdrawiam.
PS. Też jestem prawdziwy - jakby co, Kazig chyba mógłby potwierdzić.
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
jest prawdziwy i Karola też jest prawdziwa
-
- Dyskutant
A o co, przepraszam, z tą prawdziwością chodzi? Jakby co, to ja, kurde, też jestem prawdziwy. Jak słowo honoru - zaświadczyć może moja dziewczyna, osobiście wczoraj mnie dotykała... No, dobrze, mniejsza z tym...
A temat Kołodki poruszyłem w dziale "Melanż". Żeby nie było, że się nowi nie udzielają. No.
A temat Kołodki poruszyłem w dziale "Melanż". Żeby nie było, że się nowi nie udzielają. No.
irmig.wordpress.com
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Klonów tu narobione, że możesz się z 8-mioma umówić na bieganie i z jednym biegać.
Uważaj też na wątki, czasami to nie dyskusja a monolog.
Ale ogólnie, to tu fajnie jest...
Uważaj też na wątki, czasami to nie dyskusja a monolog.
Ale ogólnie, to tu fajnie jest...
-
- Dyskutant
Mam jeszcze jedno pytanie z tak zwanej innej beczki: Kim jest tajemniczy Adamm? Z opisów strony wynika, jakoby był twórcą i moderatorem biegania.pl, ale czy udziela się w dyskusjach? We wcześniejszych postach było pod jego adresem sporo zarzutów a'propos prowadzenia tej strony, lecz on w ogóle nie odpowiadał. Czy jest biegający? Czy on w ogóle, kurcze, istnieje?
irmig.wordpress.com
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
całkiem poważnie
on jest wampirem
(Edited by Kazig at 12:54 pm on Sep. 30, 2004)
on jest wampirem
(Edited by Kazig at 12:54 pm on Sep. 30, 2004)
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Adam istnieje, nie udziela się w dyskusjach, bo nigdy nie ma czasu na nic (przynajmniej tak mówi), czy biega nie wiem
-
- Dyskutant
Dzięki, Kazig.
A skoro zacząłem już zarzucać cię pytaniami i jeszcze nie straciłeś cierpliwości, to może ostatnie z serii oczywistych: dlaczego istnieją dwa prawie identyczne fora (biegajznami.pl) z identycznymi wpisami i identycznymi uczestnikami, co bieganie.pl? Kto był pierwszy? Czy może wybuchł bunt i jakiś radykalny odłam założył konkurencyjną stronę? Czy oby dwie strony działały zawsze niezależnie od siebie?
A skoro zacząłem już zarzucać cię pytaniami i jeszcze nie straciłeś cierpliwości, to może ostatnie z serii oczywistych: dlaczego istnieją dwa prawie identyczne fora (biegajznami.pl) z identycznymi wpisami i identycznymi uczestnikami, co bieganie.pl? Kto był pierwszy? Czy może wybuchł bunt i jakiś radykalny odłam założył konkurencyjną stronę? Czy oby dwie strony działały zawsze niezależnie od siebie?
irmig.wordpress.com
-
- Dyskutant
Jak Boga kocham, żadna prowokacja! Nowy jestem, to się pytam.
Podaję dane: Irek Migowski, Starogard Gdański, wiek 29 lat, e-mail: irmig@wp.pl, biegam od 5 września. Jak na spowiedzi lub zebraniu AA...
O rety, ale ci ludzie teraz podejrzliwi...
(Edited by mig at 1:18 pm on Sep. 30, 2004)
Podaję dane: Irek Migowski, Starogard Gdański, wiek 29 lat, e-mail: irmig@wp.pl, biegam od 5 września. Jak na spowiedzi lub zebraniu AA...
O rety, ale ci ludzie teraz podejrzliwi...
(Edited by mig at 1:18 pm on Sep. 30, 2004)
irmig.wordpress.com
- lukaszj
- Wyga
mig - to pytanie może wywołać burze , a na serio to w melanżu jest dyskusja o przenosinach na biegajznami, lektura długa i "intrygująca"Quote: from mig on 1:06 pm on Sep. 30, 2004
Dzięki, Kazig.
Pozdrawiam
PS. Jestem sobie klonem do czasu aż admin pozmienia ustawienia maila w moim starym profilu
łukasz
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jak powstawało biegajznami.pl to bieganie.pl już istniało, a forum było w znakomitej kondycji
pojawił się odłam radykalny, wobec ignorancji Adama
teraz bieganie.pl nie jest aktualizowane od dawna, za to biegajznami.pl rozwija się, co mi się podoba to ostatnio mają znacznie szybszy serwer
pojawił się odłam radykalny, wobec ignorancji Adama
teraz bieganie.pl nie jest aktualizowane od dawna, za to biegajznami.pl rozwija się, co mi się podoba to ostatnio mają znacznie szybszy serwer