Rozważania na przyszłością - Proszę o komentarze - szczerze!
- adamm
- Administrator
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
W czwartek spotykam się z Michałem Walczewskim. Chciałbym porozmawiać z nim o chyba rewolucyjnej zmianie w naszej działalności.
Ponieważ uważam Was wszystkich za grono kierujące rozwojem Biegania i nie chciałby bez rozmowy z Wami podejmować istotnych decyzji chciałbym was się spytać:
Co sądzicie o ewentualnym połączeniu sił Maratonów i Biegania i wspólną pracą nad jednym serwisem? Co będzie płodniejsze: konkurencja czy współpraca?
Proszę o szczere wypowiedzi.
Ponieważ uważam Was wszystkich za grono kierujące rozwojem Biegania i nie chciałby bez rozmowy z Wami podejmować istotnych decyzji chciałbym was się spytać:
Co sądzicie o ewentualnym połączeniu sił Maratonów i Biegania i wspólną pracą nad jednym serwisem? Co będzie płodniejsze: konkurencja czy współpraca?
Proszę o szczere wypowiedzi.
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
- RobertD
- Zaprawiony W Bojach
moje zdanie - Bieganie.pl jest bardziej warszawskie, maratonypolskie.pl są bardziej "lokalne". Brakuje nam tutaj użytkowników z Łodzi, Bydgoszczy, Szczecina, itp. Oczywiscie wiem, że są, ale na maratonach są bardziej aktywni. W tym sensie na pewno nastąpi poprawa. Poza tym jest tam wiele artykułów pojawiających się codziennie. U nas cos ostatnio z tym cienko. Poza tym następne - Michał wspomoże nas informatycznie. Poza tym jeszcze jedno - po co wydawać pieniążki na dwie witryny?
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja jestem ZA integracj± pod warunkiem, ¿e grafika, a zw³aszcza mechanizm i wygl±d forum bêd± takie, jak w Bieganiu.pl. Bardzo siê dobrze czujê w tych bielach i b³êkitach.
Poza tym - tak, konsolidujmy siê, b±d¼my razem.
Poza tym - tak, konsolidujmy siê, b±d¼my razem.
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Uważam, że Bieganie ma bardzo dobrą grafikę i super Forum i tego bardzo brakuje Maratonom. Z kolei Maratony biją na głowę Bieganie jeśli chodzi o aktualizacje (relacje z biegów, wyniki, zdjęcia...) co wcale nie znaczy, że Bieganie ustępuje Maratonom pod względem jakości zamieszczonych materiałów...
Jestem za połączeniem sił!!! Jest w końcu szansa na utworzenie serwisu z prawdziwego zdarzenia
Jestem za połączeniem sił!!! Jest w końcu szansa na utworzenie serwisu z prawdziwego zdarzenia
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Ja również jestem za połączeniem obu serwisów.
Myślę, że taki mariaż może wszystkim wyjść na dobre.
Pewnie się powtórzę ale układ graficzny powinien zostać taki jak w bieganie.pl - bo jest SUPER!!!
Nie wspomnę o forum, które w moim odczuciu jest kwintesencją tej strony.
Maratony za to mają świetny kalendarz imprez.
Błyskawicznie szybko pojawiają się tam opisy, wyniki i zdjęcia.
Oj będzie się działo oj będzie.
(Edited by Bartek Sz at 6:22 pm on Dec. 14, 2001)
Myślę, że taki mariaż może wszystkim wyjść na dobre.
Pewnie się powtórzę ale układ graficzny powinien zostać taki jak w bieganie.pl - bo jest SUPER!!!
Nie wspomnę o forum, które w moim odczuciu jest kwintesencją tej strony.
Maratony za to mają świetny kalendarz imprez.
Błyskawicznie szybko pojawiają się tam opisy, wyniki i zdjęcia.
Oj będzie się działo oj będzie.
(Edited by Bartek Sz at 6:22 pm on Dec. 14, 2001)
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
O ile dobrze zrozumialem Michal przybedzie takze na zawody . Czy nie byloby rozsadnie aby zorganizowac jakies kameralne spotkanie ?
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
-
- Rozgrzewający Się
Sądzę, iż tak poważny temat powiniem pojawić się na pierwszej stronie biegania - wtedy każdy się o nim z łatwością dowie! Może należy przeprowadzić małą ankietkę? Zakładam, że wszyscy mają wpływ na dalsze losy "biegania" zgodnie z wypowiedzią Adama! Z drugiej strony gdzie Polaków 3 ....... tam pomysłów 5! Trzeba uważać aby nie powstał nieład artystyczny!
Życzę owocnej rozmowy z Michałem Walczewskim!
Życzę owocnej rozmowy z Michałem Walczewskim!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dziwię się trochę dlaczego Adam nie przedstawił własnego stanowiska w tej sprawie. Jestem ciekaw co skłoniło go do podjęcia takich rozmów. Mylę, że łatwiej byłoby ustosunkować się do tej propozycji. Tak sformułowane pytanie ma abstrakcyjny, wręcz filozoficzny wymiar. I konkurencja wydaje się ponętna i współpraca obiecujĹĄca. Nie wiem czy mam dostateczne rozeznanie ale mam wrażenie, że aktualnie nie ma ani jednego ani drugiego.
biegowa recydywa
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Adammie, czy masz może dla nas jakieś dobre wiadomości po "Rozmowach czwartkowych"?
Czekamy z niecierpliwością...
Czekamy z niecierpliwością...
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
jestem również za....dziwi mnie tylko dlaczego najpierw strona była wspólna ,potem dwa osobne servisy a teraz znowu konsolidacja ? ale jestem za !!!
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
No i nie było rozmowy
Jakoś tak przed świętami się zakręciłem, Michał też się nie pojawił, w umówiony czwartek wróciłem z pracy praktycznie w nocy...
Ech, trochę mi przed Wami wstyd... jakoś tak nieładnie wyszło - najpierw mówię że będzie tak, a tak, a potem nic z tego...
Ale wracając do tematu, który jest i będzie aktualny tak długo jak będą istnieć Maratony i Bieganie: nie wypowiadałem się, bo nie chciałem wpływać na Wasze wypowiedzi. Nie jestem pewien czy połączenie byłoby korzystne, ale postanowiłem zadać prowokacyjne pytanie i zobaczyć co się stanie. Być może moglibyśmy opracowywać razem pewne elementy obu serwisów - na razie na warsztat mógłby pójść kalendarz.
Sygnał od Was jest dla mnie bardzo istotny - przede wszystkim dowiedziałem się co (przynajmniej część z Was) uważa za cenne w obu serwisach. Ułatwi mi to rozmawianie z Michałem o wspólnych przedsięwzięciach (kiedy się wreszcie spotkamy)...
Jakoś tak przed świętami się zakręciłem, Michał też się nie pojawił, w umówiony czwartek wróciłem z pracy praktycznie w nocy...
Ech, trochę mi przed Wami wstyd... jakoś tak nieładnie wyszło - najpierw mówię że będzie tak, a tak, a potem nic z tego...
Ale wracając do tematu, który jest i będzie aktualny tak długo jak będą istnieć Maratony i Bieganie: nie wypowiadałem się, bo nie chciałem wpływać na Wasze wypowiedzi. Nie jestem pewien czy połączenie byłoby korzystne, ale postanowiłem zadać prowokacyjne pytanie i zobaczyć co się stanie. Być może moglibyśmy opracowywać razem pewne elementy obu serwisów - na razie na warsztat mógłby pójść kalendarz.
Sygnał od Was jest dla mnie bardzo istotny - przede wszystkim dowiedziałem się co (przynajmniej część z Was) uważa za cenne w obu serwisach. Ułatwi mi to rozmawianie z Michałem o wspólnych przedsięwzięciach (kiedy się wreszcie spotkamy)...
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
Z racji utrudnionego ostatnio dostępu do internetu nie miałem szansy wcześniejszej wypowiedzi. Umieszczeni postu trwała godziny.
Współpraca tak, napewno są elementy które można
robić wspólnie z korzyścią dla obu stron np. wspomniany
kalendarz. Połączenie - nie, przyznacie, że szkoda pewnych klimatów wypracowanych przez tworzących stronę i forumowiczów biegania. Może nie jest to serwis
doskonały ale ma swój charakter, a maratony mają swój.
Mieszanka mogłaby być piorunująca lub niezjadliwa.
Jacek
Współpraca tak, napewno są elementy które można
robić wspólnie z korzyścią dla obu stron np. wspomniany
kalendarz. Połączenie - nie, przyznacie, że szkoda pewnych klimatów wypracowanych przez tworzących stronę i forumowiczów biegania. Może nie jest to serwis
doskonały ale ma swój charakter, a maratony mają swój.
Mieszanka mogłaby być piorunująca lub niezjadliwa.
Jacek
[i]biegać każdy może, trochę lepiej
lub trochę gorzej, ale nie oto chodzi ...[/i]
lub trochę gorzej, ale nie oto chodzi ...[/i]