wiersz 23 - brak zakończenie stałej znakowej

W jakim kierunku zmierza bieganie.pl, pytania, pomoc, wyjaśnienia, pytania do Redakcji.
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Przy każdym kliknięciu na Forum pojawia mi sie komunikat o takim problemie i zapytanie czy chcę debugować. Nie mam pojęcia co to znaczy, ale mam wrażenie, że jest jakiś bałagan.
biegowa recydywa
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ale numer!

miałem wczoraj to samo i myślałem, że to tylko mój problem hehe

dziś już jest ok
Awatar użytkownika
Karola
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mnie wczoraj po otwarciu forum i kazdej strony z postami pojawiały się komunikaty na dole na pasku zadań o błędach.
Awatar użytkownika
CENZOR
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hej,

Karola, czy mogłabyś napisać coś więcej? Czy te komunikaty się dalej pojawiają, jeśli tak, to jak one wygladają i jakiej przeglądarki używasz?

Mam też inne pytanie - do wszystkich. Czy jest jakaś rzecz w serwisie, która działa nie tak, jakbyście chcieli, albo może w ogóle czegoś brakuje? Chodzi mi o JEDNĄ rzecz, nie o 10 :) Nie wiem, czy ktoś jeszcze zagląda do tego wątku, ale... czekam na sugestie.

Pamietam, że podobało się komuś to, iż na http://www.biegajznami.pl można łatwo wyszukać posty danej osoby, chociaż to nie jest chyba artykuł pierwszej potrzeby... jeśli macie jakieś pomysły, podzielcie się nimi.

Kazig - jeśli możesz, napisz jeszcze raz... :/

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

:usmiech:
na początku coś jest z Twoim licznikiem nie tak :usmiech:

Z tych grubszych, starych spraw, ale ważnych. Znikanie wątków, czy udało się temu jakoś zaradzić?
Awatar użytkownika
CENZOR
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Z tym znikaniem to mam taki problem, ze przydałoby się mieć jakiś swieży i żywy przykład... jeśli tego nie zreplikuję u siebie, to ciężko będzie poprawić, chociaż... co ma się nie dać :) Jeśli to jest najbardziej palący problem, to mogę się nim zająć, chociaż osobiście już jakiś czas nie spotkałem się z tym, żeby coś znikło.

A licznik jest ok, przecież się zwiększa :)
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dobrze, w takim razie zrobmy tak, że wrócimy do problemu, kiedy zniknie jakiś wątek. Jeśli czytają to inni forumowicze i to zauważą, że coś zniknęło, to niech dadzą tutaj znak co zniknęło, s Ty jak rozumiem wtedy spróbujesz coś zaradzić i powiadomisz jeśli naprawiłeś.

(Edited by Kazig at 9:28 am on July 9, 2004)
Awatar użytkownika
CENZOR
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ja właściwie domyślam się, dlaczego jest ten błąd ze znikaniem. Zresztą to już było dokładnie zidentyfikowane (nie przeze mnie) tutaj

Z tym, że wolałbym usunąc przyczynę, a nie codziennie uruchamiać skrypt, który naprawia to, co się popsuło. Panowie od Ikonboardu co prawda piszą, że:

If so then you will see this for every topic that has been lost from the board. We really don't know what the problem is that causes this. What we do know is that it isn't directly related to the board software, and is more related to the server and that some servers are extremely more prone to it then others.

ale tak samo pisali, że to bezpieczny system, no i widać, jaki bezpieczny. Grunt to zasłaniać własną niewiedzę konfiguracją serwera :)

Spróbuję to poprawić, dajcie mi kilka dni na to.
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

CENZORZE, czy Hueymanchew to Ty? :)
Awatar użytkownika
CENZOR
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

joycat,

co za różnica, kim jestem, chodzi o funkcjonalność, a nie o osobę. Brakowało Wam (obecności) administratora, więc się to zmieniło. Chociaż i tak ludzie stąd odpłynęli...

Tak trudnego nicka jak Hueymanchew nigdy bym nie wymyślił. Niestety nie jestem też Adammem, więc nie wiem, ile mam jeszcze czasu, żeby cokolwiek tutaj poprawić. Pewnie do momentu, gdy wróci z jakiejś kolejnej podróży.

Zainspirowała mnie dyskusja o odejściu stąd i próby pokazania przez FREDZIA, jak złośliwcy mogą uprzykrzyć życie forumowiczom. Niestety mogą bardziej, niż tylko samymi kontami i bzdurnymi postami - po 3-ch godzinach kombinowania byłem w stanie wykasować całe forum... po kolejnych 2-ch dniach nabyłem umiejętności 'tworzenia'.

I naprawdę mam nadzieję, że pozostanę jedyną osobą, która to potrafiła zrobić. Nawiasem mówiąc zmiana wersji programu do forum na nowszą byłaby chyba jeszcze gorsza, bo nowa wersja ma jeszcze więcej błędów :)

ja tam jestem za odbudowaniem Rzymu.
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No i fajnie.
Ja tam siê cieszê, ¿e nareszcie kto¶ spogl±da na nasze ulubione forum gospodarskim okiem. CENZORZE, powodzenia ¿yczê - bez wzglêdu na to kim jeste¶.
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja również się cieszę. W końcu nie będzie bezkrólewia.
Awatar użytkownika
Karola
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak Ty to robisz? Mój problem zniknął.
Może powinieneś być nie CENZOREM, ale CEZAREM? ;)
ODPOWIEDZ