100 000 wiadomości - granica
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
wow, zauważyłem, że przekroczyliśmy
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
zamieniłbym to na kasę, bo mi brakuje do roweru
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja jestem prawdziwy
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
A ja też jestem prawdziwy, a nie widziełem ani Karoli, ani Kaziga, ani Artiego - aaa byłbym zapomniał --widziałem Artiego na zdjęciu
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- gregoz68
- Zaprawiony W Bojach
Nie wiem czy macie podobne odczucia ale coś chyba forum zaczyna przygasać. Wciąż pojawiają się nowi ale jakoś mało aktywni Porównując ten stan rzeczy z biegajznami.pl to muszę zaryzykować twierdzenie, że tamto forum staje się coraz żywsze.
gregoz
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Trochę szkoda, bo ja nie mam czasu na zaglądanie wszędzie, a tu zagladam regularnie.
Nie ma się co dziwić też tej sytuacji, bo brak reakcji ze strony Adama może być dla wielu coraz trudniejszy do zniesienia.
Nie ma się co dziwić też tej sytuacji, bo brak reakcji ze strony Adama może być dla wielu coraz trudniejszy do zniesienia.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Ja trochę się mniej udzielam ponieważ na tym forum komp mi nawala w tym sensie ,że aby wpisać post muszę za każdym razem wpisywać hasło na co nie mam czasu...oraz przy wszelkiego rodzaju sprawdzaniu nowych wiadomości itp...ale jak mi komp naprawią i bedzie wszystko działać to już znowu się mocniej uaktywnię
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Dyskutant
Jako, że pod adresem wszystkich nowych użytkowników tego forum padła wyraźna sugestia, jakoby nie udzielali się oni dostatecznie w dyskusjach, lenili się i skupiali wyłącznie na śledzeniu postów "Zaprawionych w Bojach", ja - jako nowy (Nówka Nie Biegany, jak mawiają handlarze samochodów o autach powypadkowych) forumowicz, ślę niniejszym tego oto posta, zaprzeczając tym samym powyższym zarzutom.
A serio, to nie uczestniczę w dyskusjach, ponieważ nie jestem już na etapie ciągłego zadawania pytań (kupiłem Skarżyńskiego, poznaję coraz więcej teorii, z praktyką również nie najgorzej, a zresztą głupio tak ciągle zadawać pytania), a radzić innym nowym jeszcze nie wypada. Więc czytam sobie, póki co, posty "Zaprawionych w Bojach" i czekam skromnie i cierpliwie na swoją kolej, czyli napływ doświadczenia.
Pozdrawiam!
A serio, to nie uczestniczę w dyskusjach, ponieważ nie jestem już na etapie ciągłego zadawania pytań (kupiłem Skarżyńskiego, poznaję coraz więcej teorii, z praktyką również nie najgorzej, a zresztą głupio tak ciągle zadawać pytania), a radzić innym nowym jeszcze nie wypada. Więc czytam sobie, póki co, posty "Zaprawionych w Bojach" i czekam skromnie i cierpliwie na swoją kolej, czyli napływ doświadczenia.
Pozdrawiam!
irmig.wordpress.com
- gregoz68
- Zaprawiony W Bojach
W sumie sam tu jestem nowy Zdobycie statusu "zaprawionego w bojach" jest dziecinnie proste w bardzo krótkim czasie a czasem nijak się ma do doświadczenia biegowego delikwenta. Z kolei paru "szybkobiegaczy" ma tu jeszcze bardzo mizerne rangi i mają to w d... (oczywiście nie generalizuje)
To tak dla wyjaśnienia. Natomiast mnie głównie chodzi o to, że np. mój ulubiony Melanż, w którym często dochodziło do długotrwałej i zażartej wymiany zdań; ponadto wielokrotnie w sprawach raczej z bieganiem mających niewiele wspólnego; przygasł zupełnie. Szkoda, bo poziom większości tamtych wypowiedzi oceniam bardzo wysoko. Było i wesoło i merytorycznie i gorąco a zarazem dosyć kulturalnie, co w internecie stanowi zupełną rzadkość.
Pozdrawiam nieutulony w żalu!
P.S.
Monka! Przybywaj!
To tak dla wyjaśnienia. Natomiast mnie głównie chodzi o to, że np. mój ulubiony Melanż, w którym często dochodziło do długotrwałej i zażartej wymiany zdań; ponadto wielokrotnie w sprawach raczej z bieganiem mających niewiele wspólnego; przygasł zupełnie. Szkoda, bo poziom większości tamtych wypowiedzi oceniam bardzo wysoko. Było i wesoło i merytorycznie i gorąco a zarazem dosyć kulturalnie, co w internecie stanowi zupełną rzadkość.
Pozdrawiam nieutulony w żalu!
P.S.
Monka! Przybywaj!
gregoz
-
- Dyskutant
No jasne, żartowałem sobie tylko. Nie mam przecież kompleksów z powodu swojego statusu, mam kompleks z powodu marnych wyników biegowych, że tak powiem. Biegam dopiero od miesiąca, więc akurat status forumowicza i doświadczenie biegowe są w moim przypadku jak najbardziej adekwatne.
Ale to tylko tak, na marginesie.
Pozdrawiam!
Ale to tylko tak, na marginesie.
Pozdrawiam!
irmig.wordpress.com
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
To zarzućmy jakiś temat kontrowersyjny w Mielanżu - krew, seks, przemoc, brak bananów na trasie... - a ludzkość znów będzie mielic posty.
Jakies propozycje?
Jakies propozycje?
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k